reklama

Październik 2011

Wtrącę się, ale gugula - kleszcz to zbyt poważna sprawa, żeby go samemu wyciągać. Ja bym poszła na wszelki wypadek do lekarza. Jak mój Młody miał 15 miesięcy musiałam go leczyć na boreliozę i zapewniam Cię, że podawanie maluchowi 3 antybiotyków naraz przez 2 miesiące to straszne uczucie. Sama wtedy nie wiedziałam co lepsze :/ Lekarka i tak zalecała dłuższe leczenie, ale się nie zdecydowaliśmy. Lepiej więc usunąć to świństwo szybko i profesjonalnie :)

reklama
hej dziewczyny :)
jestem przed wizyta zaraz bede sie zbierac do wyjscia :)
mam takiego stresa , ze pol nocy nie spalam , do tego koszmary jakies :/ nie wiem co ze mna sie dzieje i skad te leki ?? normalnie nerwowo sie wykoncze jak bede to az tak przezywac ... a jeszcze polowkowe to juz wogole chyba jajo zniose
ehhh
dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))) !!!! przydadza sie jakos mi latwiej jak mam was i wasze wsparcie :)

dla chorowitkow , Milka , Pysia , Mamusia i reszta zdrowka duzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje wam zimna :/ jak cos pakowac walizy i do mnie zapraszam :)

Asionek ja już zaciskam &&&&&&&&& i będę trzymać do jutra.Czekamy na wieści.

dziekuje bardzo :)))

Hej,
wpadłam na chwilę, zaraz jadę do szpitala.

Nie martwie się, mój lekarz jest tam ordynatorem to po co ma się męczyć z posiewem jak może mi wszystko u siebie na oddziale zrobić.. od razu zbadają mi parametry nerkowe.. przynajmniej wiem że się ta infekcja skończy. Ile ty miałaś leukocytów w moczu?
A no i tu jest Polska ;-)

ja na 10 000 mialam 154 000 !!!!!!!!!! szok nie :/ ide odbiore wyniki i licze na to , ze jest lepiej !!
oby cie tam nie trzymali dlugo i wracaj do nas szybko :)))

Hej Dziewczyny,

Ja też jakoś nie mogę spać bolą mnie normalnie mięsnie brzucha jak po jakimś mega areobiku był była i zakwasy na brzuchu miała kurde co to jest? od wczoraj mnie trzyma dziś mnie wczoraj wiecej :-( normalnie to tak jakby od brzuszków czy to brzuch rośnie i mieśnie się rozciagają ? miała ktoraś z was takie cudo?

U mnie dziś pochmurnie zjadłam śniadanko siedze pod kocem i oglądam dzień dobry tvn

hmmm nie mialam tak i nie mam ... nie wiem od czego to moze byc , jak sie martwisz to moze do gina zadzwon ??
nie doradze nic innego , moze dziewczyny w kolejnej ciazy wiedza cos wiecej ??

uffff zbieram sie ...

Lilou tobie tez powodzenia i calej reszcie co idzie dzisiaj do gina :)))

Asionek - nie kuś bo możesz się zdziwić jak zapukam do Twoich drzwi :-D

mauśka - powodzenia w leczeniu mnie trzymało 2 tygodnie i po przygodzie z medycyną naturalną antybiotyk :tak:

pysia - no wreszcie Cię postawi na nogi :-D tylko te tabletki mogliby zrobić mniejsze, ja miałam problrm z połknięciem tego dziadostwa :dry:

duomox to i ja potwierdzam ze najlepszy ale tabletki to giganty i zawsze je łamałam na pół bo nie dało połknąć, no i w smaku okropne !!!!!!!!!! ale wazne aby pomagały !!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry :-) tu też pochmurno, ja rutynowo jak co rano :mała śpi jeszcze a ja sobie leże i też ddtvn oglądam.

Marti ja tak miałam. I też nie mam pojęcia co to było, ale przeszło samo więc nie zawracałam sobie tym głowy. Uznałam że to rozciągająca się macica.

Widzę że jak chorować to tylko tutaj :-) milion sposobów na pzreziębienie znacie :-)

Ja mam tak jakoś dziwnie wąskie gardło że nawet z połykaniem witamin mam problemy, a jak kiedyś brałam Duomox to musiałam nawet połówki rozgniatać na łyżeczce (ochyda)

reklama
Ja tez ddtvn ogladam :-) zimno wiec nosa nie chce sie wystawiac spod koca a co dopiero z domu!

a w ogole to scielam wczoraj mlodemu wloski :) troche mi szkoda tych lokow bylo,ale juz sie robi coraz cieplej,wiec bedzie mu wygodniej...
poza tym u nas plaga kleszczy jakas i doszlam do wniosku,ze jak zlapie to latwiej bedzie wypatrzec w krotszych wloskach....i teraz ma irokezka :p ale chyba troche za dlugi jak na niego,bo mu sie robi lok i mu sie czubek wywija :-D
noo,a dzis mu wyciagalismy kleszcza wlasnie z raczki...ciekawe ile nalapie przez caly sezon...

Z tymi kleszczami to masakra podobno w tym roku. Mowili ze przynajmniej w PL strasznie duzo juz jest. A jak sie wyjmie kleszcza to najlepiej go zaniesc do laboratorium tam badaja czy jest zarazony borelioza. Lepiej sprawdzic niz pozniej miec problemy. Na studiach mowili nam ze borelioza moze sie ujawnic po kilkunastu latach dopiero. Paskudztwo jednym slowem.

hejka dziewczyny...ja dopiero zjechałam do domku po majówce u rodziców....nareszcie u siebie....

chcę się pochwalić że już wyczuwam ruchy obydwóch brzdąców....jakie to fajne uczucie....jutro rano na badania więc trzymajcie kciuki...mam nadzieję że już nie ma infekcji...wrrrrrr....

Super :-) to czekamy na wiesci po wizycie!

Hej,
wpadłam na chwilę, zaraz jadę do szpitala.
Nie martwie się, mój lekarz jest tam ordynatorem to po co ma się męczyć z posiewem jak może mi wszystko u siebie na oddziale zrobić.. od razu zbadają mi parametry nerkowe.. przynajmniej wiem że się ta infekcja skończy. Ile ty miałaś leukocytów w moczu?
A no i tu jest Polska ;-)

Szpital brzmi zle ale za to masz odrazu wszystkie badania. Nie trzeba nigdzie chodzic i sie prosic wiec moze dobrze ze cie skierowal. Poza tym tak jak dziewczyny pisaly moze cie puszcza do domu ;-)

hej dziewczyny :)
jestem przed wizyta zaraz bede sie zbierac do wyjscia :)
mam takiego stresa , ze pol nocy nie spalam , do tego koszmary jakies :/ nie wiem co ze mna sie dzieje i skad te leki ?? normalnie nerwowo sie wykoncze jak bede to az tak przezywac ... a jeszcze polowkowe to juz wogole chyba jajo zniose
ehhh
dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))) !!!! przydadza sie jakos mi latwiej jak mam was i wasze wsparcie :)

Ja tez schizuje przed kazda wizyta, dalej trudno mi uwierzyc ze dzidzius jest w brzuchu, ruchow nie czuje jeszcze wiec to taka abstrakcja dla mnie jeszcze. Poki nie widze go na usg to sie zawsze denerwuje czy wszystko wporzadku.

Ale sie chorobowo na watku zrobilo. Mnie na razie na szczescie nic nie lapie. Mam nadzieje ze szybko Was opuszcza te wszystkie infekcje i inne chorobska!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry