reklama

Październik 2011

Cześć z rana,

Widzę że temat fiku miku ciąg dalszy.. tęskni się wam babeczkom widać :tak: Mój mąż dziś wraca z nocek więc pomiziamy się, ale fiku miku chyba nie będzie bo infekcja grasuje :dry:
Co do mieszkanka to dziś jedziem do sądu po wpis do księgi, do banku pokazać akt notarialny i to wszystko narazie :-) Później dojdą spółdzielnie, prąd, media itp... ale to jeszcze ze 2-3 tyg do wprowadzki.
Klementinka wódki to gdzieś za rok, półtora :-D ale kaweczki albo soczku to czerwiec-lipiec zapraszam :-)

Jutro robie grila.. ahhh ta karkówka i te pieczareczki karoliny już czekają :-)

reklama
Elifit ale załatwiania przy kupnie mieszkania a potem jeszcze uregulowanie innych spraw!!!!!!!!! Ja pamiętam jak to było a było to 2 lata temu, wole nie wspominać , najfajniejsze bylo jedynie urządzanie mieszkanka, co prawda bylam juz pod koniec ciąży ale w cale sie nie oszczędzałam hehe:))))))))))
Witam sie kochane ;* :*:*:*

Asionek Świetny pomysł, na pewno podam :)
Jagmar Jak się poduszka sprawdziła?
Klementinka Ja w pierwszej ciąży po fiku-miku (i przemeblowaniu małym) trafiłam na porodówkę, bo odeszły mi wody, w 35 tyg. Ale urodziłam zdrowego chłopaczka. Jednak teraz będę bardziej uważała.
Muszę wypróbować metodę z piciem wody, mi się zawsze żyły chyba ze strachu chowają :) A 4go mam badania krwi.
Justyś Dasz radę:tak: Z dnia na dzień będziesz coraz bardziej o tym przekonana, aż w końcu będziesz się pod koniec modlić, żeby już to się stało :) ja rodziłam naturalnie bez znieczulenia i mam nadzieję, że teraz też mi się tak uda, ale jak wiadomo w tej kwestii się nic nie da zaplanować.
Elifit Gratuluję mieszkanka, nie zapomnij o porzadnej parapetówie:-)
Rudson Migrena, oj współczuję. A to taka spowodowana ciążą czy od innego czasu ją masz?
Mamuśka jak dobrze pójdzie będę w grudniu urządzała nasze mieszkanko, nie mogę się doczekać. Mąż jest żołnierzem i przyznali nam mieszkanie, w grudniu mają oddać blok, niby jesteśmy 9 w kolejce, ale wiecie jak to jest. Mimo to czuję, że to jest to i jestem dobrej myśli :)
Dzisiaj koło 22 wraca mąż, nie wiem jak ja to wytrzymam, ostatnie godziny czekania zawsze najgorsze;-) Jakie macie plany na weekend majowy? Ja sie wybieram do Lwówka, skąd pochodzę, w odwiedziny do babci, przyjaciółki i na cmentarz, bo dawno nie byłam, a mam tam dziadka i tatę, więc czas najwyższy. Na pewno nie obędzie się bez jakiegoś grilla :)

Ostatnia edycja:
hej agoosiaaa,myslalam ze masz pozniejszy termin! dobrze Cie widziec!

mamuska wspolczuje ze tyle musisz czekac... biedactwo. oby w pn wizyta byla pomyslna!!

karolina szerokiej drogi!

tooo takie fiku-miku też nie mogę?? ooo kurczę....aa mówią że ciąża to taki piękny okres.....

No tak, tak, nie o samo fikanie chodzi tylko właśnie o zwieńczenie fikania :-) To powoduje skurcze macicy, więc jak ktoś ma problemy z szyjką albo skurczami to się nie powinno.
A tobie co dolega przypomnij?

Tutaj święto roku. Wszystkie sklepy zamknięte, nikt nie pracuje (oprócz kołchozu w którym mój m. pracuje), dziecko ma znów wolne.

Ostatnia edycja:
hej :)
widze pusto dzisiaj od rana
ja sie zobieram i ruszam na miasto , bede oprowadzac jakas Polke :)
takze malo mnie bedzie dzisiaj tutaj

Agoosia fajnie , ze mezus juz wraca :) pewnie sie mocno stesknilas ?? ;)
trzymam kciuki za mieszkanko :))

migreny dzień 4!!!!!! wykańczm się....mózg mi eksploduje!!!!

A ja na Rosochach 38 :-D:-D:-D:-D:-D

kurcze wspolczuje :((

Witam dziewczeta spowrotem:)
Ja tylko weszlam na chwilke jakos udalo mi sie znalesc sronke po mailach uff...
Podroz z pragi do Domu byla okropna, i jszcze 5h chodzenia po pradze...
Dotarismy wkoncu do domu, swieta swieta i po swietach... Nawet nie ialam czasu porzadnie sie najesc bo ciagle u jakies siostry kuzyna itd...
NO i wkoncu przyjchalismy do moich stron rodzinnych, pociagi sie po opoznialy, ze jechalismy 16h - 4 przesiadki....

Asionek31 bylam wczoraj u lekarza, i przyjma mnie za darmo w przychodni ginekologicznej na dzisiaj :))
Moze powiem nam plec jak maluch sie pokaze... Wystarczy im tylko ta karta ubezpieczenie europejskie...
Super:D

Napisze jeszcze lece sie szykowac bo a godzine mam wizyte:))

Pozdrawiam goraco

hej Werka :-) widać że się spieszysz bo aż ci się litery plączą:-)
16 h!!!! O masakra, już mnie mdli na samą myśl...:baffled:
Super że ci się udało na tą kartę dostać, dobrze wiedzieć że ją uwzględniają w przypadku ciąży.

reklama
Witam w ten piękny wiosenny dzień!
z zakazanym fikaniem to i samo fikanie od strony fizycznej jest zakazane, i chodzi też o wpływ spermy na szyjkę i właśnie skurcze od orgazmu są niewskazane więc jak szlaban to szlaban...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry