reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit tym razem to było nie planowane wiec ja sie nie dziwie ze taką mieliśmy niespodziankę w święta !!!!!!!! Bo jak sie chce to ciężko a jak nie koniecznie to przychodzi szybko samo, nie znaczy to ze nie chcemy ale planowalismy odczekac ok 3 cykle i znów próbować a tu boom !!!!!!! Mąż jest bardzo szczęsliwy Ja tez ale to juz nie to samo, bo szczęście plecie sie z obawą ze znów stracimy maleństwo, ale jesli Bóg tak chciał szybko to znaczy ze bedzie dobrze :)
zabieg sie liczy jako 1 dzien cyklu wiec termin według tego wyjdzie mi na 20-22 GRUDZIEŃ , ale według usg na pewno całkiem inaczej bo według mnie dziecko ma 3 tygodnie a według cyklu 6 tygodni !!!!Wiec może tak być ze na Wielkanoc II kreseczki a na Boże Narodzenie bedzie juz z nami maleństwo :)

zbereźnice wy ;-) widzę że nie tylko ja mam ochotę na fiki-miki :-) A mąż na nocce ostatniej dziś to jutro pofikamy :-D

Robicie smaki.. zrobię sobie chyba zapiekaną bułeczkę z prażoną cebulką mmmmmm :-):tak:

Mamusia zostań tylko z nami :) inie puścimy cię do grudniówek a i sama się nie puść ;-) &&&&&&&&

A, no i zapraszam na parapetówkę tak w czerwcu jak się ogarnę :-)

Ostatnia edycja:
karolina o wreszcie pokrewna dusza! Już wpadłam w kompleksy przy tych wzorowych gospodyniach :)
To ja się dołączę do klubu. U mnie bałagan i do wzoru to mi daleko, ba nawet do normalności mi daleko ;-)

hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)
GRATULACJE! Wspaniała sprawa!
Ja mam zakaz seksu a mój chodzi i marudzi :-D o jakiś potrzebach czy coś w tym stylu ;-) zawsze może zainwestować w Brom :-)

sivi - następnym razem pacnij go ;-)
Jeszcze chwila i zacznie mamrotać że organ nieużywany odpada ;-)

dam rade :) oby było wszystko dobrze :))))) weekend szybciutko zleci (jak zawsze )
GRATULACJE! Alez super wiadomośc! Ściskam kciuki żeby wszystko było super! Podziwiam cierpliwość bo ja bym chyba nei wytrzymała!

AsiaKc chętnie bym Ci podesłała kopytek ale już po :-D:-D:-D ja uwielbiam z cukrem i masełkiem ale zrobiłam z sosem pieczarkowym, bo mialam parę pieczarek w kuchni :)
Mmmmm, aż mi ślinka cieknie, kto wie, może ugotuje ziemniaki i jutro zrobię kopytka. Bo niestety nie ma to jak takie robione. A na słodko to u nas tylko leniwe się jada. Też uwielbiam swoją drogą :tak:

JA padam. Dziś cały dzień prasowałam aż mnie pięty bolą od stania przy desce a nasze łóżko zawalone wieżami poprasowanych i podzielonych rzeczy. Muszę je porozkładać bo inaczej moje chłopaki wszystko pogniotą do jutra.
Kolorowych snów!

Fajnie z wizytą a na gardło polecam płukanie wodą ciepłą z łyżeczką sody oczyszczonej. Nie drażni jak sól a łagodzi podrażnienie.
Możesz też psikać tantum verde wg mojego lekarza i kilku innych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry