reklama

Październik 2011

Elifit trzymam kciuki aby wyniki było dobre :***Nie martw sie !!!!!!!!

mamuska,ja Tobie raz jeszcze gratuluje!!!!!I niczym sie nie przejmuj,urodzisz slicznego zdrowego dzidziusia!!!Oszczedzaj sie tylko ile wlezie i dbaj o siebie!!!!

elifit, nie martw sie na zapas...moze wcale nie bedzie potrzeby zebys zostala w szpitalu....trzymam kciuki za wyniki :)

wrrr, a ja jestem zla, bo mielismy pojechac do sklepu,ale moj zasnal....bedzie mial problem jak sie obudzi po 20,bo sklep zamykaja i wtedy musi dygac 30 km do nastepnego otwartego :p bedzie mial nauczke osiol stary...a nie bede go budzic,bo mam dosc sie uzerania...juz kilka razy probowalam, on na mnie nawrzeszczal,ze ja sie czepiam,bo on ciezko pracuje i musi sie wyspac...to niech sie nie zdziwi glupek :/

jutro mam usg polowkowe juz :-) ciakawa jestem czy mi powiedza jaka plec..na pismie dostalam,ze to nie jest zakres badania usg i oni nie sprawdzaja plci dziecka....ale moze sie trafi ktos normalny :p

Agusiu,to Ci chlop numer wywinal....Moj tez narzeka ze musi ze mna teraz na zakupy jezdzic...Moje auto narazie nieczynne,wiec sorry,ale ja dzwigac nie bede...Jak chce jesc to jedzie z e mna...

a tak sobie smucę a co ;-) kurcze jakos mnie bolą miesnie brzucha jakbym brzuszki robiła może to od dżwigania torby z zakupami?

i cycki mnie bolą a ponarzekam sobie dziś ja :angry:

Narzekaj kochana narzekaj!Nie dziwgaj nic,nawet glupiej torby z zakupami!!!!!

hej :)
jestem i ja
caly dzien nad morzem bylam , pobrodzilam w wodzie i nawet sie opalilam :) takze dzien udany i od razu dolek poszedl sobie :)

hmmm ja mialam jeszcze wiecej i juz w lab mi zrobili posiew stad bylo wiadomo co to za badziewie ... moj gin nawet sie nie zdziwil na ilosc leukocytow , mowil , ze przy takiej infekcji to norma
takze nie martw sie dostaniesz pewnie antybiotyk i przejdzie !!
ja jutro odbiore wyniki i ide do gina , mam nadzieje , ze spadly juz !!
Asiu,super ze dzionek udany i widze ze i humorek lepszy:*
Mysle,ze badania wyszły okejowo,bo pewnie by Ci dzwonili tak jak było ostatnio:)
Pozostaje nam wierzyć,że żadne infekcje juz nas nie złapia!!!!!

reklama
gugula mi dokladnie tak samo powiedzial ginek jak sie go spytalam czy w 8 miesiacu moge do PL jechac
kazal tylko wprowadzic w nawigacje porodowki albo sprawdzic wszystkie po drodze:-D

witam,
Asionek właśnie ja mam to samo z tym brzuchem na twardo-wzięłam wczoraj no-spę i leżałam jak Basza cały dzień na kanapie.

Mamuśka no to super,że jesteś pod dobrą opieką,dbaj o siebie i nie przemęczaj się.

obudzilam swojego chlopa i pojechal obrazony do sklepu...a tylko dlatego go obudzilam,bo glodna jestem a nie ma ani kawalka chleba w chalupie....wrrr z tymi chlopami.....

a w ogole to scielam wczoraj mlodemu wloski :) troche mi szkoda tych lokow bylo,ale juz sie robi coraz cieplej,wiec bedzie mu wygodniej...
poza tym u nas plaga kleszczy jakas i doszlam do wniosku,ze jak zlapie to latwiej bedzie wypatrzec w krotszych wloskach....i teraz ma irokezka :p ale chyba troche za dlugi jak na niego,bo mu sie robi lok i mu sie czubek wywija :-D
noo,a dzis mu wyciagalismy kleszcza wlasnie z raczki...ciekawe ile nalapie przez caly sezon...

Asiu,super ze dzionek udany i widze ze i humorek lepszy:*
Mysle,ze badania wyszły okejowo,bo pewnie by Ci dzwonili tak jak było ostatnio:)
Pozostaje nam wierzyć,że żadne infekcje juz nas nie złapia!!!!!

yyy do mnie nikt nie dzwonil :) sama zadzwonilam do gina po odebraniu z lab wynikow i poszlam z rana na wizyte ... takze okaze sie jutro co i jak

witam,
Asionek właśnie ja mam to samo z tym brzuchem na twardo-wzięłam wczoraj no-spę i leżałam jak Basza cały dzień na kanapie.

Mamuśka no to super,że jesteś pod dobrą opieką,dbaj o siebie i nie przemęczaj się.

u mnie dzisiaj lepiej :)

obudzilam swojego chlopa i pojechal obrazony do sklepu...a tylko dlatego go obudzilam,bo glodna jestem a nie ma ani kawalka chleba w chalupie....wrrr z tymi chlopami.....

a w ogole to scielam wczoraj mlodemu wloski :) troche mi szkoda tych lokow bylo,ale juz sie robi coraz cieplej,wiec bedzie mu wygodniej...
poza tym u nas plaga kleszczy jakas i doszlam do wniosku,ze jak zlapie to latwiej bedzie wypatrzec w krotszych wloskach....i teraz ma irokezka :p ale chyba troche za dlugi jak na niego,bo mu sie robi lok i mu sie czubek wywija :-D
noo,a dzis mu wyciagalismy kleszcza wlasnie z raczki...ciekawe ile nalapie przez caly sezon...

hehe z tymi facetami to my sie mamy ...
jejku a skad te kleszcze ?? mieszkacie przy lesie ??
wsumie dobrze , ze wloski krotsze , bo tak jak piszéesz bedzie latwiej je wychwycic jak cos

Gugula chrońcie sie jak możecie od tego draństwa,a w szczególności małego.
Mój tata złapał kiedyś kleszcza i wlazł mu w......jądro...... co się chopina namęczył to jego tylko wszystko byłoby ok i nawet trochę śmieszne żeby nie dostał strasznego stanu zapalnego och jaki był biedy.

kurcze u mnie młoda miała kleszcza jak skończyła 6 miesięcy, wystarczył spacer po parku w mieście i już jej dziad wgryzł się za ucho a potem obserwacje czy przypadkiem żadne pręgi czy inne się nie robią...

Hej dziewczynki .
Ze mną jakby troszkę lepiej, dołek przeszedł, m mi dużo pomógł, zaopiekował się mną, teraz mam wyrzuty że go wykończyłam przez te dwa dni... Ale dziś się uśmiecham i jest dobrze, mam nadzieje że to już nigdy nie wróci :) Dziecko me szaleję po brzuchu i czuję je coraz wyraźniej, wspaniałe uczucie :))

Mamuśka- gratuluję Ci słoneczko, zostań z Nami i nie martw się tym że marudzisz, widzisz że to u Nas normalne :D
Elifit- masz iść grzecznie do szpitala i słuchać lekarza, dasz rade:)

Justys ciesze sie , ze i u ciebie dzisiaj lepiej :) oby tak juz zostalo na dluzej !!

Milka kurcze wlasnie slyszalam , ze w Pl maja jakies kleszcze byc straszne :/ uwazajcie na siebie !! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry