Z
zupkaogorkowa
Gość
ja tez szybko tyje, ale mam taka ochote na slodycze ze trzeba mnie od lodowki sila odciagac...
faktycznie biedny maluch
musisz telefon wylaczyc 
faktycznie biedny maluch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój chłopina zadeklarował, że będziemy działać, aż do skutku, czyli póki dziewczynki nie będzie, a ja na dwójce chciałam poprzestać:-)
Ja właśnie z mamusiowego obiadku wróciłam i lecę na teściowy, bo mają domowe pierogi ruskie od babci A. więc nie mogę tego przegapić. Dzisiaj dzień jedzeniaW Trójmieście też niezła wiosna zawitała, cały dzień piękne słońce. Teraz chmurki, ale jest całkiem przyjaźnie
Jutro idę na betkę żeby się dowiedzieć, czy wszystko będzie dobrze. A jeśli wynik we wtorek będzie wysoki to mówimy od razu o dzidziusiu naszym rodzicom. Wcześniej się martwiłam co powiedzieć, a teraz cieszę się, że będę im to mogła zakomunikować, mam gdzieś co sobie pomyśląJa jestem szczęśliwa
))
az wstyd napisac, ale ja tez zadnej diety nie stosuje. nie pije alko ani nie jem surowych rzeczy, ale co do reszty to na co mam ochote w mgnieniu oka palaszuje. potrafie otworzyc lodowke pare razy w ciagu godziny. dzis stwierdzilam np ze nie mam ochoty na obiad wiec zjadlam 2 jablka, pol Milki i deser czekoladowy, a jak poczulam smazonego indyczka z ziemniaczkami to natychmiast usiadlam do stolu i jeszcze zjadlam pol porcji Mojegoniedlugo bedzie mnie latwiej przeskoczyc niz obejsc.
to moze dziewczynki bedziemy mialy? ja bym bardzo chciala