Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez chce ogorkowa 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny jak Wam udaje się nie spać do tak późnej pory...ja o 20:00 to już śpie na stojąco...
Jem na śniadanko bób z masełkiem i odrobiną czosnki granulowanego...i kilka migdałów...i zaraz dalej idę spać...Trzeba zbierać siły na kolejny tydzień pracy..
ja to zawsze pozno spac chodzilam , teraz ta polnoc to i tak wczesniej jest jak na mnie Dzien dobry niedzielnie :-) No ja wstaje pozno ale zasnac mi sie udaje przewaznie dopiero kolo 2 w nocyjuz sama nie wiem co lepsze sennosc czy to. Dzis dzien w miare ok oprocz mdlosci, na szczescie z godzinke po sniadaniu mi przechodza. Wiec wcielam juz jogurt owocowy z ziarenkami :-)
)
hejo
ja tez wczesnie usypiam i wczesnie wstaje -- normalnie jestem nocnym markiem
barylka juz w domku - coz za absorbujacy szczurrademenes (nasz kocur) do wszystkich sie lasi okropnie - na mnie chyba sie pogniewal
ide czytac o szczeniakach, bo to malenstwo dopiero 7 tygodni ma i troche jestem zielona.
Cześć Wam dziewczynki![]()
Widzę że każda z Was czuję się inaczej. U mnie na szczęście bez zmian i mam nadzieje że tak już zostaniePrócz rzadkich bólów w dole brzucha to nie czuję w ogóle jakbym była w ciąży
Wam też już powoli zmienia się figura w okolicy brzuszka ?? Bo ja zauważyłam że tak mi się boczki zaokrągliły haha śmiesznie![]()
CZeść!
u mnie zapowiada się bardzo leniwy dzień i bardzo kanapowy![]()
wciąż mi nic nie dolega co mnie nadal martwi ale jeszcze tylko dwa dni ...
Miłego dnia mamuśki![]()
witam z powrotemjesli mnie jeszcze ktos pamieta. wracam bo juz sie przestalam martwic
od kilku dni wrocil mi apetyt (mimo mdlosci), na poczatku schudlam ale jak bede pochlaniac takie ilosci jedzenia jak teraz to nadrobie w kilka dni.
udalo mi sie wczoraj pojechac do polskiego sklepuwiec dzis bedzie zurek, a w tym tygodniu jeszcze ogorkowa, pomidorowa i gulasz z kasza. i z tego powodu jestem strasznie szczesliwa, nigdny nie tesknilam za polskimi obiadkami tak barzo jak teraz
Milej niedzieli wszystkim!
. w ogóle jakiejś energii dostałam. może dlatego, że u nas juz wiosna!!!! za oknem małe krówki i owieczki (za naszym blokiem jest farma), żonkile zakwitły... aż się żyć chce

, nie powiem taki komplement to czysta przyjemność :-) cóż dziecko szczere, aż do bólu