reklama

Październik 2011

reklama
Wczoraj patrzyłam i nie było, dzis nie zerknęłam :) Muszę wypróbować koniecznie ::)))) Bo ja pod kazdą postacią sernik kocham :)
Ja mam chęc na młodą kapustkę z koperkiem i kiełbasą, dzis mam jeszcze kalafiorową bo młody lubi a jutro to juz nie podaruje bedzie kapusta :)
W ogóle to Ja juz nie mam pomysłów na te obiady!!!!!!!!!!! coś nowego-innego bym zjadła !!!

Dziewczyny super pomysł umówcie się :tak: my na Grudniówkach urządzałyśmy sobie nawet wyjazdowe weekendy z całymi rodzinami :-) wiadomo góry, grill, piwo bezalkoholowe ;-)

Miłka my z dziewczynami z października 2007 też spotykamy się kilka razy do roku - pół na pół z dzieciakami i same na weekndowym wygibie :-D
Poza tym jak np jestem w Wawie a kilka z nich jest ze stolicy to zawsze jakąś kawusię zorganizujemy

Akurat jutro będę w O-cu hehe :-D Ale nie będę mieć czasu żeby na kawkę pójść :-( Załatwiamy te sprawy mieszkaniowe.. Innym razem :) Generalnie ja co miesiąc jestem w Ostrowcu, teraz nam sie uszczuplą wizyty bo kredyt obciąży pensje. Gdzie dziewczyny mieszkacie? Ja na Rosochach 35..

Mamuśka ty w Starachowicach? Ja w czerwcu do waszego szpitala jadę ze starszą panią, operację będzie miała a jest bliską sąsiadką.. może zajrzysz?

Cześć dziewuszki:)
U mnie po staremu, wszystko oki , czuję sie dobrze, zkończyłam kwas foliowy a że wyniki mam oki to lekarz powiedział że żadnych witamin :))
Mamuśka - :** mam nadzieję że tam w brzuchu u Ciebie fasola siedzi:)

Odnośnie porodu to sama już nie wiem co mam myśleć, to moja pierwsza ciąża, najpierw myślałam że cesarka i żadna inna metoda, potem sobie myśle nieeee ma mnie ominąć cały ten cyrk z darciem papy, wyzywaniem m przy wszystkich ludziach i nie mogłabym sobie odpuśić tej przyjemności :))i Teraz dla mnie w grę wchodzi znieczulenie zoo, a zresztą sama nie wiem mam mętlik w głowie, jedno wiem zajebi..... się boję :)))

hej :)
widze dobre tematy od rana :)
sex i te sprawy ;))
no i spotkanka umawiacie ... ale wam zazdroszcze , ja to tak daleko mieszkam , ze male szanse niestety

ale za to mialam fajny sen :) bylam w Pl poszlam do sklepu po ciuchy ciazowe :) kupilam sobie super mini rozmiar S :szok: taka pod brzuszek :) i z tone torebek , bo byly po 1 lub 2 zlote :-D
moglabym trafic na taki sklep hehe

Dzięki kobitki :-D:-D:-D:-D:-D

A z tymi moimi badaniami to co dzwonię to słyszę "niechże pani tak nie wydzwania...hodowała pani kiedyś coś???? jak będą wyniki to my się skontaktujemy" i tyle wiem....

hej :) kurcze przeciez chyba wiedza , ze dla nas takie badania i pozniej wyniki to bardzo wazna i stresujaca sprawa ... wiec mogli by byc bardziej wyrozumiali ....

Hej Dziewczynki,

Ja po śniadaniu i zaraz biorę się za pakowanie bo na weekend majowy ruszamy z mężusiem nad morze :-D już nie mogę się doczekać :tak:

super :) pozdrow morze odemnie :))

Ale Wy jestescie porabane z tymi tekstami,ale to dobrze,bo w koncu jest usmiech na naszym forum:)

Rano zaliczylam pobieranie krwi i tak mi jakos dziwnie igle zapitolila,ze lokiec az mnie boli...

My na majowke jedziemy tylko na dzialeczke,bo z kasy sie splukalismy przez naprawe auta:(
Oby pogoda dopisala:)

Ide zrec sernika:)

na dzialce tez fajnie :)

czesc z rana-już dawno nie udało mi się wstać tak wcześnie :)
Kurcze- musze dodatkowe żelazo brać, bo na ostatniej morfologii wyszla mi anemia- ginka powiedziala, ze cos za szybko ta anemia sie pojawila-wrrr:wściekła/y:

cos ja nie tyje, po swietach tylko pol kilo przyroslo i generalnie te pol kilo to od poczatku ciazy mi przybylo. Brzuch to mam tylko pod wieczor, jak caly dzien sobie pojem, a rano prawie nic- gdzie ten ludek sie miesci?

Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

no rzeczywiscie szybko z ta anemia :(
tez sie zastanawiam czasami gzie moja dzidzia sie tam miesci :)
pomyslu na obiad brak wiec rozmrozilam bigos :) szybko i smacznie bedzie hehe

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

a czemu maja cie nie wpusic ?? planujesz jakis przemyt ?? :-D
widzisz dobrze , ze maz zazdrosny , moj to tak srednio raczej nie ... a chcialabym zeby troche sie pozloscil ;))

Dziewczyny super pomysł umówcie się :tak: my na Grudniówkach urządzałyśmy sobie nawet wyjazdowe weekendy z całymi rodzinami :-) wiadomo góry, grill, piwo bezalkoholowe ;-)

super :) musialyscie byc fajna , zgrana grupa :))

reklama
pysia teraz mnie nie męczy grzybica, ale bakteryjna pewnie tak bo od tej moczowej infekcji a coś upławy mam dziwne. Ale grzybicę miewałam przed ciążą :-( wogóle u mnie jakoś dziwnie, szybko mi się otarcia tam robiły i wogóle :zawstydzona/y: dlatego teraz korzystam jak to miłka ujęła "z poślizgu" :zawstydzona/y: a ty skąd jesteś? Ten Bałtów przyciąga :-)
Mamuska to się jeszcze zgadamy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry