reklama

Październik 2011

16 h... mnie czeka mniej wiecej to samo jesli zdecyduje sie jechac :/

dzien faktycznie wiosenny, ale ja znow sie nie wyspalam ;( juz mam dosc!

reklama
Rudson :szok: szok mnie ogarnął.. i my się nie znamy? Niee bo ty wróciłaś z Chicago, w której klatce mieszkasz?? Wogóle wklej na grupie twoje zdjątko to cię może rozpoznam i nawiedzę jak będę w O-cu:-)

Elifit ja mieszkam tam od zeszłego roku . Po powrocie z USA kuilismy na Rosochach mieszkanie.
Zdjęcia moje są na grupie...ale mnie z grupy usunięto :zawstydzona/y:

Rudson - współćzuję migreny - wiem jak to jest... a coś bierzesz? Mnie ostatnio pomagają trochę ciepłe okłady (takie na granicy gorących) i apap extra. On ma kofeinę a u mnie główną przyczyną jest chyba niskie ciśnienie, choć nie tylko niestaty :-(

Elifit ale załatwiania przy kupnie mieszkania a potem jeszcze uregulowanie innych spraw!!!!!!!!! Ja pamiętam jak to było a było to 2 lata temu, wole nie wspominać , najfajniejsze bylo jedynie urządzanie mieszkanka, co prawda bylam juz pod koniec ciąży ale w cale sie nie oszczędzałam hehe:))))))))))
Witam sie kochane ;* :*:*:*

ja tak samo z mloda!!!!!mieszkanie kupilismy 3 miesiace przed narodzinami,dwa miesiace trwal remont a ja zdawalam egzaminy na studiach sama(!!!!)bo to kwiecien byl,a potem przez caly maj urzadzanie mieszkani a i ostatnie poprawki!!!!
Jeszcze w dniu porodu skrecalam ostatnie meble:-D:-D:-D:-D,jezdzilam autem po jakies tam dodatki po miescie,potem sexik na zakonczenie udanego dnia,a o 22 na porodowke:-D:-D:-D:-D:-Dchociaz jeszcze dwa tygodnie do terminu porodu:-D:-D:-D

Elifit ja mieszkam tam od zeszłego roku . Po powrocie z USA kuilismy na Rosochach mieszkanie.

Milka,dzialaj!!!!!

Zmiękcza szyjkę i wspomaga rozwieranie. To dlatego seks jest wskazany jako wywoływacz :-)

potwierdzam!!!!!

witam sie piatkowo,moje dziecie w szkole dyktando pisze,takze kciuki mam zacisniete,zaraz przychodzi do mnie pan zakladac nowy net i tv cyfrowa...w koncu!!!!!koncze sniadanko i zycze milego dzionka!!!!

a ja mam pytanie? Gdzie się podziewa lilou ??? Nie widać jej od 2 tygodni.. mam nadzieję że wszystko w porządku.

oj tak mamuśka papierologia jest okropna.. ale my już na finiszu :) Później urządzamy :) Remontu narazie nie będzie bo wzytko w dobrym stanie.. jedynie mycie wszystkiego ufff.. a dzidziuś przez macierzyński będzie miał łóżeczko u rodziców, podczas gdy tata będzie mu robił pokoik :)

reklama
Witam dziewczeta spowrotem:)
Ja tylko weszlam na chwilke jakos udalo mi sie znalesc sronke po mailach uff...
Podroz z pragi do Domu byla okropna, i jszcze 5h chodzenia po pradze...
Dotarismy wkoncu do domu, swieta swieta i po swietach... Nawet nie ialam czasu porzadnie sie najesc bo ciagle u jakies siostry kuzyna itd...
NO i wkoncu przyjchalismy do moich stron rodzinnych, pociagi sie po opoznialy, ze jechalismy 16h - 4 przesiadki....

Asionek31 bylam wczoraj u lekarza, i przyjma mnie za darmo w przychodni ginekologicznej na dzisiaj :))
Moze powiem nam plec jak maluch sie pokaze... Wystarczy im tylko ta karta ubezpieczenie europejskie...
Super:D

Napisze jeszcze lece sie szykowac bo a godzine mam wizyte:))

Pozdrawiam goraco

no to powodzenia na wizycie :)

jak to usunieta ?? hmmm :/

a ja mam pytanie? Gdzie się podziewa lilou ??? Nie widać jej od 2 tygodni.. mam nadzieję że wszystko w porządku.

oj tak mamuśka papierologia jest okropna.. ale my już na finiszu :) Później urządzamy :) Remontu narazie nie będzie bo wzytko w dobrym stanie.. jedynie mycie wszystkiego ufff.. a dzidziuś przez macierzyński będzie miał łóżeczko u rodziców, podczas gdy tata będzie mu robił pokoik :)

a Lilou w Polsce siedzi :) pewnie baluje i nie ma czasu do nas zajrzec ;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry