reklama

Październik 2011

reklama
Nie boj zaby,nie jestes sama.Zastanawiam sie czy nie upodobnic sie do niemieckich zon.Rawili z puszki i spaghetti z keczupem to podstawa niemieckiej kuchni.
Wszystko z gotowych produktow po co sie wysilac.A potem maja niskie i szerokie zawieszenie.

Witam moje kochane po krotkiej przerwie!!

Amerykańskie żony,natomiast odgrzeją gotowe żarcie w piekarniku i są takie zmęczone,że muszą odpocząć,kobieta przyjdzie posprząta,popierze a im właśnie tylko dupy rosną na potęgę,ale ja też nie bardzo mam ostatnio ochotę na sprzątanie czy gotowanie dzięki mojej mamie mamy poprane.

Ja jak to przystało na porządną żonę i panią domu mam na obiad pizze :) z pizzerii. Tylko dziecko musiało zjeść normalny obiadek bo alergia nie pozwala na takie frykasy.

hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)

ja tam lubie jak mi pobieraja krew sie patrzec :) musze widzeic co sie dzieje hehe , jedyne co to przed ciaza zyl nigdy mi znalezc nie mogli i zawsze sie wkuwali nie wiadomo ile razy :/ ale teraz jestem cala w zylach na wierzchu wiec bez problemu daja rade :)
mnie jakos koszmary omijaja :) dziwne mam sny , ale nie jakies sraszne :))

ja nie moge....zrzygalabym sie bleee.....bez kitu lokiec mnie boli,pierwszy raz w zyciu!!!!!po glupim pobraniu krwi...

Boze jakie wy robotne ,mi sie nie chce gotowac,a sprzatac sie nie oplaca ,bo za tydzien chalupy i tak nie poznam.
Ja juz siedze jak na szpilkach,z tego wszystkiego poszlam do fryzjera sie uczesac a co!
Ja uwielbiam remonty,zmiany wogole jestem niespokojny duch jak sie nudze to mam depreche.Ja niestety szans na dom nie mam ale kto wie moze wygram kiedys w totka(nadzieja matka glupich;-))

Karolina,ja siebie nie poznaje...
przez te dwa miesiace nic nie gotowalam,nie sprzatalam,a teraz z trymestru lenia wkroczylam w trymestr mrowki:-D:-D:-D:-D

Ja też dołączam do klubu zapracowanych gospodyń domowych u mnie dziś Pierogi Ruskie z torebki, powiem Wam, że harówa konkretna ;-)

a ja pierwszy raz w zyciu robilam ruskie prawdziwe:)
normalnie zaje****** wyszly....

hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)

elifit,gratulacje!!!!!Ale super wiadomosci!!!!Wiem co czujesz:)
z corunia mialam tak samo:) wlasne m jest naprawde wazne...

dziewczynki,najadlam sie ruskich....
podgryzam malosolnymi...miodzio...prawdziwe lato...

jak m.wroci z pracy to bedzie zaskoczony wypasami:)
no i musze go wykorzystac wieczorkiem bo ochota za mna chodzi:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja nie moge....zrzygalabym sie bleee.....bez kitu lokiec mnie boli,pierwszy raz w zyciu!!!!!po glupim pobraniu krwi...

Karolina,ja siebie nie poznaje...
przez te dwa miesiace nic nie gotowalam,nie sprzatalam,a teraz z trymestru lenia wkroczylam w trymestr mrowki:-D:-D:-D:-D

a ja pierwszy raz w zyciu robilam ruskie prawdziwe:)
normalnie zaje****** wyszly....

elifit,gratulacje!!!!!Ale super wiadomosci!!!!Wiem co czujesz:)
z corunia mialam tak samo:) wlasne m jest naprawde wazne...

dziewczynki,najadlam sie ruskich....
podgryzam malosolnymi...miodzio...prawdziwe lato...

jak m.wroci z pracy to bedzie zaskoczony wypasami:)
no i musze go wykorzystac wieczorkiem bo ochota za mna chodzi:-D:-D:-D:-D:-D

:blink:A ja mam sexowstręt-no i zakaz sexowania!
Kurcze przeslijcie mi trochę tej energii,ja normalnie jestem jak wypompowany balonik,do tego wiecie co ,tak mi w moim domu śmierdzi,że żygam co chwilę.Nie mogę wejść do pralni bo proszki i płyny mnie drażnią,w kuchni śmierdzi sama nie wiem czym,w łaziencie chyba mydła,BOŻE jak długo jeszcze??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry