reklama

Październik 2011

Witam wszyskich, dzisiaj mam cos zły dzień , nie potrafie sie za nic wziać wiec zabrałam jedno dziecko najstarsze i pojechałysmy pochodzic po sklepach, zeszło nam prawie 4 godziny, poszłysmy sobie na lody, pospacerowałysmy po parku, fajnie było ale mnie nogi teraz bola, dobrze ze mieszkanie posprzatałam rano:-) a teraz dobrze byłoby sie wziac za nauke bo obrona pracy dyplomowej w czerwcu ......musze sie jakos zmobilizowac bo czas ucieka

reklama
Hej dziewczyny,

A ja już w domku wczoraj rano pojechaliśmy nad morze a dziś już wrócilismy bylismy w Krynicy Morskiej wiało jak cholera i stwierdziliśmy ze nie ma co na jutro zapowiadali tam deszcz wiec pojedliśmy rybkę pospacerowaliśmy i dzis już w domku, martwi mnie tylko to czy za bardzo mnie nie wytrząchało w tym samochodzie :zawstydzona/y:

Dobra nadrabiam zaleglości bo zapisałyście troszkę ;)

u mnie wlasnie sie robi duzy sloj ogorow:)

Ja juz po zakupach,mnostwo pieknych warzywek na rynku...

A ja na ryneczku kupilam ogorki,juz sa zalane,kupilam szczaw i mloda marchewke na zupke,mlode ziemniaczki na obiad z indykiem i koperkiem..no i standardowo salate,rzodkiewke,szczypiorek i ziola mam na oknie ,wiec suroweczka bedzie jak ta lala:)

Asiu,te kopniaczki beda coraz mocniejsze!!!!Ja od tygodnia mam takie mocniejsze,odczuwam kiedy spi,a kiedy sie "prezy",jak popracuje,polaze to wlasnie mlody (nie wiem dlaczego wciaz pisze w rodzaju meskim)daje znaka ze jest zmeczony;) no i dzis rano mialam mega przyjemna pobudke;):):):)

tez bym sobie poszla na taki bazarek :) ale tutaj lipa niestety
moze piszesz tak , bo masz przeczucie i 2 dziecie to wlasnie synek bedzie ?? ;))

Jejku nawet obiadu mi się nie chce robić :( czuję się jak trup
hmmm... lekarka powiedziala, żebym do ssania wzięla cholinex a na necie wyczytalam, że niezbyt w ciąży... że tylko w przypadku konieczności... hmmm.... no już sama nie wiem :(

kurcze kuruj sie w koncu przejdzie !!

Asionek wlasnie moj Jas byl najbardziej aktywny o 1 w nocy, takze z zasypianiem mialam ciezko
balam sie ze po urodzeniu mu tak zostanie ale to zlote dziecko jesli chodzi o spanie

no moje narazie to bardzij wlasnie wieczorem poznym aktywne jest
ale to chyba nic nie znaczy :))

pysia - ja brałam na gardło Hascosept w sprayu i można w ciąży używać. Ból gardła można złagodzić płucząc je kilka razy dziennie wodą z solą lub sodą oczyszczoną, z dodatkiem miodu i cytryny czy naparem z szałwii.

Ja napawam się spokojem :-D Milena z dziadkami w górach :-) cisza i spokój...

no to super delektuj sie: :))

Justys kurcze fakt pewnie ci sie dluzy jak na meza czekasz no , ale taka praca ... zawsze masz nas :)))

i znowu o zarciu piszecie , ja przez was pekne hehe

Dobry wieczór :)
Właśnie niedawno wróciłam od teściów i z zakupów. Cały dzień poza domem, jestem wykończona. Szukaliśmy dzisiaj mebli kuchennych i nie załatwiliśmy nic. Musimy jeszcze wszystko dobrze przemyśleć, pomierzyć i może przy 2 podejściu uda nam się dokonać zakupu.

jagmar a ja mam dość choróbska... raz lepiej, raz gorzej, z kołdrą nie rozstaję się... a Ty co brałaś na przeziębienie??
Kobietki, nie róbcie mi smaka bo obiecałam sobie żadnej pizzy, zapiekanek i innych fast foodów :-)
.
Tantum verde jest rewelacyjny, o wiele lepszy od tabletek i nawet pediatra to mojemu dziecku zapisał. Jeszcze oscillococcinum brałam i *spam*. oczywiście nie wszystko na raz.

Jak sama sobie zrobisz zapiekankę i tortillę ze zdrowych i "mądrych" składników to będzie całkiem dobra a poza tym ten food nie będzie wcale taki fast.

a ja po grilu :) karkówka pyszniutka, pieczarki jeszcze lepsze :-)
Anulka polecam ten przepis Agadarii, ja zawsze tak piekę karkówkę :-)

Ja jutro będę grillować, mam nadzieję, że pogoda będzie taka ładna jak dzisiaj. Tylko pieczarek zapomniałam kupić :(

ja jutro tez grilluje, pieczarki i cukinia juz sa
i piwko bezalkoholowe
mezowi jak powiedzialam co ma na grilla kupic to sie tylko skrzywil, on toleruje tylko miecho i to swinskie na ruszcie

Wy to tylko o jedzeniu :-):-p
Ja już mam dość tego choróbska. Teraz mam kaszel raz suchy, raz mokry i tak mnie gardło zaczęło kłuć chwilami i łaskotać, że masakra....
Kiedy ten koszmar się skończy.... :-(

reklama
pij duzo cieplych herbatek z cytryna i miodem i lez!

wiem co znaczy choroba w ciazy... umieralam ponad tydzien w lozku :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry