agadaria
Fanka BB :)
małosolne też bym zjadła, ale dzisiaj mam taki dzień że prawie na wszystko mam smaka... chyba przez to ze głód mnie zzera, w lodowce pusto i czekam az maz wroci z pracy zeby na zakupy jechac.... na obiad robie eksperyment , kupiłam z winiar pomysł na chrupiące fileciki z kurczaka z sosem czosnkowym zobaczymy co wyjdzie
u mnie wlasnie sie robi duzy sloj ogorow
agadaria nie wiem czy to nie od lodów... zjadlam je przedwczoraj i wcale mało tego nie byłow dodatku wybrałam się na dwór w cienkiej bluzce z długim rękawem, a za cieplo nie było
Tragedia. W dzień lepiej, a na wieczór znów masakra... gardło boli niemiłosiernie
((( dobry ten mąż jak wszystkiego nie widzi tylko jak koło kompa porządek hi hi
![]()
bidulko,kuruj sie,ja w lutym tez po kilogramie Grycana mialam zawalone gardlo
Ja jestem, ale pogoda piekna to pewnie malo która przed kompem siedzi....mam dzisiaj straszne smaki, marzy mi sie kalafior....
Ja juz po zakupach,mnostwo pieknych warzywek na rynku...
jagmar a ja mam dość choróbska... raz lepiej, raz gorzej, z kołdrą nie rozstaję się... a Ty co brałaś na przeziębienie??
pysiu,ja bralam Tantum verde forte na gardlo,mozna to stosowac i pomagalo.Do tego mleko z czosnkiem i miodem obowiazkowo i niestety lozeczko i pilocik przez kilka dni
Kup sobie tez syrop Bioaron na wzmocnienie,tam jest wit.C ale kurcze w jakiejs takiej fajnej postaci ze dobrze sie wchlania,przynajmniej ja mialam takie wrazenie,ze pije i zdrowieje.Rutinoscorbin tez mozesz lykac
A ja na ryneczku kupilam ogorki,juz sa zalane,kupilam szczaw i mloda marchewke na zupke,mlode ziemniaczki na obiad z indykiem i koperkiem..no i standardowo salate,rzodkiewke,szczypiorek i ziola mam na oknie ,wiec suroweczka bedzie jak ta lala
Asiu,te kopniaczki beda coraz mocniejsze!!!!Ja od tygodnia mam takie mocniejsze,odczuwam kiedy spi,a kiedy sie "prezy",jak popracuje,polaze to wlasnie mlody (nie wiem dlaczego wciaz pisze w rodzaju meskim)daje znaka ze jest zmeczony
Ostatnia edycja:
w dodatku wybrałam się na dwór w cienkiej bluzce z długim rękawem, a za cieplo nie było