M
mamuśka23
Gość
dziewczyny u mnie tak samo zimno, deszczowo - koszmar jednym słowem, a jeszcze mam małego chorego ;(((((((( Sama tez sie nie lepiej czuję !!!!Oby jutro juz było lepiej z tą pogodą !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas cieplutko i mega duszno , ale co z tego jak ja do du... jestem
Za to dopiero weekend ma byc ladny i dobrze ze nie odwrotnie:-)
... Ale tak naprawde to u mnie glownie sie rozchodzi o to czy z maluchem wszystko w porzadku
Ale u mnie juz ciaza dosc mocno posunieta w czasie, bo byc moze nawet przeszlo 1,5 tygodnia starsza niz na suwaku, a to tego druga ciaza, ale ja jakos tak nigdy nie umialam sie wsluchac w swoje cialo, a poza tym w poprzedniej ciazy to moje dziecie totalnym leniwcem bylo, to jak sie mialam nie martwic? Dlatego tak mnie czasem dolki nachodza i nie umiem sie tak do konca ta ciaza cieszyc na codzien... Ale ja juz takim typem jestem ze sie zawsze martwie i dla mnie ciaza to oprocz ogromnej radosci to rownie ogromny stres
Ewentualnie tak jak Milka pisze sprobuj stodal na kaszel... Dla mnie to mega za slodkie jest, ale corce dawalam i pomagal, a to jedyny bezpieczny syrop jaki u nas mozna dla dziecka dostac
Aaa, do nosa to tez polecam sol morska, nie dziala tak dobrze jak inne leki na katar, ale tez jest bezpieczna i jak dla mnie to jednak przynosi ulge
U mnie całe 2 stopnie na termometrze :-(
Wszystkie koleżanki depresyjne zapuście sobie jakąś durną komedię to się Wam humor poprawimnie to pomaga ale musi być na prawdę durna ;-)

Witam kochane!
I ja sie dołączę chociaż nie mam deprasyjnego stanu,aż dziwne co??
Kurcze ja właśnie mam ten problem z twardniejącym brzuchem,to że mega ciągnie mnie to wiecie i to może byc przez to mojo łożysko,ale dlaczego na Boga tak twardnieje??Wizytę mam dopiero 18,ale chyba przełożę-co myślicie o tym twardnieniu?