Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wypychaj brzuch co by Cię szybko przyjęli pamiętaj o stękaniu i jęczeniu, żeby dodać sobie dramatyzmu![]()
a ja przez infekcję nie mogę się zbytnio cieszyć kopniakami :-( Cały czas czuję ból podbrzusza, szczególnie jak siedzę :-( dobrze że w środę mam wizytę u gina bo naprawdę się boję że się gorzej porobi i zaszkodzi maluszkowi :-(
a co do papierologii mieszkaniowej, oczywiście dziś ZUS nie pracuje, tylko informacja .. ja w środę nie mogę jechać więc czwartek. Mąż dziś załatwił w sądzie, też oczywiście się baba czepiała że "nie powinnam Panu tego przyjąć" .. czwartek to 5.05 + 7 dni = 12.05 a my termin mamy na 15.05 bo inaczej później sprzedający mogą odstąpić od umowy :-( Proszę was trzymajcie kciuki,
W czwartek pójdę do okulisty, wepcham się jako ciężarna bo baba mi mówi że pierwszy wolny termin na sierpień!!! Do tego czasu to mi siadnie wzrok kompletnie! Dzidziuś mi zabrał wzroku oj tak, ja już mam -1 na prawym a teraz czuję że jest jeszcze gorzej. :-(Normalnie to bym srała na to i poszła prywatnie ale z pracy mi zwrócą 50zł albo więcej bo pracuję przy kompie.. a szkło jedno 150zł :-(

Cześć z rańca.. zimno brrrr ;/
Takie właśnie bulgotki to jest dzidziuś, tylko one są z początku tak rzadkie że się zastanawiamy czy nie urojone. Też tak miałam ;-) Teraz to już czuję że to dzidziuś tym bardziej że powoli uczę się go uspokajać bądź pobudzaćNajlepiej to jest jak kołyszę biodrami, czuję jak taki balonik mi pływa z jednej strony na drugą
Moje maleństwo ma gdzieś z 15cm!
![]()