reklama

Październik 2011

reklama
mnie gardlo boli od rana... oby to nie bylo na chorobe, amol wdychalas? mi pomaga. trzeba stosowac tak 3 razy dziennie. do wrzacej wody kilka kropel amolu i inhalujesz sie poki mozesz

zupkaogorkowa - no nie ma to jak taki domowy ogóreczek małosolny :tak:
rabbit - jak masz zatkany nos to spróbuj wodę morską w sprayu co by gile ładnie wylazły no i inhalacje

nie próbowałam...inhalacje z szałwi robiłam ale to wszystko o dupe roztrzaść....

katar traw 7 dni leczony i 7 dni nieleczony.

dzisiaj byłam w centrum handlowym i nie mogłam wyjść ze Smyka i z H&Mu kurde ale śliczne ciuszki dla maluchów.....alleee też cenyyyy ale i tak kupię jak się dowiem coo będzie...takie śliczne bluzy mam już mam upatrzone:)

Szałwia to chyba jest na stany zapalne w gardle.

Ja tam jeszcze po sklepach nie chodzę ale w smyku i h&m to rzeczywiście dość drogo, fajne ciuszki i rozsądnych cenach mają w Tesco, kupowałam przy młodej i byłam zadowolona.

Asionek a co to jest bajaderka?Bo nie trybie?Ja zjadlam pizze z kolezankami wlasnej roboty na obiado-kolacje i jestem nazarta jak baczek.I mnie suszy!One pily winko a ja wode!Przyznam ze troche gul mi skakal

reklama
Ja tez ciagle gonie meza po polskich sklepach to po ogorki to zurek i takie tam *******y ale my mamy pelno polskich sklepow i prawie w kazdym wiekszym markecie jest polskie stoisko.Wcinam ogorki popijam woda z ogorkow i jem zupe ogorkowa haha i licze nadal na dziewczynke ;)
A tak wogole to sie nam odplyw w lazience zatkal masakra kumacie ...!!!
I nic z tym nie zrobi to to stare dziadostwo az strach dotykac poza tym pod plytkami glownie a jak smierdzi to nie wspomne.Jutro powie wlascicielce ale po angielsku to moze trwac tydzien albo i 3 zanim naprawia.Ja bez lazienki ratunkuuu!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry