reklama

Październik 2011

reklama
To OK, bo jak byłam w szpitalu i mówiłam, że głowa mnie boli to pierwsze co to pomiar ciśnienia :tak:

Nie stresuj się jak nie ma czym bo potem źle się to kończy dla mamy i dziecka, nie choduj sobie tam małego nerwusa ;-)

Siemka mamuski:-)
Mało pisze,lecz duzo cczytam waszych postow..ból glowy w ciazy jest raczej normalny..mnie tez boli czesto głowa..

Wiecie co musze sie pochwalic radosna nowinka..rodzina nam sie powiekszyla mojego meza jedyny brat zostal ojcem:happy:maja malutkiego słodziutkiego Jasia na swiecie:-)A my z córeczka niestety chore..katary mamy i kaszle,a wiec nie mozemy nawet zobaczyc na zywo malutkiego anioleczka..ale jest boski!!

Widzialam tez wasze fotki brzucholkow i USG sa przeurocze my mamy wizyte 18 ale wczoraj poczulam pierwszy konkretny ruch:tak:bo predzej to same babelki,takie niepewne:tak::tak::tak:

witam sie i ja :)

Cześć z rańca.. zimno brrrr ;/

Takie właśnie bulgotki to jest dzidziuś, tylko one są z początku tak rzadkie że się zastanawiamy czy nie urojone. Też tak miałam ;-) Teraz to już czuję że to dzidziuś tym bardziej że powoli uczę się go uspokajać bądź pobudzać :-D Najlepiej to jest jak kołyszę biodrami, czuję jak taki balonik mi pływa z jednej strony na drugą :-D Moje maleństwo ma gdzieś z 15cm! :)

Klementinka migrena potworna rzecz, połóż się w ciszy i ciemnym jak dziewczyny mówią, nasmaruj sobie skronie może Amolem albo okładaj jak dziewczny radzą, trzymaj się kochana :* Oby szybko minęło &&&&&&&

no ty to tutaj na watku jako jedna z pierwszych poczulas richy i chyba najmocniejsze juz u ciebie sa :)
u mnie sie dopiero rozkrecaja :)
i tez sie zgadzam z tym , ze nie zawsze maluch szaleje jak ja nieaktywna jestem , z regoly wlasnie szaleje jak ja cos robie :)

MArti a ja wczoraj poczułam w ogóle jakby jakieś kopnięcie i myślę czy to na pewno dzidziuś... czy moje wnętrzności :-D

tez tak sie zastanawialam :))

hejka dziewczyny....u nas dzisiaj ładnie...nareszcie.....ja już coraz częściej czuje maluchy i ich ruchy....w piątek mam wizytę u gin...ciekawe czy się dowiem jaka płci jest drugi maluszek...

s co tam u was dziewczyny?? jak się czujecie??

no ty to masz podwojne ruchy :)) czujesz kazda dzidzie z osobna czy raczej miesza sie ??

Ja sobie przypominam jak czekałam w pierwszej ciąży aż dziecko wyjdzie z brzucha a jak dało mi konkretnie popalić to bywały dni, że chciałam aby znowu w brzuchu siedziało :-D

hehe no tez slyszalam , ze tak pozniej jest :) takze ja sie ciesze narazie brzuszkiem i jakos do porodu mi nie spieszno narazie :)

Siemka mamuski:-)
Mało pisze,lecz duzo cczytam waszych postow..ból glowy w ciazy jest raczej normalny..mnie tez boli czesto głowa..

Wiecie co musze sie pochwalic radosna nowinka..rodzina nam sie powiekszyla mojego meza jedyny brat zostal ojcem:happy:maja malutkiego słodziutkiego Jasia na swiecie:-)A my z córeczka niestety chore..katary mamy i kaszle,a wiec nie mozemy nawet zobaczyc na zywo malutkiego anioleczka..ale jest boski!!

Widzialam tez wasze fotki brzucholkow i USG sa przeurocze my mamy wizyte 18 ale wczoraj poczulam pierwszy konkretny ruch:tak:bo predzej to same babelki,takie niepewne:tak::tak::tak:

super gratuluje nowego czlonka rodziny :)
i duzo zdrowka dla was !!

a ja przez infekcję nie mogę się zbytnio cieszyć kopniakami :-( Cały czas czuję ból podbrzusza, szczególnie jak siedzę :-( dobrze że w środę mam wizytę u gina bo naprawdę się boję że się gorzej porobi i zaszkodzi maluszkowi :-(

a co do papierologii mieszkaniowej, oczywiście dziś ZUS nie pracuje:no:, tylko informacja .. ja w środę nie mogę jechać więc czwartek. Mąż dziś załatwił w sądzie, też oczywiście się baba czepiała że "nie powinnam Panu tego przyjąć" .. czwartek to 5.05 + 7 dni = 12.05 a my termin mamy na 15.05 bo inaczej później sprzedający mogą odstąpić od umowy :-( Proszę was trzymajcie kciuki,

W czwartek pójdę do okulisty, wepcham się jako ciężarna bo baba mi mówi że pierwszy wolny termin na sierpień!!! Do tego czasu to mi siadnie wzrok kompletnie! Dzidziuś mi zabrał wzroku oj tak, ja już mam -1 na prawym a teraz czuję że jest jeszcze gorzej. :-(Normalnie to bym srała na to i poszła prywatnie ale z pracy mi zwrócą 50zł albo więcej bo pracuję przy kompie.. a szkło jedno 150zł :-(

reklama
elifit - szanse, że sprzedający odstąpią od umowy jak się spóźnicie z przelewem są minimalne, nie spotkałam się nigdy z taka sytuacją w pracy a nie raz uruchamialismy kredyt po terminie :tak: więc się nie stresuj i nie ma się czarować to bankowi najbardziej zależy na kredycie bo na Was zarobi więc jak coś to ciśnijcie pracownika banku :-D

Trzymam kciuki za rozprawienie się z infekcją a u okulisty wypychaj brzuch co by Cię szybko przyjęli pamiętaj o stękaniu i jęczeniu, żeby dodać sobie dramatyzmu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry