• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit tym razem to było nie planowane wiec ja sie nie dziwie ze taką mieliśmy niespodziankę w święta !!!!!!!! Bo jak sie chce to ciężko a jak nie koniecznie to przychodzi szybko samo, nie znaczy to ze nie chcemy ale planowalismy odczekac ok 3 cykle i znów próbować a tu boom !!!!!!! Mąż jest bardzo szczęsliwy Ja tez ale to juz nie to samo, bo szczęście plecie sie z obawą ze znów stracimy maleństwo, ale jesli Bóg tak chciał szybko to znaczy ze bedzie dobrze :)
zabieg sie liczy jako 1 dzien cyklu wiec termin według tego wyjdzie mi na 20-22 GRUDZIEŃ , ale według usg na pewno całkiem inaczej bo według mnie dziecko ma 3 tygodnie a według cyklu 6 tygodni !!!!Wiec może tak być ze na Wielkanoc II kreseczki a na Boże Narodzenie bedzie juz z nami maleństwo :)

zbereźnice wy ;-) widzę że nie tylko ja mam ochotę na fiki-miki :-) A mąż na nocce ostatniej dziś to jutro pofikamy :-D

Robicie smaki.. zrobię sobie chyba zapiekaną bułeczkę z prażoną cebulką mmmmmm :-):tak:

Mamusia zostań tylko z nami :) inie puścimy cię do grudniówek a i sama się nie puść ;-) &&&&&&&&

A, no i zapraszam na parapetówkę tak w czerwcu jak się ogarnę :-)

Ostatnia edycja:
karolina o wreszcie pokrewna dusza! Już wpadłam w kompleksy przy tych wzorowych gospodyniach :)
To ja się dołączę do klubu. U mnie bałagan i do wzoru to mi daleko, ba nawet do normalności mi daleko ;-)

hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)
GRATULACJE! Wspaniała sprawa!
Ja mam zakaz seksu a mój chodzi i marudzi :-D o jakiś potrzebach czy coś w tym stylu ;-) zawsze może zainwestować w Brom :-)

sivi - następnym razem pacnij go ;-)
Jeszcze chwila i zacznie mamrotać że organ nieużywany odpada ;-)

dam rade :) oby było wszystko dobrze :))))) weekend szybciutko zleci (jak zawsze )
GRATULACJE! Alez super wiadomośc! Ściskam kciuki żeby wszystko było super! Podziwiam cierpliwość bo ja bym chyba nei wytrzymała!

AsiaKc chętnie bym Ci podesłała kopytek ale już po :-D:-D:-D ja uwielbiam z cukrem i masełkiem ale zrobiłam z sosem pieczarkowym, bo mialam parę pieczarek w kuchni :)
Mmmmm, aż mi ślinka cieknie, kto wie, może ugotuje ziemniaki i jutro zrobię kopytka. Bo niestety nie ma to jak takie robione. A na słodko to u nas tylko leniwe się jada. Też uwielbiam swoją drogą :tak:

JA padam. Dziś cały dzień prasowałam aż mnie pięty bolą od stania przy desce a nasze łóżko zawalone wieżami poprasowanych i podzielonych rzeczy. Muszę je porozkładać bo inaczej moje chłopaki wszystko pogniotą do jutra.
Kolorowych snów!

Fajnie z wizytą a na gardło polecam płukanie wodą ciepłą z łyżeczką sody oczyszczonej. Nie drażni jak sól a łagodzi podrażnienie.
Możesz też psikać tantum verde wg mojego lekarza i kilku innych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry