Asionek31
Fanka BB :)
Asionek wow to połówkowe dziś masz? Ja się doczekać nie mogę
nie bylam na normalnej wizycie
napisalam juz na wizytach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asionek wow to połówkowe dziś masz? Ja się doczekać nie mogę
Dobrze, że wy wykazaliście się wiedzą a swoją droga lekarki bywają niekompetentne. Ile znaczy wiedza i znajomość tematu.Generalnie im wcześniej się wyciągnie kleszcza, tym mniej świństwa dostaje się do organizmu. A jak coś się dzieje to trzeba jak najszybciej podać antybiotyk. My trafiliśmy na niekompetentną lekarkę, która przy rumieniu chciała robić testy i dopiero po awanturze przepisała antybiotyk. Zakaźnik powiedział, że przy rumieniu nie ma wątpliwości, że to borelioza i testy mają szansę wyjść pozytywnie dopiero po 4-6tyg. A po takim czasie leczenie może być już dużo trudniejszeSzczęściem w nieszczęściu wiedzieliśmy sporo o boreliozie, bo wcześniej mój teść leczył się na to 2 lata i znamy jeszcze kilka innych przypadków
Mój mały tak wyglądał:
![]()
Też mam suchą i swędzącą skórę. Codziennie wieczorem po kąpieli smarowanie a rano Sahara. Kupiłam sobie oillan i zobaczę czy będzie poprawa. Dam znać.Oj się tu szpital robi na wątku- zdrowiejcie szybko mamuśki!
Mnie kleszcze uwielbiają- w tamtym roku to pobiłam rekord w zbieraniu kleszczy na swoim ciele-wrrr- całe szczęście bez rumienia za każdym razem.
Ja mam inny problem- zużywam tony kremu a mam taką suchą skórę, że już nie wiem co mam stosować...:-(
Oj się tu szpital robi na wątku- zdrowiejcie szybko mamuśki!
Mnie kleszcze uwielbiają- w tamtym roku to pobiłam rekord w zbieraniu kleszczy na swoim ciele-wrrr- całe szczęście bez rumienia za każdym razem.
Ja mam inny problem- zużywam tony kremu a mam taką suchą skórę, że już nie wiem co mam stosować...:-(
Asionek no to gratulacje synka :-):-) mówiłam, że nie odpadnie![]()
Asionek też dołączam się do gratulacji :-)
Oj ja też mam problem z suchą skórą. Łuszcze się i marszcze jak staruszka. Ale na mokrą skórę oliwka świetnie mi robi.
Ja nigdy na szczęście z kleszczami na sobie do czynienia nie miałam i mam nadzieję że tak zostanie.