reklama

Październik 2011

Lena straszne
te glupole dzieciaki nie zdaja sobie sprawy ze smierc to koniec
najgorsze sa statystyki, najwiecej samobojstw popelniaja seniorzy i wlasnie dzieci

mnie zmrozily dzisiejsze wiadomosci, 13-latek zgwalcil 9-latka (chlopca) a 15-latek wszystko skamerowal i sprzedawal film za 10 zl.
czasami mam ochote zabrac swoja rodzine na bezludna wyspe i juz nie wrocic

reklama
A mój mąż zafundował mi 2 godziny z serii Panów co przyjeżdżają do domu i pokazują odkurzacz piorący :wściekła/y: napewno wiecie o co chodzi i dupek wcześniej mi tego nie powiedział na 10 min przed ich przyjazdem :wściekła/y:

Boże jakie te chłopy naiwne mało szału nie dostałam myślalam że mu dupę skopię :wściekła/y:

hehe no co mezus dba zebys sie nie nudzila przypadkiem ;))

Lena straszne
najgorsze sa statystyki, najwiecej samobojstw popelniaja seniorzy i wlasnie dzieci

mnie zmrozily dzisiejsze wiadomosci, 13-latek zgwalcil 9-latka (chlopca) a 15-latek wszystko skamerowal i sprzedawal film za 10 zl.

oooo matkoooo :(((( nie no przeciez to juz nawet nie ludzie , a potwory robia cos takiego :((
straszne co sie na tym swiecie dzieje ...

A mój mąż zafundował mi 2 godziny z serii Panów co przyjeżdżają do domu i pokazują odkurzacz piorący :wściekła/y: napewno wiecie o co chodzi i dupek wcześniej mi tego nie powiedział na 10 min przed ich przyjazdem :wściekła/y:

Boże jakie te chłopy naiwne mało szału nie dostałam myślalam że mu dupę skopię :wściekła/y:

Trzeba było panów wykorzystać tzn. kazać im coś sprzątnąć w ramach pokazu np. kanapę albo dywan a jak nie to sio do domu.

Lena straszne

Nie lubię takich wiadomości, smutno mi się robi i mam ochotę się schować albo zastanawiam się czy to dobrze zrobiłam powołując do życia dwójkę dzieci na ten podły świat oooooo.........

laseczki ale czad, w moim brzuszku zaczelo sie cos dziac dzisiaj
wrocilam do domku o 21 , polozylam sie na sofie i ogladalam cos w tv i nagle zaczelo mi cos bulgotac w brzuchu
jakby ktos wlozyl slomke do szklanki z woda i dmuchal :-)
to juz trwa ponad godzine , smieszne uczucie powiem szczerze hihihih
siedze i mam banana na okolo glowy :-)

hoho chcialabym skomentowac ostatnie wydarzenia,ale tego nie ogarne chyba .. gratulacje dla mamuski, wszystkie trzymalysmy kciuki za ciebie i jest to radosc ,ze Twoj Aniolek wraca do ciebie - super:-)
ciesze sie ,ze wizyty poszly pomyslnie

zycze zdrowia dla wszystkich przeziebionych mam!

slonce swieci, az sie milej wstaje :)

hejka dziewczyny....dzisiaj nareszcie słoneczko świeci aż chce się żyć.....

jak się czujecie?? dzieciaki już szaleją w brzuszkach??

Hej u mnie tak samo słoneczko świeci aż milej na sercu i duszy od razu lepiej :-) a co do dzidziusia to już sama nie wiem czy to ruchy jelit czy baby nic cierpliwie czekam na teo 1 kopniaka :tak:

reklama
Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry