reklama

Październik 2011

Miłka sprzedający są w porządku więc się nie martwie aż tak tylko mnie to wkurza wszystko. Za dużo rzeczy mi się nakłada w jednym czasie. Jeszcze mi szef roboty dokłada ehh. Dobrze że jutro wolne :)

reklama
Cześć.
Dzisiaj jakoś mi humor nie dopisuje. Ponuro na dworze i nic mi się nie chce. Zaraz muszę obiad zmajstrować i znaleźć sobie zajęcie na resztę dnia żeby nie marudzić i nie przynudzać.

wypychaj brzuch co by Cię szybko przyjęli pamiętaj o stękaniu i jęczeniu, żeby dodać sobie dramatyzmu
wink2.gif

MIlka - ale mnie rozbawilas :)

a ja przez infekcję nie mogę się zbytnio cieszyć kopniakami :-( Cały czas czuję ból podbrzusza, szczególnie jak siedzę :-( dobrze że w środę mam wizytę u gina bo naprawdę się boję że się gorzej porobi i zaszkodzi maluszkowi :-(

a co do papierologii mieszkaniowej, oczywiście dziś ZUS nie pracuje:no:, tylko informacja .. ja w środę nie mogę jechać więc czwartek. Mąż dziś załatwił w sądzie, też oczywiście się baba czepiała że "nie powinnam Panu tego przyjąć" .. czwartek to 5.05 + 7 dni = 12.05 a my termin mamy na 15.05 bo inaczej później sprzedający mogą odstąpić od umowy :-( Proszę was trzymajcie kciuki,

W czwartek pójdę do okulisty, wepcham się jako ciężarna bo baba mi mówi że pierwszy wolny termin na sierpień!!! Do tego czasu to mi siadnie wzrok kompletnie! Dzidziuś mi zabrał wzroku oj tak, ja już mam -1 na prawym a teraz czuję że jest jeszcze gorzej. :-(Normalnie to bym srała na to i poszła prywatnie ale z pracy mi zwrócą 50zł albo więcej bo pracuję przy kompie.. a szkło jedno 150zł :-(

dobrze bedzie napewno nikt nie odtapi od umowy :)
mocz ide jutro zrobie i tez mam nadzieje , ze juz nic nie ma tam !!
wsumie oczy chyba tez mi sie popsuly bardziej od ciazy .... musze isc wogole na kontrol zobaczyc czy moge rodzic naturalnie
nie wiem czy tutaj to sie praktukuje czy sama musze sie upomniec

reklama
Cześć z rańca.. zimno brrrr ;/

Takie właśnie bulgotki to jest dzidziuś, tylko one są z początku tak rzadkie że się zastanawiamy czy nie urojone. Też tak miałam ;-) Teraz to już czuję że to dzidziuś tym bardziej że powoli uczę się go uspokajać bądź pobudzać :-D Najlepiej to jest jak kołyszę biodrami, czuję jak taki balonik mi pływa z jednej strony na drugą :-D Moje maleństwo ma gdzieś z 15cm! :)

Zaciekawiłaś mnie tym uczeniem się uspokajania lub pobudzania- więcej szczegółów poproszę jak to robić- wprawdzie ja jescze nic nie czuję, ale ostatnio na USG tak szalało, że ciężko było maluszka zmierzyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry