Z
zupkaogorkowa
Gość
na dzien dzisiejszy nie chce go w tej chwili przy sobie, moze zmienie zdanie pozniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

elifit - mi to stronka niestety nie dziala.
PS. jestem w tym samym tygodniu ciazy co ja. Tez masz termin na 1 pazdziernika??
Dziewczeta ja mialam wczesniej biust 65/C a teraz chyba 70DMoj maz jest zachwycony balonami, o ile szybko z nich powietrze nie zejdzie
Wg usg mam termin na 1/10/11 a wedlug kalendarza to nawet nie wiem, chyba wychodzi wczesniejszy termin...
ja chyba tez pojde frytki zrobic. Choc po ostatnich brzuch mnie bolal(
Ale smaku nabralam)
Głod mam dzisiaj straszny, zamowilismy pizze bo juz nie ma co w domu jesc![]()
najchetniej tez bym sie nad morze wyprowadzila, takie az krystaliczne to powietrze, co innego niz w Berliniehej jasne , ze pamietamy
i pomysl z morzem dla synka super
ja mam to samo od malego co twoje dziecie ... porazka kilka razy w roku , czasami co miesiac zapalenie oskrzeli , wczesniej tez oplucnej(
i powiem ci , ze odkad sie wyprowadzilam nad morze to odpukac , ani razu chora na nic nie bylam)
normalnie szok![]()
jeszcze w marcu poprzedniego roku przed sama wyprowadzka mialam straszne zapalenie oskrzeli :/ a teraz cisza i oby tak zostalo
takze ja mysle , ze morze to bardzo dobry pomysl i cos w tym jest
pozniej moga od slonca wychodzic plamy i przebarwienia na skorze ale to zalezy od ceryDziewczyny, czy opalanie szkodzi? Tzn lezalam dzisiaj sobie na sloncu a ze u mnie pogoda piekna ok25 C brzuszek schowalam pod bluzka ale nogi i ramiona wystawilam. Czy to nie zaszkodzi?? - przyznam ze ladnie mnie na braz wzielo)