reklama

Październik 2011

Pysia, a wiesz, ze to ma sens z tym gin? Jak bylam wlasnie z takim silnym kaszlem w klinice, to sie mnie lekarz zapytal czy bylam u swojej lekarki... myslalam ze mu o moja domowa chodzi, a ona nie codziennie przyjmuje, wiec mowie ze nie, ale jak sie zapytal o jej nazwisko to mnie tknelo czy chodzi o gin czy ta druga, no i sie okazalo ze o gin chodzi, a mi nawet nie przyszlo do glowy zeby do niej isc z kaszlem...
A jesli masz taka mozliwosc zeby sie ze swoim lekarzem zdzwonic, to probuj, moze faktycznie najlepiej doradzi?:tak:

Asionek, ja jeszcze rozpuszczalna strawie, bo slabo ja czuc, ale zasadniczo od kilku miesiecy przestalam pic kawe, a wczesniej to regularnie pilam nawet kilka na dzien,bo lubilam... A teraz jakos przestalam czuc potrzebe, przy czym na zimno to raczej nie odmowie:-)

Milka a ja mialam taki duszacy kaszel napadowy ze mnie na wymioty bralo i opadlam z sil, strasznie szybko sie meczylam, az plakalam z bezsilnosci, bo tez i zasnac przez to nie moglam, nawet astme podejrzewalam, chociaz mi sie ogkrztuszalo, ale po zbadaniu lekarz stwierdzil ze osluchowo jest ok, poziom tlenu tez wiec mi nic nie przepisal a ja myslalam ze ducha wyzione:szok: I przeszlo praktycznie samo, ale ze 2 razy syrop lyknelam mimo ze byl I trymestr (chociaz po pozniejszym usg wyszlo ze jednak sie zaczal juz drugi)...
U nas antybiotyki to naprawde juz w ostatecznosci daja, a zreszta jesli to wirus to antybiotyk i tak nie podziala... W kazdym razie ja tak sobie teraz mysle ze naprawde najlepiej sie ginesa poradzic w tej sprawie, bo wiadomo ze moze to byc szkodliwe w ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
pysia - ja męczyłam się z "medycyną naturalną" 2 tygodnie i powiedziałam lekarzowi, że nie przynosi to efektów, kaszel jest gorszy, zielone gile z nosa i chrypa jak u menela i chce lek który mi pomoże.

No i sam mi od razu zaproponował antybiotyk Duomox, który w 7 dni postawił mnie na nogi.

Pysia, no to super, przynajmniej bedziesz pod kontrola i mam nadzieje ze Ci jakos szybko ulza w tych meczarniach:tak:

A ja w koncu jednak uciekam, bo i tak za 2 godz po niunke do przedszkol,a wiec i tak trzeba sie troche w domku ogarnac:-)

Ostatnia edycja:
Helloł!:-)Ale mam zaległości ho ho ho!!
Witamy Gizmową-nową koleżnankę!

Mamuska dzisiaj poniedziałek byłas juz u lekarza czekam z niecierpliwością.

A ja na kanapie buuuuuu zaraz odleżyn dostanę,z nudów to chyba chińskiego się zacznę uczyć.

pysiu trzymam kciuki, dobrze ze dostaniesz w koncu pomoc, taki kaszel moze byc nawet niebezpieczny w ciazy
Pryzybela usmialam sie z twojej nocnej opowiesci, hehehe maz juz na pewno drugi taz tego nie zrobi

ja jutro tez juz dzwonie do lekarza jak mi ten bol glowy nie przejdzie, niech mnie badaja skad to jest
poza tym dzisiaj tak mnie zabolal brzuch z prawej strony ze az lzy mi w oczach stanely, moze tylko zle sie obrucilam na lozku ale zeby az tak

Asionek a co myślisz z tym żebym spróbowala skontaktować się z moim ginem na temat tego choróbska?

Miłka duomox jest świetny... raz tak gardło miałam zawalone ze duomox pomogł juz po pierwszej tabletce

Mam wieści... rozmawiałam z ginem... jadę do szpitala za niedługo i mam iść na szpitalny oddział ratunkowy i potem do pulmunologa....może troszkę przeszło ale już nie czekam dłużej bo w nocy znów pewnie weźmie mnie albo jutro... zresztą już dość się dziś wycierpiałam

widze , ze juz zadzwonilas i dobrze :) lec i oby ci cos dali senownego !!!

Helloł!:-)Ale mam zaległości ho ho ho!!
Witamy Gizmową-nową koleżnankę!

Mamuska dzisiaj poniedziałek byłas juz u lekarza czekam z niecierpliwością.

A ja na kanapie buuuuuu zaraz odleżyn dostanę,z nudów to chyba chińskiego się zacznę uczyć.

hehe ja dzisiaj tez jakas taka nie do zycia jestem :/ nic mi sie niby nie chce , a latam po domu i mi sie nudzi :(
nie lubie takiego stanu

Pryzybela no ja kawy nie moge nawet rozpuszczalnej :/ zapach mnie odrzuca
kilka dni temu wzielam kawe z mlekiem na miescie i tak sie zle po niej poczulam , ze juz sobie daruje

Ruszyłam dupsko z kanapy ha,dostalam od koleżanki grzyby z Polski i właśnie gotuję grzybową mniam mniam;-)i chodza za mną kluski na parze.OCH ja znów o żarciu,ostatnio rozmawiałyście o celulicie i wieci co?? Ja aktualnie celulitu nie mam tylko pod oczami:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry