monika~
Fanka BB :)
hej kobitki! tu tez wieje, probowalismy dzis pojsc na dlugo spacer do lasu ale zawial taki lodowaty wiatr,ze nie bylo mowy o dluzszym spacerze. a przez okno wyglada tak pieknie - sloneczko swieci i troche chmur.. poza tym brzuch rosnie jak na drozdzach, maluch pewnie robi wygibasy ale ja tego nie czuje az tak wyraznie, poczekam 
gadacie o tych ogorach, a mi zostal ostatni sloj, kisilam na jesieni chyba z 40kg ogorkow, chyba zaraz go wyciagne i zagryze (ogora nie sloj), bo smaka robicie. ja to wogole tak smiesznie mam - jak widze np w tv ze ktos je truskawki - momentalnie slinka cieknie i ja TEZ chce truskawki
a tu w nd duzo programow o gotowaniu, wiec kursuje miedzy pokojem a kuchnia 
wspolczuje choroby, przechodzilam to kilka tygodni temu, myslalam,ze wykorkuje, najgorszy byl bol glow , z 5 dni trwal a nie chcialam brac tabletki, no i katar - marzenia zeby zasnac spokojnie... zycze powrotu do zdrowia!!!!
gadacie o tych ogorach, a mi zostal ostatni sloj, kisilam na jesieni chyba z 40kg ogorkow, chyba zaraz go wyciagne i zagryze (ogora nie sloj), bo smaka robicie. ja to wogole tak smiesznie mam - jak widze np w tv ze ktos je truskawki - momentalnie slinka cieknie i ja TEZ chce truskawki
wspolczuje choroby, przechodzilam to kilka tygodni temu, myslalam,ze wykorkuje, najgorszy byl bol glow , z 5 dni trwal a nie chcialam brac tabletki, no i katar - marzenia zeby zasnac spokojnie... zycze powrotu do zdrowia!!!!

kurde nie wiem sama to moja 1 ciąża i tak się zastanawiam ale tak drgać to mi potrafi nie wiem pare minut może to nie baby może to jelita się poruszają
nie wiem