• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Miłka , taaaaaaa "co łaska "ale nie mniej niz 500zł (w przypadku naszego ślubu ) hehe!!!!!!!!!!!!!!!
Jagmar to wszystko tłumaczy :) ! :)znam jedną osobę której bardziej zależało na sukni za 3 tysiace i tym całym zamieszaniu niż na facecie !! dla mnie to chore ale cóż są i tez takie "dziwolongi"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejo,

zjadłam własnie zapiekaneczki z masełkiem czoskowym, pieczarkami i serkiem a na to ketchup i prazona cebulka mniaaam :p Pysia taki czosneczek to by ci pomógł, ja teraz zioram :-D

Miłka trudno sie mówi, w pn załatwimy.. w majówkę mam nadzieję że się uda.. mamy ograniczony czas, musimy zapewnić 7 dni żeby bank uruchomił kredyt bo w akcie jest wpisana data 15.05 a jak będzie później to sprzedający mają prawo się wycofać

Pysia mnie też coś gardło boli od wczoraj ale wydaje mi się, że to alergia i piję sobie wapno i cukierki szałwiowe w aptece zakupiłam verbena czy jakoś tak się nazywają. Wydaje mi się, że jak coś ciumkiam to nawilżam gardło a poza tym mam pretekst żeby słodkie wcinać :-D. Ja swoje przeziębienie już przeszłam, trwało 2 tygodnie. Jeszcze mnie jedno czeka na przełomie wrzesień październik a to przed samym porodem więc głupio.

Wczoraj moje dziecko pierwszy raz nabiał dostało i na szczęście dzisiaj kupnych sensacji nie było. Mam nadzieję, że nietolerancja na białko mleka już jej przeszła. Nie mogę się doczekać kiedy będzie mogła jeść już wszystkie serki i jogurty o ile będzie prościej ją karmić.

Elifit a te zapiekaneczki to na jakiejś bułce? ale mam na nie ochote jutro sobie zrobię
We wtorek ma być w lidlu naleśnik do tortilli :) to dopiero uczta taka tortilka z surówką, pomidorkiem, rzodkiewką, kurczakiem i sosem czosnkowym.

małosolne też bym zjadła, ale dzisiaj mam taki dzień że prawie na wszystko mam smaka... chyba przez to ze głód mnie zzera, w lodowce pusto i czekam az maz wroci z pracy zeby na zakupy jechac.... na obiad robie eksperyment , kupiłam z winiar pomysł na chrupiące fileciki z kurczaka z sosem czosnkowym zobaczymy co wyjdzie

Hej dziewczynki ostatnio mnie tu malo bo ciagle w drodze. Teraz znowu u tesciow siedze i pogoda taka piekna ze normalnie szok. Mam nadzieje ze sie choc do konca dnia utrzyma! Wiec opalanko grillek i te sprawy :-)

Milej soboty wszystkim jutro pewnie dopiero bede teraz lece na lono natury ;-)

Cze dziewczyny,

zów mi sie dzidziuś śnił, że go przytulałam, karmiłam i wogóle taaaaaaak kochałam.. takie rzeczywiste to było, a jaki podobny do nas hehe :-D
pysia dodaj pietruszki i zniwelujesz zapach czosnku :tak:
jagmar zapiekanki na zwykłych bułkach albo bagietkach... a na domowe tortille zaraz ci dam przepis, robi się jak nalesniki tylko więcej mąki :-)
my dziś grilujemy.. żeby tylko się pogoda nie zepsuła, trzymajcie kciuki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
jstem :)
nadrobilam , ale juz pisac kazdej z was nie bede , bo za duzo tego :)

wczoraj lazilam caly dzoien po miescie od rana do wieczora ... niby fajnie bylo ale ja juz sie nie nadaje na takie eskapady :( brzusio az stwardnial i zaczelam sie bac
ale za to po powrocie do domu maly sie tak rozszalal , ze nie mialam juz watpliwosci , ze to on :))
kopniaki to to nie byly mocne , ale takie bulgotanie i mega laskotanie , wlasnie jakby takie wiekszy motylek kopal nas :))
super uczucie i oby juz tak zostalo i bylo coraz wyrazniejsze :)
chociaz jak tak sobie szalal i sobie pomyslalam , ze pozniej to bedzie juz z kopniakami takimi porzadnymi to zaczelam sie bac jak np. zasne hehe

milego weekendu , ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym , a jutro pewnie nad morze pojade z mezem :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry