Mam nadzieje... i mam cykoraAgi super, że wreszcie się udało...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje... i mam cykoraAgi super, że wreszcie się udało...
tak hydroksyzynę gin mi przepisał na mdłości właśnie (oprócz czopków), no właśnie dzięki swoim właściwościom uspakajającym hydroksyzyna uspokaja żołądek, dzięki czemu niweluje nudności i odruch wymiotny. Na mnie działa nie powiem, tylko zamiast 3x1 (wg zaleceń gina) biorę tylko wieczorem![]()
Współczuję Wam tych mdłości dziewczyny...ja jak na razie czuję się dobrze...czasem tylko cos mnie zakłuje w podbrzuszu...
Jutro mam wizytę...nie mogę się już doczekać...
WitamWczoraj coś namieszałam i nie mogłam się ponownie zalogować
Teraz zajęło mi to godzinkę bo blokada czasowa się włączyła. Mam nadzieje że taraz już bedzie oki
cyt.:
"badaczy z nowojorskiego University of Buffalo kobiety, które doświadczały podczas ciąży porannych mdłości, są potem o 30% mniej narażone na ryzyko raka piersi. Naukowcy twierdzą nawet, że ryzyko jest tym mniejsze, im silniejsze były dolegliwości oraz im dłużej się utrzymywały."
ale mi to pocieszenie![]()
cyt.:
"badaczy z nowojorskiego University of Buffalo kobiety, które doświadczały podczas ciąży porannych mdłości, są potem o 30% mniej narażone na ryzyko raka piersi. Naukowcy twierdzą nawet, że ryzyko jest tym mniejsze, im silniejsze były dolegliwości oraz im dłużej się utrzymywały."
ale mi to pocieszenie![]()
Ale smaka robicieja wlasnie zjadlam pizzetym
razem 4 sery
nie wiem skad ten pociag do pizzy ?? wczesniej zdazalo sie jesc , ale raz na kilka miesiecy , a nie codziennie !!
dobrze , ze sama nie jestem hehe
(nadal nie mam chęci na mięso).

POLECAM!!!:-)