reklama

Październik 2011

Ja się najbardziej cieszę z tego, że ona tej kupy nie zlokalizowała no bo w końcu rzadko się zdarza że kupa ląduje na podłodze zazwyczaj czai się w pieluszce. Ona ma teraz fazę na rozgniatanie i rozsmarowywanie wszystkiego co się da (szczególnie przy jedzeniu) a poza tym wiadomo jak jest z rocznymi dzieciakami co do rączki to do buzi.

Idę spać. Jutro nastanie normalny dzień czyli nikogo w domu nie będzie i będę miała 2x więcej roboty :) muszę sił nazbierać. Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Cze dziewczyny,
Asionek- właśnie obejrzałam kołysankę trochę się pośmiałam ale jak to polskie komedie wielkiej rewelki nie bylo chociaz i tak był dobry jak na polskie kino

No nie, ja też wczoraj oglądałam.. fajne nawet to było.. ten ksiądz i dzidziuś byli najlepsi :)

jagmar :-D dzięki za dawkę porannego humorku :-D

Asionek mnie też tak brzuch bolał wcześniej i wzięłam raz Nospe, a teraz jak mi twardnieje to dlatego że dzidziuś się przeciąga:tak:. Ale to nie boli. Aha i rzeczywiście po wyczerpującym dniu też jest napiety. Spróbuj odpoczywać więcej. Przeszło ci z tą infekcją? Bo jak nie to też może być przyczyną twardnienia szczególnie w dole brzucha.

Ostatnia edycja:
Asionek - to może rzeczywiście masz jakieś skurcze przepowiadające chociaż chyba na nie za wczesnie

Skurcze Braxtona-Hicksa - Ciążowy.pl

jagmar - przypomniały mi się stare dobre czasy :-D

U mnie rano awantura, młoda się darła dlaczego do przedszkola nie może jechać na sankach :-)

pysia - umów się dzisiaj do zwykłego internisty (zaznacz, że jesteś w ciąży i masz okropny kaszel nie mogą Ci odmówić wizyty!), niech Cię porządnie osłucha i na pewno przepiszę Ci konkretny lek, moja koleżanka która teraz rodziła w kwietniu meczyła się przez miesiąc z takim kaszlem aż wreszcie dostała zapalenia oskrzeli. Nie zaniedbaj tego.

Stodal możesz brać bez obaw, na ulotce nie ma zapisów dotyczących ciąży ale można brać.

Właśnie widziałam w TV nową reklamę bikini H&M same chude larwy :-D

i aż mi się serce ucieszyło, że z kuli ciąży w tym roku nie muszę się martwić jak będę wygladać na plaży :-) jeden kłopot z głowy :tak:

Ostatnia edycja:
Miłka- też widziałam tą reklamę H&M :wściekła/y:

U mnie dziś świeci słoneczko a na tarasie leży śnieg superrr :szok:

Kurcze do wizyty jeszcze 2 tygodnie a tak już chciałabym zobaczyć moje skarby jak tu wytrzymać :zawstydzona/y:

Muszę sobie znaleść coś do roboty a nie bedzie trudno bo w kuchni sajgon mały

pysia - umów się do internisty jak tak dalej bedziesz zwkelać to skończysz w szpitalu :tak: ja ze swoją infekcją też byłam u lekarza rodzinnego a nie u ginekologa. Nie ma co się czarować ale ginekolog raczej dobrze Cię nie osłucha i nie będzie wiedział czy masz anginę czy może zapalenie krtani.

Marti - Ty też czekasz na bliźniaki?

pysia perło ty jeszcze masz suchy kaszel? A mokry był wogóle? leć czym prędzej bez kolejki sie pchaj, nie lekceważ żebyś powikłań nie miała! trzymam kciuki &&&&&&&&&&

jagmar :-D:-D śmieszne i przerażające :-D:-D przypomniały mi się te czasy...

Ale miałam dzisiaj spanie, niedawno oczy otworzyłam...a wczoraj wieczorem lokator w moim brzuchu ułożył się tak że chyba główkę miał u góry, bo w okolicach pępka czułam delikatne smyrnięcia, a nóżki na dole, bo konkretne kopy czułam. Tak się roztańczył że parę razy dostałam w pęcherz! Ból nieprzyjemny. I biegałam co chwilę do łazienki. Jak już ma tyle siły to co to będzie potem?? już się boję...

reklama
Cześć mamuśki !!!!!!!!!!!
Ale jestem szczęśliwa ze sie dostałam do lekarza bo było ciężko :P jestem w 5 tygodniu ciązy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gin była strasznie miła aż w szoku jestem, powiedziała ze ma mnóstwo takich ciąż i jest wszystko ok, abym sie nie martwiła mam odpoczywać nie przemęczać się, brać luteinę ( którą juz biorę tydzien) za 2 tygodnie znów wizyta !!!!!!!!!!! Widziałam jedynie pęcherzyk i kropeczkę malutką wiec za 2 tygodnie bedzie juz lepiej widoczne :)))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry