reklama

Październik 2011

Milka mnie tez boli jak za szybko wstane albo zmienie pozycje
najgorzej w nocy jak zapomne ze jestem w ciazy i zarzuce noga, wtedy boli mocno, az sie boje co to moje cialo wyprawia i jak moge zapomniec ze jestem w ciazy

najchetniej mialabym usg w domu i co rusz bym sprawdzala czy wszystko ok:-p

ja mam wizyte dopiero na 16 i to z pomiarem faldu karkowego wiec bede sie bac
a wczesniej jade z Jasiulkiem nad morze na dwa tygodnie, mam nadzieje ze pogoda dopisze i maly nie zachoruje

tez czasami w nocy zapomne sie ...
fajnie , ze na wakacje niedlugo jedziesz !! oby pogoda byla :)))

Klementinka mi sie wlasnie dzisiaj snilo ze kolezanka miala usg w domu i sobie sprawdzalysmy :-D:-D:-D

no sen fajny :) tez bym chciala miec i zeby bylo super bezpieczne i mozna sobie ogladac bebe do woli :) marzenia :-D

reklama
agnieszka - nie martw się na zapas, moja zaczynała edukacje jak miała 2 lata od żłobka i przyznam, że to ja byłam bardziej wystrachana tą sytuacją niż ona. Młoda poradziła sobie super a jak przychodził weekend to były płacze i żale, że do dzieci iść nie może :-D

a jak przychodził weekend to były płacze i żale, że do dzieci iść nie może :-D

mialam dokladnie to samo!!!!Wyjscie z przedszkola to byl istny koszmar!!!!!!Rano do przedszkola leciala jak na skrzydlach...
Ale fakt faktem,.ze przedszkole mielismy suuuuper!12 dzieci wgrupie,do tego fantastyczny pedagog!!!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny , ktore sie udzielaja i maja zamiar sie udzielac :)
prosimy ladnie z Anulka o to zebyscie na watku "lista" podaly swoje dane do tabelki !!!!!!!!!!
oczywiscie ten watek bedzie pozniej zamkniety i otworzymy nowy z ladna czytelna lista :)
do tabelki potrzebny , Nick , Wiek , Skad piszecie ,data porodu , plec ( dla tych co znaja :)) ) i imie jak juz macie wybrane :)
z gory dzieki !!

Mnie tez ciagnie czasami i kluje brzuch ale to normalne. Ja wypilam kawe (pierwsza od miesiaca) i jakis mam przyplyw energii :-) Chyba na spacerek sie wybiore jakis. Na szczescie ja sie nie budze w nocy do kibelka jeszcze ale za to codziennie o 6 pobudka na siku i dalej dosypiam do 8-9 wiec nie jest zle :-)

Ja to po 2-4 razy biegam w nocy do łazienki...przed ciążą zwykle wstawalam raz...czasem w ogóle...a teraz co chwila...

Milka mnie tez boli jak za szybko wstane albo zmienie pozycje
najgorzej w nocy jak zapomne ze jestem w ciazy i zarzuce noga, wtedy boli mocno, az sie boje co to moje cialo wyprawia i jak moge zapomniec ze jestem w ciazy

najchetniej mialabym usg w domu i co rusz bym sprawdzala czy wszystko ok:-p

ja mam wizyte dopiero na 16 i to z pomiarem faldu karkowego wiec bede sie bac
a wczesniej jade z Jasiulkiem nad morze na dwa tygodnie, mam nadzieje ze pogoda dopisze i maly nie zachoruje

Takie usg to byłaby super sprawa...gdyby jeszcze było całkiem bezpieczne dla dzidzi, to ja bym rano i wieczorem oglądała...:)

dziewczyny , ktore sie udzielaja i maja zamiar sie udzielac :)
prosimy ladnie z Anulka o to zebyscie na watku "lista" podaly swoje dane do tabelki !!!!!!!!!!
oczywiscie ten watek bedzie pozniej zamkniety i otworzymy nowy z ladna czytelna lista :)
do tabelki potrzebny , Nick , Wiek , Skad piszecie ,data porodu , plec ( dla tych co znaja :)) ) i imie jak juz macie wybrane :)
z gory dzieki !!

Zaraz tam zajrzę...ale z datą poczekam do wizyty...zobaczymy, czy coś sie zmieniło...:)

Ja cały dzień w łóżeczku...byłam tylko z psem na króciutkim spacerku...jak leżę to brzusio trochę mniej dokucza...

Czesc !Ktore potrzebuja kopa ,to juz sie wypinac zaraz wam zapodam;-)
Mi sie wydaje ze bycie matka w 80 %polaga na strachu,zeby nie bylo chore,zeby w przedszkolu bylo lubiane,zeby pozniej nie wpadlo w zle towarzystwo itp.
Ja czasami budze sie w nocy zeby moim dzieca nic sie nie stalo modle sie do sil wyzszych i mam takie straszne uczucie leku.

Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu:tak:

Hopee date mozesz dac z suwaczka :) duzo sie nie zmieni , a bedzie lepiej ciebie umiejscowic w tabelce :) bo ona bedzie datami szla w dol

Karolina no mi sie tez wlasnie wydaje , ze juz na zawsze lek bedzie z nami o nasze dzieci ... dokladnie tak jak piszesz , w kazdym okresie jego zycia bedziemy mialy powody do zmartwien

"Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu:tak:"

No faktycznie - chwilę mnie tu nie było i takie zmiany:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry