reklama

Październik 2011

Asionek bedę wdzięczna za jakieś konkretne nazwy specyfików do suchej skóry (chodzi mi o te z apteki, o których piszesz, bo ich jest od groma)

ja mialam z lzejszych Bioderma Atoderm ten dla doroslych , dzieci i niemowlat :) lekki i super nawilzal poradzis sobie tez z moim uczuleniem i skora schodzaca platami :/
teraz mam balsam Uriage dla suchej skory , z woda termalna i jest rewelacyjny :)
ogolnie z apteki kremy i balsamy do ciala sa dobre , bo mocniejsze i delikatniejsze , bo sa tez dla dzieci polecane :)
mi pomagaja bardzo , te ze sklepow juz rady nie dawaly niestety :(

oliwkę używałam też w pierwszej ciąży i mi pomagała więc mam to sprawdzone

kazdy uzywa to co lubi :)
napisalam o oliwce bo sporo osob nie wiem , ze ona moze bardzo przesuszyc skore zamiast ja nawilzyc od srodka , bo tlusta wartwa nieraz zapycha skore i jest tylko na powierzchni ...

ja za to nie mam apetytu ... moze to przez upaly nie wiem , ale juz dawno skonczyly sie zachcianki :)

reklama
ja za to nie mam apetytu ... moze to przez upaly nie wiem , ale juz dawno skonczyly sie zachcianki :)

mam dokładnie tak samo!!!!trzeci miesiąc był tragiczny pod tym względem,żarłam non-stop,czego efektem były 3 kg na plusie...Teraz jem mniej i bez zachcianek i tego paranoicznego pochłaniania jedzenia i jest tylko 70 dag na plusie:)

Moja szwagierka tez uzywała oliwke..ja nie lubie,dla mnie jest za tłusta..smaruje sie kremem Pharmaceris chyba tak sie pisze:D
I w zeszlej ciazy tez go uzywalam,rozstepow nie mam:D

ja tez nie lubię oliwek,za tłuste są.W pierwszej ciąży nic nie smarowałam i nie mialam ani jednego rozstępu,teraz smaruje codziennie balsamem nivea ujedrniającym:)

Ja również będę wdzięczna

To ostatnie co mam do powiedzenia o kleszczach. Warto przeczytać bo to jest dla nas ciężarnych pokrzepiający artykuł. Bałam się, że ciąża + kleszcz to masakra ale może być dobrze :) Borelioza w ciąży - Wszystkie artykuły | abcciaza.pl no to temat wyczerpałam.

dzieki za info:)

U mnie dzień spędzony pracowicie,rano byłam w pracy zawieźć zwolnienie,potem odebraliśmy młodą ze szkoły i pojechaliśmy na działeczkę,mężuś coś tam kleił przy domku,a ja auto wypucowałam .... dawno nie było takie śliczne:) chociaż sie napracowałam, bo to taki mały vanik:)

Ja używam Eucerin niebieski bez zapachu,bo niestety nie moge uzywac nic co ma intensywny zapach.

Ja mam dzisiaj trochę doła,otóż koleżanka mojej Julki ze szkoły(starsza o rok) popełniła samobójstwo-bo chciała być popularna.Mówię Wam dzień do dupy.Och!!!!!!!!!!!!!

No właśnie-głupole wymyślili sobie zabawę zresztą bardzo popularną duszenie samego siebie i proszę są efekty.
Mówię do Julki dziecko,teraz wszyscy o tym mówią,płaczą ,ale zaraz po pogrzebie emocje opadną i ludzie zaczną zapominać idą wakacje dzieciaki zajmą się czys innym.Nie chcę sobie nawet wyobrazić co przeżywają rodzice tej dziewczynki.Miała 14 lat.

Aga no cale szczescie , ze ja tez juz tak nie jem , bo chyba bym sie do teraz toczyla , a gdzie jeszcze te kilka miesiecy ?? :)

Ja używam Eucerin niebieski bez zapachu,bo niestety nie moge uzywac nic co ma intensywny zapach.

Ja mam dzisiaj trochę doła,otóż koleżanka mojej Julki ze szkoły(starsza o rok) popełniła samobójstwo-bo chciała być popularna.Mówię Wam dzień do dupy.Och!!!!!!!!!!!!!

jejku straszne to jest :((( ehhh te dzieciaki i ich zabawy :(

Lena jejku nie wyobrażam sobie skąd dzieciom takie głupoty mogą do głowy przyjść... taaa faktycznie stała się sławna.... teraz tylko ją będą pamiętać a wlasnie jak wakacje przyjdą to dzieci nawet nie będą pamiętać, że ktokolwiek taki żyl

Straszna historia, niestety jedna z wielu... Nawet nie chce sobie wyobrazac, co czuja rodzice, ktorzy jescze wczoraj planowali przyszlosc tej dziewczynce...

reklama
A mój mąż zafundował mi 2 godziny z serii Panów co przyjeżdżają do domu i pokazują odkurzacz piorący :wściekła/y: napewno wiecie o co chodzi i dupek wcześniej mi tego nie powiedział na 10 min przed ich przyjazdem :wściekła/y:

Boże jakie te chłopy naiwne mało szału nie dostałam myślalam że mu dupę skopię :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry