pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Pysia, dziecko nie doznalo zadnego uszczerbku na szczescie, a R czul ze ciut ciezko idzie, ale pomyslal pewnie ze sie pies w koldre zaplatal
A nasza cora to naprawde sporadycznie do nas przychodzi i to najczesciej zeby jej swiatlo w lazience zapalic jak chce siusiu, albo zeby dac wody... I zawsze nas budzila (no dobra,mamusie zawsze
, a jak chciala zostac to miedzy nas sie kladla,a wczoraj to naprawde jakims cichaczem przyszla, bo ja zazwyczaj sie budze jak ja slysze, a tym razem nic a nic nie slyszalam
A z tymi lekarzami, to u nas dopiero jest sie ciezko dostac, wiec znam ten bol
A jak juz to nie ma za bardzo wyboru i sie czlowiek cieszy gdziekolwiek sie dostanie, bo mamy taki deficyt lekarzy, ze katastrofa, wiec naprawde chodzimy, jak juz sie zyc nie da... Dobrze ze chociaz z dzieciecym nie ma problemu, ale to nawet dopiero niedawno odkrylismy..
W kazdym razie wspolczuje, bo mnie niedawno tez tak zwykla wirusowka rozlozyla, ze sie tragicznie czulam, a leczenie praktycznie domowymi sposobami tylko....
A nasza cora to naprawde sporadycznie do nas przychodzi i to najczesciej zeby jej swiatlo w lazience zapalic jak chce siusiu, albo zeby dac wody... I zawsze nas budzila (no dobra,mamusie zawsze
A z tymi lekarzami, to u nas dopiero jest sie ciezko dostac, wiec znam ten bol
A jak juz to nie ma za bardzo wyboru i sie czlowiek cieszy gdziekolwiek sie dostanie, bo mamy taki deficyt lekarzy, ze katastrofa, wiec naprawde chodzimy, jak juz sie zyc nie da... Dobrze ze chociaz z dzieciecym nie ma problemu, ale to nawet dopiero niedawno odkrylismy..W kazdym razie wspolczuje, bo mnie niedawno tez tak zwykla wirusowka rozlozyla, ze sie tragicznie czulam, a leczenie praktycznie domowymi sposobami tylko....