Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tam lubie jak mi pobieraja krew sie patrzecmusze widzeic co sie dzieje hehe , jedyne co to przed ciaza zyl nigdy mi znalezc nie mogli i zawsze sie wkuwali nie wiadomo ile razy :/ ale teraz jestem cala w zylach na wierzchu wiec bez problemu daja rade
mnie jakos koszmary omijajadziwne mam sny , ale nie jakies sraszne
)
Boze jakie wy robotne ,mi sie nie chce gotowac,a sprzatac sie nie oplaca ,bo za tydzien chalupy i tak nie poznam.
Ja juz siedze jak na szpilkach,z tego wszystkiego poszlam do fryzjera sie uczesac a co!
Ja uwielbiam remonty,zmiany wogole jestem niespokojny duch jak sie nudze to mam depreche.Ja niestety szans na dom nie mam ale kto wie moze wygram kiedys w totka(nadzieja matka glupich;-))

Ja też dołączam do klubu zapracowanych gospodyń domowych u mnie dziś Pierogi Ruskie z torebki, powiem Wam, że harówa konkretna ;-)
hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi
tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)

ja nie moge....zrzygalabym sie bleee.....bez kitu lokiec mnie boli,pierwszy raz w zyciu!!!!!po glupim pobraniu krwi...
Karolina,ja siebie nie poznaje...
przez te dwa miesiace nic nie gotowalam,nie sprzatalam,a teraz z trymestru lenia wkroczylam w trymestr mrowki
a ja pierwszy raz w zyciu robilam ruskie prawdziwe
normalnie zaje****** wyszly....
elifit,gratulacje!!!!!Ale super wiadomosci!!!!Wiem co czujesz
z corunia mialam tak samowlasne m jest naprawde wazne...
dziewczynki,najadlam sie ruskich....
podgryzam malosolnymi...miodzio...prawdziwe lato...
jak m.wroci z pracy to bedzie zaskoczony wypasami
no i musze go wykorzystac wieczorkiem bo ochota za mna chodzi![]()
A ja mam sexowstręt-no i zakaz sexowania!