reklama

Październik 2011

reklama
fajna stronka, można dzidzi zobaczyć jak se pływa :-D

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker

ja mam w suwaczku z tej stronki dzidzie :)

elifit - mi to stronka niestety nie dziala.
PS. jestem w tym samym tygodniu ciazy co ja. Tez masz termin na 1 pazdziernika??

Dziewczeta ja mialam wczesniej biust 65/C a teraz chyba 70D:) Moj maz jest zachwycony balonami, o ile szybko z nich powietrze nie zejdzie:P

Wg usg mam termin na 1/10/11 a wedlug kalendarza to nawet nie wiem, chyba wychodzi wczesniejszy termin...

ja chyba tez pojde frytki zrobic. Choc po ostatnich brzuch mnie bolal :((
Ale smaku nabralam:))

a ja ladnie prosze o nie pisanie posta pod postem :) z gory dziekuje

Głod mam dzisiaj straszny, zamowilismy pizze bo juz nie ma co w domu jesc:-D

mi jakos apety i zachcianki odeszly ... jem , bo musze , ale to juz nie to co bylo :)

Dziewczyny, czy opalanie szkodzi? Tzn lezalam dzisiaj sobie na sloncu a ze u mnie pogoda piekna ok25 C brzuszek schowalam pod bluzka ale nogi i ramiona wystawilam. Czy to nie zaszkodzi?? - przyznam ze ladnie mnie na braz wzielo:))

hej jasne , ze pamietamy :)
i pomysl z morzem dla synka super :)
ja mam to samo od malego co twoje dziecie ... porazka kilka razy w roku , czasami co miesiac zapalenie oskrzeli , wczesniej tez oplucnej :((
i powiem ci , ze odkad sie wyprowadzilam nad morze to odpukac , ani razu chora na nic nie bylam :))
normalnie szok :)
jeszcze w marcu poprzedniego roku przed sama wyprowadzka mialam straszne zapalenie oskrzeli :/ a teraz cisza i oby tak zostalo :)
takze ja mysle , ze morze to bardzo dobry pomysl i cos w tym jest
najchetniej tez bym sie nad morze wyprowadzila, takie az krystaliczne to powietrze, co innego niz w Berlinie

Milka dzieki, moze latem wybierzemy sie z nim w gory
Dziewczyny, czy opalanie szkodzi? Tzn lezalam dzisiaj sobie na sloncu a ze u mnie pogoda piekna ok25 C brzuszek schowalam pod bluzka ale nogi i ramiona wystawilam. Czy to nie zaszkodzi?? - przyznam ze ladnie mnie na braz wzielo:))
pozniej moga od slonca wychodzic plamy i przebarwienia na skorze ale to zalezy od cery
czasami lepiej dostac kilka przebarwien a podladowac akumulatorki na sloncu niz przed nim uciekac
brzusio tez radzilabym zawsze zaslaniac i oczywiscie nie lezec plackiem przy upalach

No i zaczelo sie, tak jak przy Julce i teraz w 15 tyg zaczela leciec siara.. kiedys myslalam ze to dobry znak i przez to ze tak wczesnie bede miala duzo mleczka, teraz raczej nie mam zludzen ze tak bedzie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry