reklama

Październik 2011

hej kobitki! tu tez wieje, probowalismy dzis pojsc na dlugo spacer do lasu ale zawial taki lodowaty wiatr,ze nie bylo mowy o dluzszym spacerze. a przez okno wyglada tak pieknie - sloneczko swieci i troche chmur.. poza tym brzuch rosnie jak na drozdzach, maluch pewnie robi wygibasy ale ja tego nie czuje az tak wyraznie, poczekam :)
gadacie o tych ogorach, a mi zostal ostatni sloj, kisilam na jesieni chyba z 40kg ogorkow, chyba zaraz go wyciagne i zagryze (ogora nie sloj), bo smaka robicie. ja to wogole tak smiesznie mam - jak widze np w tv ze ktos je truskawki - momentalnie slinka cieknie i ja TEZ chce truskawki :) a tu w nd duzo programow o gotowaniu, wiec kursuje miedzy pokojem a kuchnia :)

wspolczuje choroby, przechodzilam to kilka tygodni temu, myslalam,ze wykorkuje, najgorszy byl bol glow , z 5 dni trwal a nie chcialam brac tabletki, no i katar - marzenia zeby zasnac spokojnie... zycze powrotu do zdrowia!!!!

reklama
pysia - na szczescie w lodowce niewiele znajdziesz, wiec kombinuje co znajde. ostatnio zaczelam kupowac tylko to co naprawde potrzebuje , bo jka kupuje na zapas to zjem szybciej :) dzis byla pizza na ktora wywalilam wiecej koziego sera i szyniory i zapchalam sie na amen. to amen trwalo z pol godziny i czas zmienic smaki na mrozone truskawki, hihihi

mi sie zachce, zjem troche i juz jestem pelna. ale ciagnie mnie tylko jak w domu jestem, jak ide do pracy to zjem za 8 godz jakies banana i glodu nie czuje.
pysia jem mrozone, bo swiezych jeszcze nie ma. w nocy snilo mi sie ,ze bylam u rodzicow i opychalam sie truskawkami prosto z krzaczka

pysia to czekam z niecierpliwością :) A znacie przepis na ogórki w zalewie musztardowej? Też dobre :tak:

Asionek pamiętaj że ja mam ciążę starszą o tydzień więc w sumie jestem już w 19tc. Najfajniejsze jest jak sie dzidziuś przeciąga.. nagle brzuch mi twardnieje i jak szybko mąż rękę położy to taki kopek poczuje.. I prawdą jest że jak ja odpoczywam to on ma ochotę na szaleństwa, a jak ja jestem aktywna to on śpi hihi :-D

no to wiecej jak tyg. ja dopiero zaczelam 16 tc :)
ale czuje juz malucha , takie laskotki jakby motylek :) super to jest i juz ie nie moge doczekac mocnejszych kopniaczkow :))

postawilam 1 euro w lotka i chce 50000, trzymac kciuki prosze! :D

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Wiecie co dziewczyny od paru dni po prawej stronie brzucha czuję takie trzepotania drgania ale tylko w tym miejscu, jak myślicie czy to mogę być 1 ruchy dziecka :szok: kurde nie wiem sama to moja 1 ciąża i tak się zastanawiam ale tak drgać to mi potrafi nie wiem pare minut może to nie baby może to jelita się poruszają :baffled: nie wiem

Marti - moga :) ja tez na poczatku nie bylam pewna... bo takie dziwne uczucie, ale bedziesz ich czula coraz wiecej i coraz mocniejsze :) no i latwiej bedzie ruchy odroznic od innych przebojow w brzuchu.

a ja dzisiaj mialam mega migrene, myslalam ze leb mi eksploduje, nawet oddychac bylo ciezko
co pomaga na migreny? miala ktoras? wiem ze Rudson chyba przez to przechdzila

reklama
Wiecie co dziewczyny od paru dni po prawej stronie brzucha czuję takie trzepotania drgania ale tylko w tym miejscu, jak myślicie czy to mogę być 1 ruchy dziecka :szok: kurde nie wiem sama to moja 1 ciąża i tak się zastanawiam ale tak drgać to mi potrafi nie wiem pare minut może to nie baby może to jelita się poruszają :baffled: nie wiem

ja wlasnie tak mialam :) teraz juz wiem , ze to napewno sa ruchy :)
dzisiaj male szalalo pol dnia i to napewno nie sa jelita czy co tam , a czasami zdarza sie wlasnie takie mocniejsze pukniecie :)
mysle , ze teraz to z dnia na dzien bedzie coraz wiecej i mocniej czuc maluchy :)

a ja dzisiaj mialam mega migrene, myslalam ze leb mi eksploduje, nawet oddychac bylo ciezko
co pomaga na migreny? miala ktoras? wiem ze Rudson chyba przez to przechdzila

kurcze w ciazy na migrene to niewiele mozna ... apap , oklady i sen chyba najbardziej
oby ci odpuscilo !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry