reklama

Październik 2011

Ja sobie dziś piżamowy dzień zafundowałam :-) nic mi się dziś nie chce. Gdyby pogoda była ładna to miałabym wyrzuty sumienia a tak czuję się w pełni usprawiedliwiona że dziecko w domu zamknięte.

reklama
Ja tam ślub oglądam, nie mam nic przeciwko, wspominam sobie nasz własny przy okazji :) a poza tym skoro tu mieszkam to by wypadało się niejako zintegrować i coś wiedzieć.

A brzusio ciażowy i piersi lepiej na zapas oliwką smarować zanim jeszcze zacznie rosnąć, większe prawdopodobieństwo że się rozstępy nie pojawią.

ja nie mam nic przeciwko slubowi, ale pracy po dziurki w nosie a z zewszad relacje i komentarze, wiec siedze zamknieta w pokoiku :) zrezsta u ciebie pewnie jeszcze wieksze poruszenie wokol slubu bo mieszkasz w Anglii :) a zintegrowana jestem bardzo, chyba za bardzo, po polsku juz nawet nie mam okazji pogadac :zawstydzona/y:

pysiu - mam nadzieje ze ci sie niedlugo polepszy. trzymaj sie cieplo!

Dziewczyny.. ehh zawsze pod górkę..

Byłam w sądzie a tam babka mi mówi że koniec miesiąca i kasa zamknięta a ona nie przyjmie wniosku bez potwierdzenia opłaty :wściekła/y: więc nic nie załatwiliśmy dzisiaj :-( w poniedziałek mąż załatwi, miejmy nadzieję..

cytryna mnie brodawki swędzą, i wtedy siara leci. Wczoraj mnie np bardzo bolały piersi, a dziś już mniej.

Ostatnia edycja:
eee tam elifit ja bym chciała być na twoim miejscu, mieć już wreszcie własną chate i załatwiać papiery. Nie dziś to w następnym tygodniu, ważne że własny dach nad głową już masz...ale zazdroszcze wszystkim domów ostatnio...my na razie możemy co najwyżej pomarzyć

To są wlaśnie urzędy !!!!!!! Jak muszę gdziekolwiek iść to mnie aż telepocze bo wiem ze łatwo i miło nie będzie, ale miejmy nadzieje Elifit ze w poniedziałek pozałatwiacie juz !!!!!!!!
U mnie sie pogoda zepsuła, i grzmi , buuuuuuuuuuuuuuuu, nie znoszę burzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
burza? Jejku jak ja tęsknie za burzą! nigdy nie sądziłam że to powiem...z upalnym latem w Polsce mi się kojarzy....tu nie ma burz w ogóle, a jak jakaś jakimś cudem się zdarzy to burknie 2 razy i po sprawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry