reklama

Październik 2011

Sivi Witam :)
Widzę po suwaczku, że możliwe że czujesz już ruchy. Czujesz? Ja w pierwszej ciąży koło 18 tyg czułam. A w święta wydawało mi się że teraz już czuję, ale to raczej poświąteczne rewolucje żołądkowe:-D

czuję czuję i to bardzo mocne :) Jak się uspokaja to się zaczynam martwić że coś nie tak się dzieje :) wierce się wtedy żeby go pobudzić :)
Masz jeszcze czas na czucie :)

A wy znowu o jedzeniu :baffled: ja rzadko kiedy mam ochotę na cokolwiek...

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie zajadam się kanapkami ze schabikiem nadziewanym morelą mniami. Jem i spadam muszę dzisiaj wypróbować moją nową super poduszkę w kształcie rogala :-)

jagmar marzę o takiej poduszcze, już męzowi zakomunikowałam, że niebawem przyprowadzę do łóżka lokatora w postaci takiej podusi:-D
Smacznego i tym o to sposobem też idę coś zjeść:tak:
Dobranoc i do jutra.

Dobra cipensje zegnam sie na tydzien.Wlasnie sprawdzilam pogode i raczej sandalki zostawie w domu ,a wezme pelne buty :wściekła/y:
Podejzewam ze i tak nie zasne,ale ide sprobowac.Trzymajcie sie cieplo i uwazajcie na siebie.
Witam nowa mamusie

ja tam lubie jak mi pobieraja krew sie patrzec :) musze widzeic co sie dzieje hehe , jedyne co to przed ciaza zyl nigdy mi znalezc nie mogli i zawsze sie wkuwali nie wiadomo ile razy :/ ale teraz jestem cala w zylach na wierzchu wiec bez problemu daja rade :)
mnie jakos koszmary omijaja :) dziwne mam sny , ale nie jakies sraszne :))
podobno dobrze przed pobraniem krwi napic sie duzo wody, wtedy latwiej pobierac
mi zawsze kaza pic wode przed pobraniem bo mam pochowane zyly
Cześć dziewuszki:)

Odnośnie porodu to sama już nie wiem co mam myśleć, to moja pierwsza ciąża, najpierw myślałam że cesarka i żadna inna metoda, potem sobie myśle nieeee ma mnie ominąć cały ten cyrk z darciem papy, wyzywaniem m przy wszystkich ludziach i nie mogłabym sobie odpuśić tej przyjemności :))i Teraz dla mnie w grę wchodzi znieczulenie zoo, a zresztą sama nie wiem mam mętlik w głowie, jedno wiem zajebi..... się boję :)))
eeee nie taki diabel straszny, potem bedziesz juz chciala miec dziecko przy sobie a to jest najwieksza motywacja zeby zniesc bol
poza tym koncowka ciazy jest taka do... ze szybko chce sie urodzic
wazne jest nastawienie, porody moga byc naprawde swietnym przezyciem
Zabijecie mnie za narobienie smaka:

zrobilam malosolne!!!!

ogorki na ryneczku po 4,5zl+mlody czosnek i koperek.....

p.s. i gotuje ziemniaczki na ruskie pierogi...normalnie poswiece sie i zrobie bo mam takiego smaka ze hej...
obslinilam klawiature
u mnie jeszcze ogorasow gruntowych niet wiec i malosolnych ni ma
hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)
noooo kochana gratulacje, to kiedy sie wodki napijemy za nowe M?
gosiane ale mi zrobiłaś ochotę na paluszki rybne....ja już nie chce pamiętać co dzisiaj jadłam...było tego tyyyle że masakra...

aaa do fiki-miki ja bym tam chciała....ale lekarz zabronił....ale są inne też fajne metody ;)
ale te metody to dla nas i tak lipa:( jak zakaz to i orgazmu miec nie mozna
ja zakazu nie mam ale teraz mnie do lozka zaciagnac to cud, libido mam gdzies w piwnicy

rabbit moze niedlugo zniosa ci celibat
a czemu masz zakaz?
ja w pierwszej ciazy mialam krwotok po fiku-miku, wlasnie po orgazmie pekl krwiaczek w macicy
od tamtej pory mam traume i sex w ciazy jest no way

Jagmar Dziękuję :)
Kurczę ja się ostatnio zastanawiaałam czy nie jestem na coś uczulona też mnie jakiś czas oczy strasznie swędziały, ale już mi przeszło.
Od jutra u mnie wreszcie wszystko wróci do normy, mąż wyjechał na dwa tygodnie i nareszcie wraca. Tak to mnie wkurza ale jak go nie ma to jakoś tak smutno, nie ma kto marudzić :) on jest wojskowym, więc zdarza się, że wyjeżdża, a to na powódź, a to na poligon, ale przyzwyczaić się nadal nie mogę. Mam chociaż nadzieję, że też trochę stęskniony wróci:-D
Asionek Brokuły, mniaaaam:-) ja to ostatnio same warzywa i owoce jem prawie.A sałatkę z brokułami robię taką z makaronu co wyglądą jak ryż, z majonezem, kurczakiem i czosnkiem :)

ooo moze byc dobre :)
moze podasz dokladniejszy przepis na naszym watku kulinarnym ??? :)

brokuły fuj fuj fuj
Jakoś od czasu ciąży nie mogę na nie patrzeć. Moje dziecko się nim i zajada a ja patrze jak je w rączkach rozgniata i wpycha do buzi i mi wszystko w żołądku rośnie. Kiedyś je lubiłam.

tez tak mialam z marchewka , ktora bardzo lubilam , na szczescie juz mi przeszlo :)
ale na lososia dalej patrzec nie moge , a wczesniej moglam jesc codziennie ...

Właśnie zajadam się kanapkami ze schabikiem nadziewanym morelą mniami. Jem i spadam muszę dzisiaj wypróbować moją nową super poduszkę w kształcie rogala :-)

daj znac jak sie spalo z podusia :))

Dobra cipensje zegnam sie na tydzien.Wlasnie sprawdzilam pogode i raczej sandalki zostawie w domu ,a wezme pelne buty :wściekła/y:
Podejzewam ze i tak nie zasne,ale ide sprobowac.Trzymajcie sie cieplo i uwazajcie na siebie.
Witam nowa mamusie

szerokiej drogi :)
i lepiej wez cieplejsze rzeczy , bo moze byc chlodno i do tego deszcze jakies :/

podobno dobrze przed pobraniem krwi napic sie duzo wody, wtedy latwiej pobierac
mi zawsze kaza pic wode przed pobraniem bo mam pochowane zyly

musze wyprobowac :)

eeee nie taki diabel straszny, potem bedziesz juz chciala miec dziecko przy sobie a to jest najwieksza motywacja zeby zniesc bol
poza tym koncowka ciazy jest taka do... ze szybko chce sie urodzic
wazne jest nastawienie, porody moga byc naprawde swietnym przezyciem

staram sie tak nastawiac :) a co bedzie wyjdzie w praniu ;))

obslinilam klawiature
u mnie jeszcze ogorasow gruntowych niet wiec i malosolnych ni ma

noooo kochana gratulacje, to kiedy sie wodki napijemy za nowe M?

hehe no ciekae kiedy sie tej wodki napijemy , raczej niepredko ;))

ale te metody to dla nas i tak lipa:( jak zakaz to i orgazmu miec nie mozna
ja zakazu nie mam ale teraz mnie do lozka zaciagnac to cud, libido mam gdzies w piwnicy

moje libido tez prawie zerowe :/

dobrej nocki :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry