reklama

Październik 2011

reklama
Witam sobotnio. ja dziś zaliczyłam zakupy :-):-) udane wręcz
Tak poza tym to ja tez nie mogę doczekać się ruchów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to będzie na pewno cudowne przeżycie dla nas wszystkich tu - aj ;-)
Asionek przygotowuj się yhy... ale te filmiki to by mi nie pomogły teraz raczej w przygotowaniu, a wręcz na odwrót... mogłabym się zacząć bać :-)

a mi jakos lepiej jak je ogladam :)
moze dziwna jestem .. ale wole mniej wiecej wiedziec co mnie czeka , bo mniej sie boje tego jak calkowitej niewiadomej :)

Witam w sobotnie popołudnie!

Ja czuję tak jakby się uwsteczniała ze swoją ciążą im większa tym gorzej to znoszę,mdłości olbrzymie,festiwal żygania,serce mi wali i nie może się uspokoić,brakuje mi tchu i sił.Boże i jeszcze tu przyszłam postękać-pewnie mnie zaraz wykopiecie z hukiem.
Do tego pogoda znowu pod psem.
Zamówiłam dzisiaj na obiadek pizze i może ona mi trochę humor poprawi i pozwolę sobie nawet na colę,a co tam ciżarna też człowiek!!!
No i oczywiście znów odliczanie do środy.

reklama
Hej Wam dziewczyny :)
Mnie to chyba ze 2 dni nie było, znaczy czytałam wszystko ale jakoś nie miałam weny żeby coś naskrobać :( Tęskni mi się za moim m :( I czasami mnie to dołuję że sama siedzę jak kołek ile moge mame i kumpeli na glowie siedzieć ...ahh ale naszczęście już w przyszłym tyg wraca:)U mnie bez zmian, wszystko w porządku po za tym że brzuszek mi wyskoczył:) Ja go przynajmniej widzę :)A i cycki moje są wspaniałe :) Mam nadzieje że chociaż namiastka ich zostanie :) I chciałabym coś poczuć już!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry