reklama

Październik 2011

reklama
Witaj Agosia! :-)

pysia - jeszcze możesz mleko z masłem, miodem i czosnkiem. też dobrze łagodzi. I do syropu z cebuli mozesz czosnku dodać :tak: A uderzeniową dawkę rutinoscorbinu to ja sobie zapodawałam mimo zestawu witamin ale to już decyzja należy do Ciebie. Ja brałam 2 tabletki 2x dziennie.

Dziękuję :-)
Pysia Ja w pierwszej ciąży gdy się przeziębiłam piłam syrop *spam*, jeśli chodzi o smak to jakaś masakra, no ale piłam a na gardło tantum verde. Ale wiadomo co naturalne sposoby to naturalne, czasem bardziej pomocne niż lekarstwa.

Kochane a co polecacie na gardlo? Wejdźcie jak chcecie na wizyty - opisałam dziś i pomóżcie co na gardlo... :-( bo je czuję aj aj

Mi babka raczej wit C polecała niż rutynoscorbin, tantum verde i prenelan specjalny dla ciężarnych i karmiących *spam*, syrop, 150 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

hehe.. ja od dzis prawnie jestem właścicielką mieszkania.. jak się wyprowadzę to się zacznie gotowanko.. na pierwszy rzut rozmrażam ruskie pierogi :-D

tylko prawnie bo akt notarialny sporządzony ale jeszcze bank pieniądze ma przelać no i wprowadzamy się ok. połowy maja :-)

zazdroszczę też bym chciała mieć własne

Cześć Dziewczyny :)
Wychodzi na to, że też będę październikową mamą. Wg usg mam termin na 25 października:-) Mogę się dołączyć? :-)

Cześć :-) rozgość się

Mnie dzisiaj paskudna alergia dopadła katar mnie męczy i oczy swędzą. Miałam nadzieję, że jak będę w ciąży to organizm sfiksuje na moją korzyść i oszczędzi mi tej alergicznej przykrości a tu nic z tego. Jutro będę musiała się w wapno zaopatrzyć.

Asionek31- dont woryy ja też tam mam czasami wsio ok :tak:

no to dobrze , bo ja juz fiksuje :/ zawsze tak mam , ze czym dalej od poprzedniej wizyty tym gorsze schizy ..

Ja tez tak mam i mam nadzieje ze to normalne. Do tego mam dzisiaj takie mrowienie czasami w dole brzucha i cisnie mnie na pecherz. Tez juz sie martwie, chcialabym wizyte a to dopiero 10 maja mam :dry:

Ja z obiadem tez dzisiaj nie poszalalam: frytki i paluszki rybne hehe ale nie chcialo mi sie okropnie gotowac

mam dokladnie to samo !!! mam nadzieje , ze to nie od tej infekcji , ktorej juz byc nie powinno :/

gosiane ale mi zrobiłaś ochotę na paluszki rybne....ja już nie chce pamiętać co dzisiaj jadłam...było tego tyyyle że masakra...

aaa do fiki-miki ja bym tam chciała....ale lekarz zabronił....ale są inne też fajne metody ;)

ja to nawet checi na inne metody nie mam :szok:

Wy zbereznice napalone!
A tym co sie nie chce-powiedzcie mezom zeby sie zaprzyjaznili z Zosia Raczkowska to sie im przypomni wczesna mlodosc.
Milka uwazaj zeby nie zainwestowal w niebieskie proszki ,bo bedzie przerabane;-)

hehe no same erotomanko nimfomanki na forum :-D

Hej kochane
Poszłam do lekarza ale i tak nie weszłam, wiec nie mam wyjścia cholera i muszę isc do przychodni w poniedzialek a dopiero potem ok 11 maja do niego juz na normalną wizytę, !!!!!!!! szkoda ale nic nie zrobię, do poniedziałku wytrzymam, i maleństwo bedzie ciut może wieksze wiec jest szansa ze coś juz zobaczę :))))))))))))))))) :-D

szkoda , ze sie nie dostalas , ale do poniedzialku juz blisko :) ja czekam do czwartku z lekim i utesknieniem jednoczesnie :))
kurcze termin bys miala na same Swieta !! super prezent :))

Kochane a co polecacie na gardlo? Wejdźcie jak chcecie na wizyty - opisałam dziś i pomóżcie co na gardlo... :-( bo je czuję aj aj

juz dziewczyny wszystko napisaly :) chyba tylko tak sie ratowac mozemy
oby ci odpuscilo szybko !!

Cześć Dziewczyny :)
Wychodzi na to, że też będę październikową mamą. Wg usg mam termin na 25 października:-) Mogę się dołączyć? :-)

hej :) gratulacje i zostan z nami :))

ja wlasnie zrobilam cala ogromna miche salatki z brokulem i normalnie nazarlam sie jak prosiaczek .... ma sie te zachcianki jednak hehe

Jagmar Dziękuję :)
Kurczę ja się ostatnio zastanawiaałam czy nie jestem na coś uczulona też mnie jakiś czas oczy strasznie swędziały, ale już mi przeszło.
Od jutra u mnie wreszcie wszystko wróci do normy, mąż wyjechał na dwa tygodnie i nareszcie wraca. Tak to mnie wkurza ale jak go nie ma to jakoś tak smutno, nie ma kto marudzić :) on jest wojskowym, więc zdarza się, że wyjeżdża, a to na powódź, a to na poligon, ale przyzwyczaić się nadal nie mogę. Mam chociaż nadzieję, że też trochę stęskniony wróci:-D
Asionek Brokuły, mniaaaam:-) ja to ostatnio same warzywa i owoce jem prawie.A sałatkę z brokułami robię taką z makaronu co wyglądą jak ryż, z majonezem, kurczakiem i czosnkiem :)

Ostatnia edycja:
Sivi Witam :)
Widzę po suwaczku, że możliwe że czujesz już ruchy. Czujesz? Ja w pierwszej ciąży koło 18 tyg czułam. A w święta wydawało mi się że teraz już czuję, ale to raczej poświąteczne rewolucje żołądkowe:-D

brokuły fuj fuj fuj
Jakoś od czasu ciąży nie mogę na nie patrzeć. Moje dziecko się nim i zajada a ja patrze jak je w rączkach rozgniata i wpycha do buzi i mi wszystko w żołądku rośnie. Kiedyś je lubiłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry