Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie będę mieć czasu żeby na kawkę pójść :-( Załatwiamy te sprawy mieszkaniowe.. Innym razem
taka pod brzuszek 
Dzięki kobitki
A z tymi moimi badaniami to co dzwonię to słyszę "niechże pani tak nie wydzwania...hodowała pani kiedyś coś???? jak będą wyniki to my się skontaktujemy" i tyle wiem....
Hej Dziewczynki,
Ja po śniadaniu i zaraz biorę się za pakowanie bo na weekend majowy ruszamy z mężusiem nad morzejuż nie mogę się doczekać
![]()
Ale Wy jestescie porabane z tymi tekstami,ale to dobrze,bo w koncu jest usmiech na naszym forum
Rano zaliczylam pobieranie krwi i tak mi jakos dziwnie igle zapitolila,ze lokiec az mnie boli...
My na majowke jedziemy tylko na dzialeczke,bo z kasy sie splukalismy przez naprawe auta
Oby pogoda dopisala
Ide zrec sernika![]()
czesc z rana-już dawno nie udało mi się wstać tak wcześnie
Kurcze- musze dodatkowe żelazo brać, bo na ostatniej morfologii wyszla mi anemia- ginka powiedziala, ze cos za szybko ta anemia sie pojawila-wrrr
cos ja nie tyje, po swietach tylko pol kilo przyroslo i generalnie te pol kilo to od poczatku ciazy mi przybylo. Brzuch to mam tylko pod wieczor, jak caly dzien sobie pojem, a rano prawie nic- gdzie ten ludek sie miesci?
Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej![]()
Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

Dziewczyny super pomysł umówcie sięmy na Grudniówkach urządzałyśmy sobie nawet wyjazdowe weekendy z całymi rodzinami :-) wiadomo góry, grill, piwo bezalkoholowe ;-)
dlatego teraz korzystam jak to miłka ujęła "z poślizgu"
a ty skąd jesteś? Ten Bałtów przyciąga :-)