agadaria
Fanka BB :)
Elifit trzymam kciuki aby wyniki było dobre :***Nie martw sie !!!!!!!!
mamuska,ja Tobie raz jeszcze gratuluje!!!!!I niczym sie nie przejmuj,urodzisz slicznego zdrowego dzidziusia!!!Oszczedzaj sie tylko ile wlezie i dbaj o siebie!!!!
elifit, nie martw sie na zapas...moze wcale nie bedzie potrzeby zebys zostala w szpitalu....trzymam kciuki za wyniki
wrrr, a ja jestem zla, bo mielismy pojechac do sklepu,ale moj zasnal....bedzie mial problem jak sie obudzi po 20,bo sklep zamykaja i wtedy musi dygac 30 km do nastepnego otwartegobedzie mial nauczke osiol stary...a nie bede go budzic,bo mam dosc sie uzerania...juz kilka razy probowalam, on na mnie nawrzeszczal,ze ja sie czepiam,bo on ciezko pracuje i musi sie wyspac...to niech sie nie zdziwi glupek :/
jutro mam usg polowkowe juz :-) ciakawa jestem czy mi powiedza jaka plec..na pismie dostalam,ze to nie jest zakres badania usg i oni nie sprawdzaja plci dziecka....ale moze sie trafi ktos normalny![]()
Agusiu,to Ci chlop numer wywinal....Moj tez narzeka ze musi ze mna teraz na zakupy jezdzic...Moje auto narazie nieczynne,wiec sorry,ale ja dzwigac nie bede...Jak chce jesc to jedzie z e mna...
a tak sobie smucę a co ;-) kurcze jakos mnie bolą miesnie brzucha jakbym brzuszki robiła może to od dżwigania torby z zakupami?
i cycki mnie bolą a ponarzekam sobie dziś ja![]()
Narzekaj kochana narzekaj!Nie dziwgaj nic,nawet glupiej torby z zakupami!!!!!
Asiu,super ze dzionek udany i widze ze i humorek lepszy:*hej
jestem i ja
caly dzien nad morzem bylam , pobrodzilam w wodzie i nawet sie opalilamtakze dzien udany i od razu dolek poszedl sobie
hmmm ja mialam jeszcze wiecej i juz w lab mi zrobili posiew stad bylo wiadomo co to za badziewie ... moj gin nawet sie nie zdziwil na ilosc leukocytow , mowil , ze przy takiej infekcji to norma
takze nie martw sie dostaniesz pewnie antybiotyk i przejdzie !!
ja jutro odbiore wyniki i ide do gina , mam nadzieje , ze spadly juz !!
Mysle,ze badania wyszły okejowo,bo pewnie by Ci dzwonili tak jak było ostatnio
Pozostaje nam wierzyć,że żadne infekcje juz nas nie złapia!!!!!