reklama

Październik 2011

Asionek bedę wdzięczna za jakieś konkretne nazwy specyfików do suchej skóry (chodzi mi o te z apteki, o których piszesz, bo ich jest od groma)

reklama
Asionek bedę wdzięczna za jakieś konkretne nazwy specyfików do suchej skóry (chodzi mi o te z apteki, o których piszesz, bo ich jest od groma)

Ja również będę wdzięczna

To ostatnie co mam do powiedzenia o kleszczach. Warto przeczytać bo to jest dla nas ciężarnych pokrzepiający artykuł. Bałam się, że ciąża + kleszcz to masakra ale może być dobrze :) Borelioza w ciąży - Wszystkie artykuły | abcciaza.pl no to temat wyczerpałam.

Moja szwagierka tez uzywała oliwke..ja nie lubie,dla mnie jest za tłusta..smaruje sie kremem Pharmaceris chyba tak sie pisze:D
I w zeszlej ciazy tez go uzywalam,rozstepow nie mam:D

Dobrze, że wy wykazaliście się wiedzą a swoją droga lekarki bywają niekompetentne.

To ostatnie co mam do powiedzenia o kleszczach. Warto przeczytać bo to jest dla nas ciężarnych pokrzepiający artykuł. Bałam się, że ciąża + kleszcz to masakra ale może być dobrze :) Borelioza w ciąży - Wszystkie artykuły | abcciaza.pl no to temat wyczerpałam.

Tylko szkoda, że żeby to wszystko wiedzieć teść musiał chorować :( Dodam jeszcze tylko w tym temacie, że rumień nie zawsze występuje :( i głównie stąd biorą się później poważna przypadki.

Mi na suchą skórę i rozstępy działa tylko Vichy :( jak próbowałam w pierwszej ciąży inne kremy lub oliwkę to momentalnie skóra była czerwona i swędziało jak nie powiem co ;)

Ja tez mam jakis ciag jedzeniowy dzisiaj. Grzeje sobie pomidorowke wlasnie a popoludniu ide na drugie na miasto, umowilam sie z mama :-) Mniam mniam. Tylko pogoda oczywiscie sie musiala spierdzielic :dry: a tak pieknie swiecilo sloneczko...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry