Z
zupkaogorkowa
Gość
mnie tez dlugo trzymala choroba, leczylam sie Panadolem tylko i syropami z cebuli... po prostu samo musi minac. dobrze ze juz lepiej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Justys ja się tak czuję właśnie. tylko to nie depresja a raczej uczucie takiej totalnej beznadziejności. Od kilku dni mnie to trzyma, nawet nie zaglądałam tu bo mi się nie chciało. To taki etap czy co? już nie pamiętam jak to w pierwszej było.
Halo dziewczynki, wklejam ten cytat, bo cos mi sie zdaje ze kazda z nas przechodzi to samo.. Ja ostatnio albo becze jak glupia albo sie ciesze sama do siebie. Do tego szybko sie mecze i nic mi sie nie chce, strasznie mnie to drazni :/ Dawno nie zagladalam, i prosze, pazndziernikowki jak zawsze radosne i rozgadane, az milo byc jedna z WasWitam sie i ja
Prawie pomajówkowo!
U nas też zimno,ale mieszkanie mam bardzo ciepłe,więc latem nie idzie nieraz wytrzymać
Chorowitkom zdrówka życzę!!!!
Pysiu,ja syrop z cebuli robiłam codziennie nowy i mnie kaszel przeszedł po 5 dniach,ale przeszedł
Życzę zdrówka!
Justyś,to hormony!!!!!Za parę dni będziesz się śmiała sama z siebie, potem znów będziesz ryczeć, ze sobie nie poradzisz,po porodzie kolejna dawka emocji,a potem już sie uspokoi też nasz organizm...dla pocieszenia powiem Ci że ja też mam tak samo i pewnie większość z nas ma tak samo...Także pisz jak Ci źle, po to tu jesteśmy by się wspierac nawzajem
No i miłego wolnego wtorku Wam wszystkim!!!!!
p.s. wiecie,że już jest wątek styczeń 2012!!!!Ale ten czas leci....
desczyk na przemian z niesmiale wygladajacym zza chmur sloneczkiem, ale cieplo w miare, tak ponad 20 stopni to bedzie spokojnie.Od jakichs trzech godzin nie pada, chyba pora ruszyc tylek i sie wybrac na spacerekIvi- jaka pogoda u ciebie ? napewno lepiej niż w Polsce
U mnie pada śniegMłoda się cieszy, że pójdzie na sanki
i śpiewa jingles bells