reklama

Październik 2011

jagmar dzięki za rady:-)

Dziś wpadam na parę chwil. Noc prawie nieprzespana, okropny ból gardła i kości :(((
Rano zjadłam śniadanie, wypiłam mleko z czosnkiem i miodem i usnęłam... wstałam całkiem niedawno i z gardłem jakby troszkę lepiej...wypiłam kolejny kubek mleka i siedzę otulona kołderką.
kuruj sie bidulko....a od czego Cie tak dopadlo????

Dziewczyny.. ehh zawsze pod górkę..

Byłam w sądzie a tam babka mi mówi że koniec miesiąca i kasa zamknięta a ona nie przyjmie wniosku bez potwierdzenia opłaty :wściekła/y: więc nic nie załatwiliśmy dzisiaj :-( w poniedziałek mąż załatwi, miejmy nadzieję..

cytryna mnie brodawki swędzą, i wtedy siara leci. Wczoraj mnie np bardzo bolały piersi, a dziś już mniej.

spokojnie,cwiczcie cierpliwosc,jeszcze wiele sytuacji takich przed Wami..Jak pisze sivi-wazne ze domek juz wasz!!!!

To są wlaśnie urzędy !!!!!!! Jak muszę gdziekolwiek iść to mnie aż telepocze bo wiem ze łatwo i miło nie będzie, ale miejmy nadzieje Elifit ze w poniedziałek pozałatwiacie juz !!!!!!!!
U mnie sie pogoda zepsuła, i grzmi , buuuuuuuuuuuuuuuu, nie znoszę burzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamusia,a ktory to tydzien u Ciebie juz????

ja mam juz nowy necik,smiga jak ta lala,caaaaly kurz posprzatalam zza TV i kompa...
garciami wyciagalam...

wymyte wsio tak,ze mozna jesc z podlogi:-D:-D:-D:-D

M.sie ucieszy jak to zobaczy,generalnie on widzi tylko ze kolo kompa sprzatniete,w calym domu moze blyszczec,a on nie zauwazy...ale jak komp wyczyszczony to uuuuuu....zonka pochwaly zbiera:tak::tak::tak:;-);-);-)

reklama
sivi to Ja sie z chęcią zamienię z Tobą hehe ;) o nie.... Ja bym na pewno nie tęskniła !!!!!!!!!!!
kochane proszę wstawiać wiecej brzuszków !!!!!!!!!! tak lubie na nie patrzeć ;))) Ciekawe która ma największy?? zmierzcie sie w pasie i sie okaże ;) :-D:tak:

Agadaria 6 tydzien 2 dzień!!:-):-):-)

tak, ok 21 grudnia ;) niezła heca , na Wielkaoc II kreski na Boże Narodzenie może juz bedzie z nami maleństwo ;)o ile ono jest !!!!!

elifit - szkoda, że się dałaś spławić bo wnioski o założenie lub wpis do KW można też opłacić przelewem :tak:

mamuśka - to prawie jak moja córa która jest z 22 grudnia, najlepszy prezent pod choinkę ;-)

Miłka to faktycznie prezent najcenniejszy mieliście ;) Ale jakby sie miało urodzić to bym wolała chociaz z tydzien przed świetami ty by sie ochrzciło od razu w święta hehe :) Mały jest z pażdziernika wiec na święta wygoniliśmy diabełka z niego :-D

jagmar dzięki za rady:-)

Dziś wpadam na parę chwil. Noc prawie nieprzespana, okropny ból gardła i kości :(((
Rano zjadłam śniadanie, wypiłam mleko z czosnkiem i miodem i usnęłam... wstałam całkiem niedawno i z gardłem jakby troszkę lepiej...wypiłam kolejny kubek mleka i siedzę otulona kołderką.
Kuruj sie i odpoczywaj ile się do, przeziębienie w ciąży to kiepska sprawa bo nie można żadnych dragów wspomagaczy brać. Najgorzej jak nos sie zatka grrrrr...

Miłka to faktycznie prezent najcenniejszy mieliście ;) Ale jakby się miało urodzić to bym wolała chociaz z tydzien przed świetami ty by sie ochrzciło od razu w święta hehe :) Mały jest z pażdziernika wiec na święta wygoniliśmy diabełka z niego :-D
Ejejeje poddałaś mi niezłą myśl z tym chrztem. Ja będę musiała dubeltowo oba dzieciaczki ochrzcić. Ciekawe gdzie znajdę takiego księdza co da mi podwójny chrzest bez ślubu zrobi. Ochrzcić bym chciała, żeby problemów w przyszłości maluchy nie miały ale ślubu niet.

A dlaczego ślubu nie chcesz /? jesli można wiedziec?????????/ To przeciez taki wspaniały dzień, niezapomniana chwila !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiem, że wspaniały ale jak się do kościoła nie chodzi to takie trochę bez sensu. Nie chcę tego robię tylko i wyłącznie ze względu na suknie i bukiet. Poza tym można wziąć cywilny a do tego się przymierzamy za rok. Wszystko według mało standardowego planu dwójka dzieci i ślub :).

Tak co łaska i mam nadzieję, że do grudnia tą "łaskę" uzbieram

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry