reklama

Październik 2011

Klementinka ja proponuje rozgrzana na patelni sol wsypac na szmatke, zawinac zeby sie nie wysypala i przylozyc do czola! naprawde skutkuje, tylko uwazaj zeby sie nie poparzyc. odczekaj najlepiej chwilke, ale musi byc gorace

reklama
klementinka - migrena to okropienstwo, najlepiej polozyc sie w ciemnosci i oklady zimne (z sola nie probowalam) na czolo. mam nadzieje ,ze juz ci przeszlo!
ja nie umiem odroznic pracy ukladu pokarmowego od ewentualnych ruchow, zwlaszcza ze mam nadwrazliwosc jelit wiec zazwyczaj cuda tam sie dzieja :) ale raz jak bylam na targach samochodow, nagle ktos wlaczyl tunning, okropny dzwiek i wibracje i autentycznie poczulam taki skok w brzuchu,ze o moglo byc tylko moje dziecie przerazone... czekam z niecierpliwoscia na mocniejsze oznaki baraszkowania maluszka :)

slonce swieci ,ale zimno - milego poranka dla wszystkich!!:-)

Cześć z rańca.. zimno brrrr ;/

Takie właśnie bulgotki to jest dzidziuś, tylko one są z początku tak rzadkie że się zastanawiamy czy nie urojone. Też tak miałam ;-) Teraz to już czuję że to dzidziuś tym bardziej że powoli uczę się go uspokajać bądź pobudzać :-D Najlepiej to jest jak kołyszę biodrami, czuję jak taki balonik mi pływa z jednej strony na drugą :-D Moje maleństwo ma gdzieś z 15cm! :)

Klementinka migrena potworna rzecz, połóż się w ciszy i ciemnym jak dziewczyny mówią, nasmaruj sobie skronie może Amolem albo okładaj jak dziewczny radzą, trzymaj się kochana :* Oby szybko minęło &&&&&&&

Dzień dobry,

U mnie od rana słońce może będę mogła się popalać na balkonie :-D

te bulgotki o ile nie jadałaś grochu z kapustą to dzidzka :tak:

hejka dziewczyny....u nas dzisiaj ładnie...nareszcie.....ja już coraz częściej czuje maluchy i ich ruchy....w piątek mam wizytę u gin...ciekawe czy się dowiem jaka płci jest drugi maluszek...

s co tam u was dziewczyny?? jak się czujecie??

hejka dziewczyny....u nas dzisiaj ładnie...nareszcie.....ja już coraz częściej czuje maluchy i ich ruchy....w piątek mam wizytę u gin...ciekawe czy się dowiem jaka płci jest drugi maluszek...

s co tam u was dziewczyny?? jak się czujecie??

Hej no ja się czuję fizycznie bardzo dobrze teraz codziennie mam fazę i slucham czy to baby czy obiad ;-), ja mam wizytę dopiero 18 maja jejku jak tu wytrzymać :-(
U mnie pochmurno zimno brrrrrrr nic się nie chce

Ja sobie przypominam jak czekałam w pierwszej ciąży aż dziecko wyjdzie z brzucha a jak dało mi konkretnie popalić to bywały dni, że chciałam aby znowu w brzuchu siedziało :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry