• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
a ja juz po platkach z mlekiem i Twixie :P ( nie posadzalam siebie o to )

niech Ci gotuje, powiedz ze maluszek ma ochote. ja tak zawsze mowie

a ja nie przepadalam za slodyczami wczesniej. teraz za to jem na potege!
jedyne na co mam ochote od dawna, poza slodkosciami, to ogory kiszone, ale tu ich nie ma :(
ostatnio bylam z M. w Netto, a on dojrzal sredniej wielkosci cukinie i mowi "patrz jaki wyrosniety grunciak! mozesz sobie zakisic!" rece mi opadly

no jesli mozesz... bylabym bardzo wdzieczna... tylko moga sie rozwalic w podrozy, to moze lepiej same ogorki i przyprawy do kiszenia :)

ja robie lepsze :P mama mnie nauczyla

no niech Ci bedzie ! to moze podjedz z ogorasami, a ja Ci zrobie rosol! a robie naprawde dobry ze sie nieskromnie pochwale.

taka ladna pogoda, a M. spi jak zabity. pewnie znow siedzial do rana...eh

hej,

pysia podaj przepis na zalewe do tych ogórków.. moja mama też dobre robi :zawstydzona/y: lepsze iż teściowa, ale to też od ogórków zależy.

jak tam wasze maluszki? aktywne? mój wieczorami szaleje:tak: mąż się cieszy bo już go czuje jak rękę przyłoży :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć.
Tak straszyli deszczem i brzydką pogodą a tu całkiem nieźle. Dziecko poszło na spacer z babą i miałam się zabrać za porządki no i widać jak mi idzie ;). Później będzie grill i trzeba będzie po jedzeniu odpocząć tak więc porządki będą pewnie jutro. Wy o tych kiszonych ogórach ciągle :) ja wolę małosolne ale jeszcze poczekam z robieniem aż pojawią się gruntowe ogórki w przystępnej cenie.

W sumie jakbyście wrzuciły przepis na zalewę to mogłabym i ja spróbować kisić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry