• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

Lena straszne
te glupole dzieciaki nie zdaja sobie sprawy ze smierc to koniec
najgorsze sa statystyki, najwiecej samobojstw popelniaja seniorzy i wlasnie dzieci

mnie zmrozily dzisiejsze wiadomosci, 13-latek zgwalcil 9-latka (chlopca) a 15-latek wszystko skamerowal i sprzedawal film za 10 zl.
czasami mam ochote zabrac swoja rodzine na bezludna wyspe i juz nie wrocic

reklama
A mój mąż zafundował mi 2 godziny z serii Panów co przyjeżdżają do domu i pokazują odkurzacz piorący :wściekła/y: napewno wiecie o co chodzi i dupek wcześniej mi tego nie powiedział na 10 min przed ich przyjazdem :wściekła/y:

Boże jakie te chłopy naiwne mało szału nie dostałam myślalam że mu dupę skopię :wściekła/y:

hehe no co mezus dba zebys sie nie nudzila przypadkiem ;))

Lena straszne
najgorsze sa statystyki, najwiecej samobojstw popelniaja seniorzy i wlasnie dzieci

mnie zmrozily dzisiejsze wiadomosci, 13-latek zgwalcil 9-latka (chlopca) a 15-latek wszystko skamerowal i sprzedawal film za 10 zl.

oooo matkoooo :(((( nie no przeciez to juz nawet nie ludzie , a potwory robia cos takiego :((
straszne co sie na tym swiecie dzieje ...

A mój mąż zafundował mi 2 godziny z serii Panów co przyjeżdżają do domu i pokazują odkurzacz piorący :wściekła/y: napewno wiecie o co chodzi i dupek wcześniej mi tego nie powiedział na 10 min przed ich przyjazdem :wściekła/y:

Boże jakie te chłopy naiwne mało szału nie dostałam myślalam że mu dupę skopię :wściekła/y:

Trzeba było panów wykorzystać tzn. kazać im coś sprzątnąć w ramach pokazu np. kanapę albo dywan a jak nie to sio do domu.

Lena straszne

Nie lubię takich wiadomości, smutno mi się robi i mam ochotę się schować albo zastanawiam się czy to dobrze zrobiłam powołując do życia dwójkę dzieci na ten podły świat oooooo.........

laseczki ale czad, w moim brzuszku zaczelo sie cos dziac dzisiaj
wrocilam do domku o 21 , polozylam sie na sofie i ogladalam cos w tv i nagle zaczelo mi cos bulgotac w brzuchu
jakby ktos wlozyl slomke do szklanki z woda i dmuchal :-)
to juz trwa ponad godzine , smieszne uczucie powiem szczerze hihihih
siedze i mam banana na okolo glowy :-)

hoho chcialabym skomentowac ostatnie wydarzenia,ale tego nie ogarne chyba .. gratulacje dla mamuski, wszystkie trzymalysmy kciuki za ciebie i jest to radosc ,ze Twoj Aniolek wraca do ciebie - super:-)
ciesze sie ,ze wizyty poszly pomyslnie

zycze zdrowia dla wszystkich przeziebionych mam!

slonce swieci, az sie milej wstaje :)

hejka dziewczyny....dzisiaj nareszcie słoneczko świeci aż chce się żyć.....

jak się czujecie?? dzieciaki już szaleją w brzuszkach??

Hej u mnie tak samo słoneczko świeci aż milej na sercu i duszy od razu lepiej :-) a co do dzidziusia to już sama nie wiem czy to ruchy jelit czy baby nic cierpliwie czekam na teo 1 kopniaka :tak:

reklama
Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry