reklama

Październik 2011

Ja tez powiem juz dobranoc bo jutro bedzie problem ze wstawaniem.A moi chlopcy jak maja wolne to wstaja bardzo wczesnie.A jak maja isc do szkoly to ich z lozek nie moge wyciagnac.Milej nocy.

reklama
Dziewczyny jak Wam udaje się nie spać do tak późnej pory...ja o 20:00 to już śpie na stojąco...

Jem na śniadanko bób z masełkiem i odrobiną czosnki granulowanego...i kilka migdałów...i zaraz dalej idę spać...Trzeba zbierać siły na kolejny tydzień pracy..

Witam się z rana , mało tu ostatnio zaglądam bo się ciągle źle czuje , nie mogę się doczekać 13 tygodnia mam nadzieje,że wszytko mi przejdzie .

Witam nowe dziewczyny i gratuluje !!:tak:

Dziś wybieram się do teściowej na obiad i pewnie cały dzień tam będziemy siedzieć , będą musieli znosić moje humorki :crazy:
Hoppe- ja tak samo chodzę spać miedzy 20 a 21 :szok:
Miłego dnia dla was dziewczyny !!

Dzien dobry niedzielnie :-) No ja wstaje pozno ale zasnac mi sie udaje przewaznie dopiero kolo 2 w nocy :eek: juz sama nie wiem co lepsze sennosc czy to. Dzis dzien w miare ok oprocz mdlosci, na szczescie z godzinke po sniadaniu mi przechodza. Wiec wcielam juz jogurt owocowy z ziarenkami :-)

Hopee ciekawe sniadanie, bob z maslem :-)

hejo
ja tez wczesnie usypiam i wczesnie wstaje - :szok: - normalnie jestem nocnym markiem

barylka juz w domku - coz za absorbujacy szczur :rofl2: rademenes (nasz kocur) do wszystkich sie lasi okropnie - na mnie chyba sie pogniewal :sorry2:

ide czytac o szczeniakach, bo to malenstwo dopiero 7 tygodni ma i troche jestem zielona.

Ja się kładę o różnych porach ale zawsze się budzę raz o 6:30 - o tej porze mój chłopak w dni powszednie wstaje do pracy i już reaguję na budzik bez budzika, a potem o 8:00... i już nie mogę zasnąć. Dzisiaj jakoś tak przeleżałam w łóżku godzinkę - dość.
A dzisiaj ja idę do mamy na obiad, bo robi placki po cygańsku, których mój chłopak nie lubi i dla samej siebie mi się nie chce. Nawet na rynek po ziemniaki się ruszę specjalnie, żeby tylko to dostać, taką mam zachciankę ;)

reklama
Cześć Wam dziewczynki:)
Widzę że każda z Was czuję się inaczej. U mnie na szczęście bez zmian i mam nadzieje że tak już zostanie :)Prócz rzadkich bólów w dole brzucha to nie czuję w ogóle jakbym była w ciąży:)
Wam też już powoli zmienia się figura w okolicy brzuszka ?? Bo ja zauważyłam że tak mi się boczki zaokrągliły haha śmiesznie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry