reklama

Październik 2011

Klementinka ja myślę w góryh bo bliżej jest ode mnie.. a nie za bardzo w upały samochodem taki szmat drogi :no:
rabbit ja dziś w pełni sił.. właśnie kończe prasowanie. A ty?

reklama
aa ja musiałam małą kawkę sobie strzelić bo słabości mam dzisiaj....właśnie ogląda fotki z wesele...dawno tego nie robiłam:).....fajne wspomnienia.....

dzisiaj jeszcze idziemy na 60-tkę teścia....pyyyszne jedzenie...mniam

karolina - jak nie wkładałaś brudnych łap z ziemi do buzi to toksoplazmoza Ci nie grozi ;-) zazdroszczę Ci ogródka :tak:

Werka - jak ie twardnieje mocno to nie ma powodu do niepokoju, po prostu takie uroki ciąży :-)

Klementinka - moja też ma problemy nosowo/kaszlowe ale my jedziemy w góry w lasy sosnowe bo też dobrze na oddychanie robią :tak:

rabbit - zazdroszczę wyżerki :tak: też mi się marzy jakaś rodzinna bibka a muszę w domu gnić :confused:

Witam dziewczyny,
Przepraszam, że się tak "wcinam" w rozmowę ale chciałam Was zaprosić do wątku Modowe porady i inspiracje... od niedawna nastąpiła jego reaktywacja
biggrin.gif
Będę wdzięczna za każde porady ale również pytania.

hej
my z mezem dzisiaj tez leniwa niedziela :)
ja tam wypoczeta jestem , ale maz wiadomo w pracy to i odpoczac musi sobie :))

witam spowrotem
juz wyurlopowana i z nowymi silami, ciekawe na jak dlugo starcza
jednak dobrze jest byc znowu w domu
ciekawe czy ktos mnie pamieta

hej jasne , ze pamietamy :)
i pomysl z morzem dla synka super :)
ja mam to samo od malego co twoje dziecie ... porazka kilka razy w roku , czasami co miesiac zapalenie oskrzeli , wczesniej tez oplucnej :((
i powiem ci , ze odkad sie wyprowadzilam nad morze to odpukac , ani razu chora na nic nie bylam :))
normalnie szok :)
jeszcze w marcu poprzedniego roku przed sama wyprowadzka mialam straszne zapalenie oskrzeli :/ a teraz cisza i oby tak zostalo :)
takze ja mysle , ze morze to bardzo dobry pomysl i cos w tym jest

Hej dziewczyny.
Jak tam przygotowania do swiat?? Ja dzis wysprzatalam cala chate ze az opadam z sil:)

Czytalam wasze ostatnie wypowiedzi, to moja pierwsza ciaza i strasznie przezywam. Ze dziecko bedzie chore albo cos. Uwazam na siebie, staram sie dobrze odzywiac, ale w srodku czuje jakis strach. Jestem dwa tygodnie temu lekarz powiedzial ze wygladam swietnie, ze nie widac wogole ciazy. To fakt jestem w 16tyg a przytylam tylko 3kg.
Czy to normalne ze jeszcze nic nie widac?
I jeszcze jedne pytanie? Budze sie rano z jednej strony czuje ucisk, brzuch jest twardy ( zalezy na ktorym boku spie)...

Pozdrawiam, i prosze napiszcie cos!!!
Wogole nie mam doswiadczenia z dziecmi...

to tez moja pierwsza dzidzia bedzie i mam mase pytan , watpliwosci :)
co do tego czy juz widac ciaze czy nie to u kazdej z nas moze byc innaczej
ja rano czasami prawie nie mam brzucha , a z godziny na godzine robi sie wiekszy , na wieczor to juz baniak mam
takze spokojnie :)

Cześć dziewczyny,

Wszystkie cos tam czujemy, ja tam myślę że to to tylko to jest tak delikatne i podobne do ruchów jelit że ciężko powiedzieć dokładnie. Ja pamiętam jak byłam na wizycie i na usg widziałam jak się dzidziuś przeciągnął, a ja to poczułam i wtedy już widziałam jak pierwsze ruszki wyglądają. Co do moich ruszków to są baaardzo rzadkie, też czekam na pierwsze kopniaki.. a tu jeszcze 3 tygodnie do 20tc.

Klementinka i cytrynka, ale wam dobrze że urlopujecie, my kupując mieszkanie, ciułamy każdy grosz.. może w sierpniu gdzieś pojedziemy, zależy jak się będę czuć, wtedy będzie mój 8 miesiąc.

Asionek
ale za to jak schudniesz jak ci ssak odessa wszystko :-) Mi też się tak fajnie powiększyły ale nie przyzwyczajam się, poza tym i tak są całe pokryte żyłkami :zawstydzona/y:

tiaaa o ile wogole urosna hehe

Werka ja tez tak ma moze to sila ciazenia tak dziala i dziecko i woda siebprzemieszcza na jedna strone

dobrze wiedziec , bo mam podobnie :)

aa ja musiałam małą kawkę sobie strzelić bo słabości mam dzisiaj....właśnie ogląda fotki z wesele...dawno tego nie robiłam:).....fajne wspomnienia.....

dzisiaj jeszcze idziemy na 60-tkę teścia....pyyyszne jedzenie...mniam

wszystkiego naj dla tescia i smacznego :))

elifit - mi to stronka niestety nie dziala.
PS. jestem w tym samym tygodniu ciazy co ja. Tez masz termin na 1 pazdziernika??

Dziewczeta ja mialam wczesniej biust 65/C a teraz chyba 70D:) Moj maz jest zachwycony balonami, o ile szybko z nich powietrze nie zejdzie:P

Wg usg mam termin na 1/10/11 a wedlug kalendarza to nawet nie wiem, chyba wychodzi wczesniejszy termin...

ja chyba tez pojde frytki zrobic. Choc po ostatnich brzuch mnie bolal :((
Ale smaku nabralam:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej laski, u mnie tez leniwie. wlasnie jem frytki.
co do porodu rodzinnego to nie chce M. dlatego ze mam wrazenie ze jaja bym mu wyrwala :-) ze mna caly czas ktos bedzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry