reklama

Październik 2011

cześć laski

tak jak asionek pisze,nie mam czasu na forum,jestem w Polszy na wakacjach ale teraz w sobotę wracamy,wiec pewnie w ramach walki z nudów będę aktywniejsza.
wszystko ok u mnie, brzuch rośnie,wymiotuje nadal:/ i mnie muli zajeb.iście,a od 3 dni jesteśmy chorzy,jakieś grypsko się przyplątało:/
pozdr i całuje muaa:*

reklama
Witam się.
Piękny dzionek dzisiaj, spodziewałam się gorszej pogody. Lubię takie niespodzianki pogodowe.
Właśnie przed chwilą przyjechał kurier i przywiózł 200 plastikowych, małych piłeczek do basenu. 200 sztuk to wcale nie jest dużo. Trochę się rozczarowałam ale to nic zawsze mogę dokupić.

Jagmar Jak się poduszka sprawdziła?

No więc poduszka jest wygodna i zasełam wtulona w nią jak dziecko i nawet na siku zapomniałam się obudzić. Myślę, że na prawdę się sprawdzi jak będę miała bęben zamiast brzucha no i nieoceniona jest przy odpoczynku i przy oglądaniu tv

migreny dzień 4!!!!!! wykańczm się....mózg mi eksploduje!!!!
Ja się codziennie budzę z bólem głowy i nie wiem skąd on się bierze, może z głodu. Tyle, że zwykły ból jest niczym w porównaniu z migreną. Biedna jesteś.

Helo,

Ja się cieszę jak głupia bo młoda jedzie na 4 dni z moimi rodzicami z w góry a my mamy szansę na popakowanie się przed remontem który zaczyna się u nas 9 maja :tak: już się doczekać efektów nie mogę :-D

Mnie chyba ogladanie slubu dzis nie ominie, choc staram sie jak moge... wszedzie leci, nawet w pracy w kazdym biurze na malych monitorkach, dobrze ze sie mam gdzie zamknac (tzn w moim wlasnym pokoiku ;) ).

W ogole nie nadarzam teraz za wami, mam bardzo malo czasu na czytanie niestety
:( pod koniec maja powinna sie sytuacja poprawic, ale mam nadzieje ze u wszystkich sprawy sie dobrze maja :-)
ja mam lekkie problemy ze snem i biust mnie strasznie swedzi :zawstydzona/y: - nie wiem o co z tym biega...

Ja tam ślub oglądam, nie mam nic przeciwko, wspominam sobie nasz własny przy okazji :) a poza tym skoro tu mieszkam to by wypadało się niejako zintegrować i coś wiedzieć.

A brzusio ciażowy i piersi lepiej na zapas oliwką smarować zanim jeszcze zacznie rosnąć, większe prawdopodobieństwo że się rozstępy nie pojawią.

Witam dziewczeta spowrotem:)
Ja tylko weszlam na chwilke jakos udalo mi sie znalesc sronke po mailach uff...
Podroz z pragi do Domu byla okropna, i jszcze 5h chodzenia po pradze...
Dotarismy wkoncu do domu, swieta swieta i po swietach... Nawet nie ialam czasu porzadnie sie najesc bo ciagle u jakies siostry kuzyna itd...
NO i wkoncu przyjchalismy do moich stron rodzinnych, pociagi sie po opoznialy, ze jechalismy 16h - 4 przesiadki....
Pozdrawiam goraco
wspolczuje podrozy, chyba nie dalabym rady, jestem strasznie niecierpliwa i korki lub inne trudnosci podrozy sa dla mnie tragedia
O tego to nie słyszałam, a co niby ta sperma robi??
naczytalam sie w poprzedniej ciazy o spermie i to samo zlo;-)
ja mam lekkie problemy ze snem i biust mnie strasznie swedzi :zawstydzona/y: - nie wiem o co z tym biega...
z Jaskiem tak mnie swedzialy a najbardziej brodawki, moglabym drapac je bez konca
rozstepy na cyckach mnie ominely na szczescie
a teraz nic sie nie dzieje bo juz takie balony ze nie maja gdzie urosnac, troche bardziej sprezyste sie zrobily bo po karmieniu byly ladnie sflaczale

Rudson wspolczuje, 4 dni z migrena, jak ty to wytrzymujesz

Zupaogorkowa mam na 25go, ale jak dobrze przetrzymam, to może będę miała urodzinowy prezent na początku listopada:-)
Sivi to prawda lepiej zawczasu smarować. W pierwszej ciąży jakoś tego nie robiłam i piersi całe w rozstępach, brzuszek się jakoś uratował. Teraz nie popełnię tego błędu, szczególnie że biust znów mi się nie mieści w żaden stanik:-D
Asionek Dziękuję :) Oj, bardzo się stęskniłam, a szczególnie że był za granicą to i kontakt dość ograniczony, bo nie miał dostepu do internetu. Jak za długo w domu jest to wytrzymać nie idzie, ale jak nie ma to jeszcze gorzej:-D

Kacperek śpi, więc mam jakieś trzy godzinki wolnego. Wyszalał się na placu zabaw, ale musieliśmy się zbierać, bo komary tak gryzły, że miał całą główkę pokąsaną. Chciałam wymyślić jakąś fajną kolację na wieczór, no ale mój chłop jak to chłop zażyczył sobie schabowe więc się nie wysilę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry