Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

też mi się marzy jakaś rodzinna bibka a muszę w domu gnić 
witam spowrotem
juz wyurlopowana i z nowymi silami, ciekawe na jak dlugo starcza
jednak dobrze jest byc znowu w domu
ciekawe czy ktos mnie pamieta
Hej dziewczyny.
Jak tam przygotowania do swiat?? Ja dzis wysprzatalam cala chate ze az opadam z sil
Czytalam wasze ostatnie wypowiedzi, to moja pierwsza ciaza i strasznie przezywam. Ze dziecko bedzie chore albo cos. Uwazam na siebie, staram sie dobrze odzywiac, ale w srodku czuje jakis strach. Jestem dwa tygodnie temu lekarz powiedzial ze wygladam swietnie, ze nie widac wogole ciazy. To fakt jestem w 16tyg a przytylam tylko 3kg.
Czy to normalne ze jeszcze nic nie widac?
I jeszcze jedne pytanie? Budze sie rano z jednej strony czuje ucisk, brzuch jest twardy ( zalezy na ktorym boku spie)...
Pozdrawiam, i prosze napiszcie cos!!!
Wogole nie mam doswiadczenia z dziecmi...
Cześć dziewczyny,
Wszystkie cos tam czujemy, ja tam myślę że to to tylko to jest tak delikatne i podobne do ruchów jelit że ciężko powiedzieć dokładnie. Ja pamiętam jak byłam na wizycie i na usg widziałam jak się dzidziuś przeciągnął, a ja to poczułam i wtedy już widziałam jak pierwsze ruszki wyglądają. Co do moich ruszków to są baaardzo rzadkie, też czekam na pierwsze kopniaki.. a tu jeszcze 3 tygodnie do 20tc.
Klementinka i cytrynka, ale wam dobrze że urlopujecie, my kupując mieszkanie, ciułamy każdy grosz.. może w sierpniu gdzieś pojedziemy, zależy jak się będę czuć, wtedy będzie mój 8 miesiąc.
Asionek ale za to jak schudniesz jak ci ssak odessa wszystko :-) Mi też się tak fajnie powiększyły ale nie przyzwyczajam się, poza tym i tak są całe pokryte żyłkami![]()
Werka ja tez tak ma moze to sila ciazenia tak dziala i dziecko i woda siebprzemieszcza na jedna strone
aa ja musiałam małą kawkę sobie strzelić bo słabości mam dzisiaj....właśnie ogląda fotki z wesele...dawno tego nie robiłam.....fajne wspomnienia.....
dzisiaj jeszcze idziemy na 60-tkę teścia....pyyyszne jedzenie...mniam
elifit - mi to stronka niestety nie dziala.
PS. jestem w tym samym tygodniu ciazy co ja. Tez masz termin na 1 pazdziernika??