Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ile radosci i dumy![]()

skoro jest napisane jak wol zeby podawac dane swoje to nie wiem po co wchodzisz na watek i piszesz prywaty do forumowiczek nie zwiazane z tematem i troche w zlym miejscu ?? bez sensu troche nie uwazasz?? a swoich danych to juz zapomnialas podac ...Asionek ja wam podam ta nowa date porodu ,a suwaczek zostawie tak jak jest ok?
auc, nawet poczulam bo w koncu wstalam z kanapy, dzieki:-)Czesc !Ktore potrzebuja kopa ,to juz sie wypinac zaraz wam zapodam;-)
Mi sie wydaje ze bycie matka w 80 %polaga na strachu,zeby nie bylo chore,zeby w przedszkolu bylo lubiane,zeby pozniej nie wpadlo w zle towarzystwo itp.
Ja czasami budze sie w nocy zeby moim dzieca nic sie nie stalo modle sie do sil wyzszych i mam takie straszne uczucie leku.
Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu![]()
oby tak dalej :-)Nie wiem kochane czy dobrze mnie zrozumialyscie, ale ja szczerze doceniam ze tak pilnie zabralyscie sie do roboty.. Az milo sie patrzy jak forum powoli sie porzadkuje. Ja niestety nie mam na tyle czasu i samozaparcia zeby wziasc na siebie taka odpowiedzialnosc, wiec tym bardziej podziwiam Was dziewczynyoby tak dalej :-)
Dokladnie tez tak uwazam, ze to spore poswiecenie i odpowiedzialnosc, a zupka i mere moze nie chcialy byc zlosliwe, tylko tak zabrzmialo...ja pisalam do Zupki i Mere tylko![]()
bo troche przykro sie robi jak sie czyta dziwne komentarze , a jakby nie bylo to my poswiecamy swoj prywatny czas dla naszego wspolnego forum ...