Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehehe no tak.....wiesz wiadomo że są w oddzielnych pęcherzykach ale mogą mieć wspólne łożysko ii to też są wtedy jednojajowe....ale mnie się wydaję że dwujajowe...
jeszcze z 10 tygodni i będziemy wiedzieć co za łobuzy fasolaki siedzą w nas
my to bysmy chcieli miec trojke docelowo, i moj maz sie nabija i mowi, ze gdyby tak sie trafily nam blizniaki to wtedy mozemy "zamykac warsztat" u nas sa w rodzinie i u mnie i mojego, wiec niby szanse sa....no ale musze czekac do tego nieszczesnego usg zeby sie dowiedziec
no wlasnie nie :/ ja jestem w norwegii i onu tu maja jakies poronione prowadzenie ciazy,ze pierwsze usg to dopiero polowkowe...ale w kwietniu bede w Pl(o ile dobrze pojdzie to juz na poczatku samym) i wtedy sobie pojde i zrobie...a tak to do tej pory nie widzialam swojej dzidzi..ehhh
rabbit - parka za jednym zamachem to byłaby pełnia szczęścia więc Ci tego życzę, gugula - mi też mąż marudzi o trójce, ale zapowiedziałam, że to drugie i ostatnie, starczy tego dobrego a jak chce to zawsze trzecie może sam urodzić ;-)