reklama

Październik 2011

Witam z rana :*
Lena fajnie ze pamiętałaś ;* Niestety nie udało mi sie dostać wczoraj do zadnego lekarza, nikt wcześniej nie uwiadomił mi ze ginekologa nie będzie w przychodni , dobrze ze wczesniej zadzwoniłam a nie poszłam bo bym klamkę pocałowała jedynie, potem dzwoniłam prywatnie juz do gina co potwierdził mi we wcześniejszej ciąży ze dziecko juz nie żyje wiec i On tez nie przyjmował wczoraj ( zresztą co ja sie dziwie, długi majowy weekend wiec u mnie zeby ktoś przyjmował to cud ) Tak wiec dopiero jutro ide , Boże można oszaleć tyle czekania !!!!!!!!!mam nadzieje ze juz jutro sie dostane i dowiem czegoś wiecej bo mnie juz skręci z tego wszystkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czuje sie nie najlepiej, mdłości juz mnie dopadły , w ogóle złe samopoczucie ;( albo wyję albo sie smieję, ale senna to nie jestem jak w poprzedniej ciązy - nawet to i lepiej!!!

reklama
mamuska spokojnie, dobrze ze dalas znac.
obys zobaczyla upragniona fasolke u lekarza!
i prosze mi tu nie narzekac, lepiej miec mdlosci niz nie :happy:

Witam z rana :*
Lena fajnie ze pamiętałaś ;* Niestety nie udało mi sie dostać wczoraj do zadnego lekarza, nikt wcześniej nie uwiadomił mi ze ginekologa nie będzie w przychodni , dobrze ze wczesniej zadzwoniłam a nie poszłam bo bym klamkę pocałowała jedynie, potem dzwoniłam prywatnie juz do gina co potwierdził mi we wcześniejszej ciąży ze dziecko juz nie żyje wiec i On tez nie przyjmował wczoraj ( zresztą co ja sie dziwie, długi majowy weekend wiec u mnie zeby ktoś przyjmował to cud ) Tak wiec dopiero jutro ide , Boże można oszaleć tyle czekania !!!!!!!!!mam nadzieje ze juz jutro sie dostane i dowiem czegoś wiecej bo mnie juz skręci z tego wszystkiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czuje sie nie najlepiej, mdłości juz mnie dopadły , w ogóle złe samopoczucie ;( albo wyję albo sie smieję, ale senna to nie jestem jak w poprzedniej ciązy - nawet to i lepiej!!!

no wsumie dlugi weekend u was w PL to i ciezko o lekarza ...
no nic dasz rade do jutra :)
a mdlosci i inne sensacje to dobry znak :)

mamuska wspolczuje ci z tymi lekarzami
to dobrze jak mdli, niech mdli tyle ile trzeba
a jutro na usg na pewno zobaczysz bijace serduszko

a ja mam pierwszy poranek bez przyjaciolki migreny, normalnie az chce sie zyc

Hej laseczki. Mnie dopadła jakaś deprecha masakryczna, nie wiem co się dzieje ale to nic dobrego, nic mnie nie cieszy, jestem przerażona tym co się dzieje ze mną i moim ciałem, Boże czuję się beznadziejnie:((( Wiem wiem nie powinnam marudzić, ale męża już wczoraj wykończyłam to teraz piszę do Was, też tak macie, powiedzcie że taaakkk !!!

Cześć!
Wreszcie prognoza pogody się sprawdziła, NIESTETY. Musze pomyśleć co zrobić z dzisiejszym dniem. Trochę mam dosyć leżenia w domu na kanapie a z drugiej strony dzisiaj w święto niewiele można zdziałać. Zoo odpada, jezioro i las też, średnia przyjemność w taką pogodę. Co Wy porabiacie dzisiaj?

Pysia a co tao za syrop na kaszel? Na większości pisze, że w ciąży jest niewskazany. Mi poleciła babka flegaminę jak już będę się bardzo męczyć a to było jeszcze w 12 tc teraz to już lepiej.

u mnie ladnie, przynajmniej slonce swieci bo tylko 7°
pysiu to tylko zycze ci wytrwalosci i zeby szybko przeszlo
justys a co to za dolki? o co chodzi z tym cialem? ze tyjesz? nic sie nie martw, to pewnie hormony

Justys ja się tak czuję właśnie. tylko to nie depresja a raczej uczucie takiej totalnej beznadziejności. Od kilku dni mnie to trzyma, nawet nie zaglądałam tu bo mi się nie chciało. To taki etap czy co? już nie pamiętam jak to w pierwszej było.

reklama
Hej laseczki. Mnie dopadła jakaś deprecha masakryczna, nie wiem co się dzieje ale to nic dobrego, nic mnie nie cieszy, jestem przerażona tym co się dzieje ze mną i moim ciałem, Boże czuję się beznadziejnie:((( Wiem wiem nie powinnam marudzić, ale męża już wczoraj wykończyłam to teraz piszę do Was, też tak macie, powiedzcie że taaakkk !!!

Wiem o czym mówisz wczoraj też mnie dopadła deprecha oglądałam zdjęcia swoje w bikini z zeszłych wakacji i że w nie nie wejde i że za granice nie pojadę i wiesz rózne pierdoły w głowie, myślę że to normalka też mnie coś takiego łapie dziś już lepiej :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry