reklama

Październik 2011

reklama
tak gugula, tyle ,ze ja finska czesc :) tu tez tak mysla, ze pierwsze 3 miesiace to rozstrzygujace -albo preztrwasz albo nie, ale i tak sie bede dobijac do nich! a usg 2 razy w czasie ciazy ( o ile nie ma czesciej potrzeby). Oczywiscie jakbym poszla prywatnie..

Monika, tu chyba tez nie robia czesciej usg...pierwsze mam na 5. maja :-P a rpywatnie to kupe kasy, wiec sobie daruje chyba...jakos wytrzymam :)
Magda, spokojnie, bedzie dobrze :-)

Dzien dobry kochane !!!!!!!!!:-)
Melduje sie w końcu !!!!!!!!!!!
:-D
o ho ho, od razu mówię ze nie dam rady wszystkiego przeczytać i nadrobić !!!!! Ale wdrążę sie szybko mam nadzieje i bede znów "swoja"
Boje sie zapeszać ale czuje sie bardzo dobrze, brak mdłości i innych wstrętnych objawów, tylko cyce bolą troszkę !!!!!!
Witam nowe mamusie !!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) w miarę czasu napewno Was poznam !!!!!! Cierpliwości :)

tutaj usg prywatnie to min 110euro, wizyta u lekarza prywatnie to ok 90euro..postanowilam,ze nie bede nic prywatnie, bo kasy nie ma, poczekam na swoja kolejke :)

no u nas usgprywatnie to tez kupa kasy...okolo 1000koron, tj jakies 500zl...troche duzo, nawet jak na warunki norweski...wiec tez stwierdzilam,ze poczekam...bede w pl na swieta to nadrobie badania, zrobie usg sobie :)

reklama
Witam wszystkich w ten śliczny słoneczny dzionek (przynajmniej u mnie ):-)

I na tym przyjemne rzeczy się u mnie kończą....cały czas mnie męczy,jakbym w gardle wielką gule miała...
No coż będę sobie leżeć i patrzeć za okno,może przejdzie.Współczuje dziewczynom które mają dodatkowo jeszcze ból głowy,chyba bym oszalała...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry