reklama

Październik 2011

hejka dziewczyny...ja dopiero zjechałam do domku po majówce u rodziców....nareszcie u siebie....

chcę się pochwalić że już wyczuwam ruchy obydwóch brzdąców....jakie to fajne uczucie....jutro rano na badania więc trzymajcie kciuki...mam nadzieję że już nie ma infekcji...wrrrrrr....

reklama
u nas wlasciwie wszedzie dookola las...tylko,ze ja z mlodym nie laze,tylko droga i yle co u kolezanki przed domem polata....tyle ze tu taki wysyp kleszczy ponoc,ze w trawie tego dziadostwa pelno nawet....
najgorsze,ze ja nie potrafie wyciagac :/ w zeszlym roku jak mlody mial w glowce kleszcza i probowalam wyjac mu peseta,to tak nieudolnie,ze glowka zostala...dobrze,ze mlody ma tak twardy sen,bo go jak zasnal moj maz meczyl i w koncu igla udalo sie wyciagnac mu.....i teraz to ja sie boje tykac w ogole kleszcza...koniecznie muze jakis off kupic czy cos i psikac mlodego przed wyjsciem na dwor....

rabbit, fajowo miec taka dwojke w brzuchu :) bedziesz miala stereo ruchowe :-D

ja nadal jako nie czuje dzidzi,jutro usg, mam nadz ze wsio w porzadku :) i ciagle mam nadzieje,ze jednak powiedza plec :-D

spadam chyba do wyra, chcialam odrobic moj norweski,bo jutro szkola,ale jakos mi sie nie chce :p e tam, bede leniem i nie zrobie nic :-D

hejka dziewczyny...ja dopiero zjechałam do domku po majówce u rodziców....nareszcie u siebie....

chcę się pochwalić że już wyczuwam ruchy obydwóch brzdąców....jakie to fajne uczucie....jutro rano na badania więc trzymajcie kciuki...mam nadzieję że już nie ma infekcji...wrrrrrr....

super , ze juz czujesz ruchy i to podwojnie :))
tez mam jutro wizyte wiec za siebie i za ciebie mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Dziękuję Ci kochaniutka :*
Miłego wieczoru Wam życzę:)

a prosze bardzo :)))

Gugula kurka no wlasnie czytalam o tych kleszczach w Pl tez maja byc :/
mozna w aptece kupic taka specjalna pensetke do wyciagania kelszczy moze popytaj ??

dobrej nocki :)))

aha i prosze rano o &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte moja :)

Hej,
wpadłam na chwilę, zaraz jadę do szpitala.
hej :)

hmmm ja mialam jeszcze wiecej i juz w lab mi zrobili posiew stad bylo wiadomo co to za badziewie ... moj gin nawet sie nie zdziwil na ilosc leukocytow , mowil , ze przy takiej infekcji to norma
takze nie martw sie dostaniesz pewnie antybiotyk i przejdzie !!
ja jutro odbiore wyniki i ide do gina , mam nadzieje , ze spadly juz !!
[/B]

Nie martwie się, mój lekarz jest tam ordynatorem to po co ma się męczyć z posiewem jak może mi wszystko u siebie na oddziale zrobić.. od razu zbadają mi parametry nerkowe.. przynajmniej wiem że się ta infekcja skończy. Ile ty miałaś leukocytów w moczu?
A no i tu jest Polska ;-)

gugula - ja ma długoletni trening na psach i kotach więc kleszcza usunę pincetą a Ty zamów sobie do pomocy coś takiego

Anty-Kleszcz (Antykleszcz) - Przyrząd Do Usuwania Kleszczy, For health AQUARIUSTHOMAS LLC

rabbit - super z ruchami przy dwójce to w ogóle muszą nieźle dokazywać ;-) udanej wizyty

Asionek - ściskami i zaciskam za wizytę :tak:

elifit - mam nadzieje, że zrobia co maja zrobić i wypuszczą Cię dziś do domu :-D

Ja dziś wstałam przed 4:00, moja zaczęła znowu cherlać, wszak już całe 2 tygodnie była zdrowa to pora to nadrobić :dry: kurcze już nie mam pomysłów co z nią zrobić cięgle ma zapchany nos i kaszle...

Hej Dziewczyny,

Ja też jakoś nie mogę spać bolą mnie normalnie mięsnie brzucha jak po jakimś mega areobiku był była i zakwasy na brzuchu miała kurde co to jest? od wczoraj mnie trzyma dziś mnie wczoraj wiecej :-( normalnie to tak jakby od brzuszków czy to brzuch rośnie i mieśnie się rozciagają ? miała ktoraś z was takie cudo?

U mnie dziś pochmurnie zjadłam śniadanko siedze pod kocem i oglądam dzień dobry tvn

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ;* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

też sie witam- CHORA :((((((((((( Wzięło mnie bo i mały chory od tygodnia ;(

reklama
No bedę kombinować z domowymi sposobami, !!!!! :) Ciebie juz tydzien prawie trzyma /??? Długo !!!!!!!!!!!Czym sie ratujesz?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry