reklama

Październik 2011

Witam w sobotnie popołudnie!

Ja czuję tak jakby się uwsteczniała ze swoją ciążą im większa tym gorzej to znoszę,mdłości olbrzymie,festiwal żygania,serce mi wali i nie może się uspokoić,brakuje mi tchu i sił.Boże i jeszcze tu przyszłam postękać-pewnie mnie zaraz wykopiecie z hukiem.
Do tego pogoda znowu pod psem.
Zamówiłam dzisiaj na obiadek pizze i może ona mi trochę humor poprawi i pozwolę sobie nawet na colę,a co tam ciżarna też człowiek!!!
No i oczywiście znów odliczanie do środy.

wspolczuje nzelgo samopoczucia :(( i oby ci szybko przeszlo !!
zal sie ile wlezie po to ten nasz watek jest :)
a pizza i cola to dobra poprawa humoru no i mdlosci mniejsze ;))

Hej Wam dziewczyny :)
Mnie to chyba ze 2 dni nie było, znaczy czytałam wszystko ale jakoś nie miałam weny żeby coś naskrobać :( Tęskni mi się za moim m :( I czasami mnie to dołuję że sama siedzę jak kołek ile moge mame i kumpeli na glowie siedzieć ...ahh ale naszczęście już w przyszłym tyg wraca:)U mnie bez zmian, wszystko w porządku po za tym że brzuszek mi wyskoczył:) Ja go przynajmniej widzę :)A i cycki moje są wspaniałe :) Mam nadzieje że chociaż namiastka ich zostanie :) I chciałabym coś poczuć już!!!

mi tez niekiedy smutno jest ... maz w pracy i jakos bardziej brakuje mi rodzinki
no , ale trzeba zyc dalej :))
no oby ci zostaly :) i maly ssak ich nie wyssal :)
ja sie tego boje , ze z malych zrobia sie jeszcze do tego oklapniete :/

reklama
Hej dziewczyny.
Jak tam przygotowania do swiat?? Ja dzis wysprzatalam cala chate ze az opadam z sil:)

Czytalam wasze ostatnie wypowiedzi, to moja pierwsza ciaza i strasznie przezywam. Ze dziecko bedzie chore albo cos. Uwazam na siebie, staram sie dobrze odzywiac, ale w srodku czuje jakis strach. Jestem dwa tygodnie temu lekarz powiedzial ze wygladam swietnie, ze nie widac wogole ciazy. To fakt jestem w 16tyg a przytylam tylko 3kg.
Czy to normalne ze jeszcze nic nie widac?
I jeszcze jedne pytanie? Budze sie rano z jednej strony czuje ucisk, brzuch jest twardy ( zalezy na ktorym boku spie)...

Pozdrawiam, i prosze napiszcie cos!!!
Wogole nie mam doswiadczenia z dziecmi...

Heja :-)

Ja też czekam na ruchy coś tam czasem czuje ale nie mam pewności czy to już to ;-)

Lena - może się czymś strułaś, masz temperaturę ? trzymaj się ciepło :tak:

Justyś - cierpliwości za raz wróci a jak rodzina jeszcze nie stęka, że im na głowie siedzisz to korzystaj ;-) co do cycków to wyobraź sobie, że po porodzie będą jeszcze większe :tak:

Asionek - niestety ssak potem wyssie co ma wyssać i cycki wrócą do swojego rozmiaru :-( naznaczone karmieniem ;-)

Klementinka - zazdroszczę urlopu, gdzie byłaś ?

Werka - nie nabijaj sobie głowy negatywnym myśleniem, jak lekarz mówi, że jest dobrze to trzeba go słuchać, jak brzuch Ci twardnieje tak jak kamień porozmawiaj z lekarzem o no-spie powinna pomóc :tak:

Cześć dziewczyny,

Wszystkie cos tam czujemy, ja tam myślę że to to tylko to jest tak delikatne i podobne do ruchów jelit że ciężko powiedzieć dokładnie. Ja pamiętam jak byłam na wizycie i na usg widziałam jak się dzidziuś przeciągnął, a ja to poczułam i wtedy już widziałam jak pierwsze ruszki wyglądają. Co do moich ruszków to są baaardzo rzadkie, też czekam na pierwsze kopniaki.. a tu jeszcze 3 tygodnie do 20tc.

Klementinka i cytrynka, ale wam dobrze że urlopujecie, my kupując mieszkanie, ciułamy każdy grosz.. może w sierpniu gdzieś pojedziemy, zależy jak się będę czuć, wtedy będzie mój 8 miesiąc.

Asionek
ale za to jak schudniesz jak ci ssak odessa wszystko :-) Mi też się tak fajnie powiększyły ale nie przyzwyczajam się, poza tym i tak są całe pokryte żyłkami :zawstydzona/y:

Hej.Ja wczoraj robilam w ogrodku zasadzilam krzak bzu i taki japonski flamingo,podobno bedzie mial kwiatki wlasnie w takim kolorze.
I duza donice Margarytek i jeszcze w ciul duzo roznych cebulek.A pozniej sie zestresowalam bo grzebalam w ziemi bez rekawic.
Jak bedzie ladnie to sniadanie Wielkanocne zrobie w ogrodzie.
Marcel z Sebastianem poszli dzisiaj szukac zajaczka troche im sie pomylily tygodnie.
Dzisiaj wszystko ze spoznionym zaplonyem,dopiero po sniadaniu jetesmy i zaraz idziemy na lody

hejka dziewczyny....my dopiero wyszliśmy z łóżka.....uwielbiam takie niedzielę....:)

coo do ucisku...ja też cały czas czuję brzusio...jakby miała balon z wodą i nosiła....ale to chyba normalne....w końcu dzieciaki rosną....ii są w wodach...i to pewnie czujemy....

a jak wogóle się czujecie??

reklama
Hej.Ja wczoraj robilam w ogrodku zasadzilam krzak bzu i taki japonski flamingo,podobno bedzie mial kwiatki wlasnie w takim kolorze.
I duza donice Margarytek i jeszcze w ciul duzo roznych cebulek.A pozniej sie zestresowalam bo grzebalam w ziemi bez rekawic.
Jak bedzie ladnie to sniadanie Wielkanocne zrobie w ogrodzie.
Marcel z Sebastianem poszli dzisiaj szukac zajaczka troche im sie pomylily tygodnie.
Dzisiaj wszystko ze spoznionym zaplonyem,dopiero po sniadaniu jetesmy i zaraz idziemy na lody
ale ci zazdroszcze tego ogrodka
ja na pocieszenie mam tylko balkon, dobrze ze chociaz duzy to posiedziec sie da

Milka bylam nad morzem polnocnym, pod granica z Dania, wialo jak cholera ale fajnie bylo
czyste powietrze, malo ludzi, samochodow, zero internetu
wlasciwie pojechalam tam tylko ze wzgledu na synka bo ciagle ma problemy z oskrzelami, mam nadzieje ze morskie powietrze mu pomoglo

elifit ja planuje jeszcze latem skoczyc nad Baltyk na kilka dni, ale to co widze w wiadomosciach, jakie ceny i ile ludzi juz ma rezerwacje troche mnie zniecheca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry