reklama

Październik 2011

pysia - jak masz kaszel to polecam syrop Stodal mi bardzo pomógł :tak:

a Wy tu widzę obiadowe tematy u mnie dziś kurczak, kartofle i surówki :-)

pogoda u mnie szpetna, deszcz leje od rana w nocy zimno, kaloryfery nam nawet włączyli :-D

idę gapić się w TV, za tydzień mam remont a jestem w lesie z pakowaniem, jakoś się zmobilizować nie mogę :dry:

reklama
hej :)

od rana widze o jedzeniu :-D

Wy to tylko o jedzeniu :-):-p
Ja już mam dość tego choróbska. Teraz mam kaszel raz suchy, raz mokry i tak mnie gardło zaczęło kłuć chwilami i łaskotać, że masakra....
Kiedy ten koszmar się skończy.... :-(

wspolczuje :((
kuruj sie i zeby chorobsko poszlo precz szybko !!!! :))

hej,

pysia podaj przepis na zalewe do tych ogórków.. moja mama też dobre robi :zawstydzona/y: lepsze iż teściowa, ale to też od ogórków zależy.

jak tam wasze maluszki? aktywne? mój wieczorami szaleje:tak: mąż się cieszy bo już go czuje jak rękę przyłoży :-)

kurcze , ale u ciebie to szybko poszlo z ruchami :))
fajnie , ze maz czuje juz :))

Hej, ja właśnie wróciłam ze spaceru. Byłoby nieźle, gdyby tak nie wiało, no ale całe szczęście, że nie pada:)

Ja robię ogórki w zalewie octowo - kachupowej, wychodzą superrr!!:-)

elifit bardzo chętnie podam na te kiszone kochana tylko od mamy muszę wziąśc... ale to na dniach załatwię, ok ?? :)))))
jagmar co Ty gadasz :-) - kiszone są pycha - uwielbiam.... :-)
Miłka jak syrop z cebuli nie pomoże to się wkurzę i wyślę ślubnego po jakiś syrop własnie....
Mere a o zalewie octowo- ketchupowej to nie slyszalam :) ale pewnie dobre :)

Widze, że tu całkiem grillowo ostatnio :-)

reklama
pysia to czekam z niecierpliwością :) A znacie przepis na ogórki w zalewie musztardowej? Też dobre :tak:

Asionek pamiętaj że ja mam ciążę starszą o tydzień więc w sumie jestem już w 19tc. Najfajniejsze jest jak sie dzidziuś przeciąga.. nagle brzuch mi twardnieje i jak szybko mąż rękę położy to taki kopek poczuje.. I prawdą jest że jak ja odpoczywam to on ma ochotę na szaleństwa, a jak ja jestem aktywna to on śpi hihi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry