agadaria
Fanka BB :)
kuruj sie bidulko....a od czego Cie tak dopadlo????jagmar dzięki za rady:-)
Dziś wpadam na parę chwil. Noc prawie nieprzespana, okropny ból gardła i kości((
Rano zjadłam śniadanie, wypiłam mleko z czosnkiem i miodem i usnęłam... wstałam całkiem niedawno i z gardłem jakby troszkę lepiej...wypiłam kolejny kubek mleka i siedzę otulona kołderką.
Dziewczyny.. ehh zawsze pod górkę..
Byłam w sądzie a tam babka mi mówi że koniec miesiąca i kasa zamknięta a ona nie przyjmie wniosku bez potwierdzenia opłatywięc nic nie załatwiliśmy dzisiaj :-( w poniedziałek mąż załatwi, miejmy nadzieję..
cytryna mnie brodawki swędzą, i wtedy siara leci. Wczoraj mnie np bardzo bolały piersi, a dziś już mniej.
spokojnie,cwiczcie cierpliwosc,jeszcze wiele sytuacji takich przed Wami..Jak pisze sivi-wazne ze domek juz wasz!!!!
To są wlaśnie urzędy !!!!!!! Jak muszę gdziekolwiek iść to mnie aż telepocze bo wiem ze łatwo i miło nie będzie, ale miejmy nadzieje Elifit ze w poniedziałek pozałatwiacie juz !!!!!!!!
U mnie sie pogoda zepsuła, i grzmi , buuuuuuuuuuuuuuuu, nie znoszę burzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamusia,a ktory to tydzien u Ciebie juz????
ja mam juz nowy necik,smiga jak ta lala,caaaaly kurz posprzatalam zza TV i kompa...
garciami wyciagalam...
wymyte wsio tak,ze mozna jesc z podlogi

M.sie ucieszy jak to zobaczy,generalnie on widzi tylko ze kolo kompa sprzatniete,w calym domu moze blyszczec,a on nie zauwazy...ale jak komp wyczyszczony to uuuuuu....zonka pochwaly zbiera

;-);-);-)
więc nic nie załatwiliśmy dzisiaj :-( w poniedziałek mąż załatwi, miejmy nadzieję..