reklama

Październik 2011

A ja jadam wszystko ale zakazdym razem ide sie polozyc zeby nie zwrocic wszystkiego co zjadlam... starsznie mnie mecza mdlosci... dzis poinformowalismy moja tesciowa ze znow bedzie babcia...:) niespodziwalam sie takiej radosci...:)

reklama
Cześć Wam mamuśki :)
Ale piękna dziś pogoda była :) Tylko wiatr zimny wiał wrrr ale tak w słoneczku świetnie:)
Zakosiłam dziś od mamy dwa słoiki ogórasów kiszonych i jak tylko weszłam do domu mówię do męża : otwieraj ten słoik !!! Pierwsze co do napiłam się soku a potem prawie wszystkie ogórki kiszone. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało :))
A jak u Was z sprawami łóżkowymi, bo ja tu się naczytałam że przez pierwsze 3 miechy nie będę miała ochoty ale coś mnie to chyba nie dotyczy :D Nie mam żadnych oporów :)

Witam wieczorową porą.
Dużo nowych Październikówek - cieszę się, że jesteście z nami.
Nadrobiłam czytanie.

Był temat wizyt lekarskich - w moim przypadku jest to co dwa, trzy tygodnie, teraz 11 idę 3 raz, a 4, jeśli liczyć wizytę w poradni dla kobiet. Poszłam pierwszy raz jak ledwo 5 tc był, ale u mnie to uzasadnione, zarówno wizyty częste i USG, ze względu na poprzednie niepowodzenie w 24tc. Uprzednio chodziłam co miesiąc lub 5 tygodni.
Badanie mam na każdej wizycie, a USG miałam 2 razy.

Zaparcia to zmora, zgadzam się - nowy sposób, rano przed śniadaniem przegotowana woda z cytryną - poprawia perystaltykę jelit, nawet działa.

Dużo nowych Październikówek - cieszę się, że jesteście z nami.
Zaparcia to zmora, zgadzam się - nowy sposób, rano przed śniadaniem przegotowana woda z cytryną - poprawia perystaltykę jelit, nawet działa.

ja wczoraj dołączyłam:)
a te zaparcia to i mnie męczą, dobrze że jestem jeszcze przed śniadankiem to zastosuję twoją radę :)

dzien dobry!
Moje zle samopoczucie jest jak fala, ze 2 dni byly naprawde ok w zeszlym tyg , a potem jak mnie od piatku zmoglo..kanapa albo lozko i odruch wymiotny po wszystkim :/ dzis jak narazie srednie samopoczucie. Dzis rejestruje sie do lekarza, choc oficjalnie to powinnam byc dopiero za ok 2 tyg (takie skandynawksie zwyczaje), bo co rano widze plamke, ale dziwna jest taq zaleznosc,ze hmmmm ten sluz z krwia zawsze wystepuje , gdy hmmmm oddaje stolec, a potem nic, zadnego plamienia! ale stresuje mnie to tak,ze dzis dzwonie i bede sie dobijac o szybka wizyte

Witajcie z ran dziewczynki...ja juz w pracy...wczoraj leniuchowałam cały dzień...nawet na spacer nie chciało mi się wyjść...tylko łóżko i spanie...:) No a dziś trzeba było się zmobilizować, bo niestety obowiązki wzywają...

Monika, widze,ze tez skandynawia :-) ja jestem z Norwegii :-) masz racje, rejestru sie do lekarza, mam nadzieje,ze cos Ci powiedza :) bo u nas to ponoc do 12 tyg, w ogole nie ingeruja...wychodza z zalozenia, ze jak kobieta ma silny organizm, to nie bedzie problemow... wiec mam nadzieje,ze to nic powaznego te plamienia...
A i samopoczucie sie poprawi w koncu :)
a moje dziecko dzis kazalo mi wstac o 7...ehh....no nic, na szczescie juz lepiej z moim zmeczeniem,bo mija powoli, i nawet jestem z rana calkime przytomna :-D
milego dnia :)

reklama
Witajcie.
super dzień nawet, ładna pogoda, słonko świeci od razu aż się chce...
Hopee ja też już w pracy, ale zmęczona jestem strasznie bo wczoraj dopiero ok 2 zasnęłam. Teraz nawet nie wiem o co chodzi. Dobrze, że w miarę luźny dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry