Klementinka
Fanka BB :)
Milka 120/66
chyba za duzo stresu ostatnio mialam
zawsze w ciazy mnie to dopada
chyba za duzo stresu ostatnio mialam
zawsze w ciazy mnie to dopada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nic obserwacji ciąg dalszy ;-)
maja malutkiego słodziutkiego Jasia na swiecie:-)A my z córeczka niestety chore..katary mamy i kaszle,a wiec nie mozemy nawet zobaczyc na zywo malutkiego anioleczka..ale jest boski!!
bo predzej to same babelki,takie niepewne

Cześć z rańca.. zimno brrrr ;/
Takie właśnie bulgotki to jest dzidziuś, tylko one są z początku tak rzadkie że się zastanawiamy czy nie urojone. Też tak miałam ;-) Teraz to już czuję że to dzidziuś tym bardziej że powoli uczę się go uspokajać bądź pobudzaćNajlepiej to jest jak kołyszę biodrami, czuję jak taki balonik mi pływa z jednej strony na drugą
Moje maleństwo ma gdzieś z 15cm!
Klementinka migrena potworna rzecz, połóż się w ciszy i ciemnym jak dziewczyny mówią, nasmaruj sobie skronie może Amolem albo okładaj jak dziewczny radzą, trzymaj się kochana :* Oby szybko minęło &&&&&&&
MArti a ja wczoraj poczułam w ogóle jakby jakieś kopnięcie i myślę czy to na pewno dzidziuś... czy moje wnętrzności![]()
hejka dziewczyny....u nas dzisiaj ładnie...nareszcie.....ja już coraz częściej czuje maluchy i ich ruchy....w piątek mam wizytę u gin...ciekawe czy się dowiem jaka płci jest drugi maluszek...
s co tam u was dziewczyny?? jak się czujecie??
Ja sobie przypominam jak czekałam w pierwszej ciąży aż dziecko wyjdzie z brzucha a jak dało mi konkretnie popalić to bywały dni, że chciałam aby znowu w brzuchu siedziało![]()
Siemka mamuski:-)
Mało pisze,lecz duzo cczytam waszych postow..ból glowy w ciazy jest raczej normalny..mnie tez boli czesto głowa..
Wiecie co musze sie pochwalic radosna nowinka..rodzina nam sie powiekszyla mojego meza jedyny brat zostal ojcemmaja malutkiego słodziutkiego Jasia na swiecie:-)A my z córeczka niestety chore..katary mamy i kaszle,a wiec nie mozemy nawet zobaczyc na zywo malutkiego anioleczka..ale jest boski!!
Widzialam tez wasze fotki brzucholkow i USG sa przeurocze my mamy wizyte 18 ale wczoraj poczulam pierwszy konkretny ruchbo predzej to same babelki,takie niepewne
![]()
Marti - ja lepiej czuje ruchy na siedzącomoże spróbuj

, tylko informacja .. ja w środę nie mogę jechać więc czwartek. Mąż dziś załatwił w sądzie, też oczywiście się baba czepiała że "nie powinnam Panu tego przyjąć" .. czwartek to 5.05 + 7 dni = 12.05 a my termin mamy na 15.05 bo inaczej później sprzedający mogą odstąpić od umowy :-( Proszę was trzymajcie kciuki,
więc się nie stresuj i nie ma się czarować to bankowi najbardziej zależy na kredycie bo na Was zarobi więc jak coś to ciśnijcie pracownika banku