M
mamuśka23
Gość
dam rade
oby było wszystko dobrze
)))) weekend szybciutko zleci (jak zawsze )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To ja się dołączę do klubu. U mnie bałagan i do wzoru to mi daleko, ba nawet do normalności mi daleko ;-)karolina o wreszcie pokrewna dusza! Już wpadłam w kompleksy przy tych wzorowych gospodyniach![]()
GRATULACJE! Wspaniała sprawa!hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi
tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)
Jeszcze chwila i zacznie mamrotać że organ nieużywany odpada ;-)Ja mam zakaz seksu a mój chodzi i marudzio jakiś potrzebach czy coś w tym stylu ;-) zawsze może zainwestować w Brom :-)
sivi - następnym razem pacnij go ;-)
GRATULACJE! Alez super wiadomośc! Ściskam kciuki żeby wszystko było super! Podziwiam cierpliwość bo ja bym chyba nei wytrzymała!dam radeoby było wszystko dobrze
)))) weekend szybciutko zleci (jak zawsze )
Mmmmm, aż mi ślinka cieknie, kto wie, może ugotuje ziemniaki i jutro zrobię kopytka. Bo niestety nie ma to jak takie robione. A na słodko to u nas tylko leniwe się jada. Też uwielbiam swoją drogąAsiaKc chętnie bym Ci podesłała kopytek ale już poja uwielbiam z cukrem i masełkiem ale zrobiłam z sosem pieczarkowym, bo mialam parę pieczarek w kuchni
![]()