reklama

Październik 2011

reklama
elifit trzymam kciuki. Przynajmiej solidnie Cie przebadają i zaradzą temu świństwu co Cie męczy. Nawet jak będziesz musiała w szpitalu trochę posiedzieć to będziesz pod dobrą opieką. Oby jednak nie było takiej potrzeby, no i powodzenia w załatwianiu spraw mieszkaniowych :)

Już po.. jutro jadę do szpitala, na pare dni, lekarz jak zobaczył tyle leukocytów (500/ul) to od razu na oddział (on jest tam ordynatorem) na badania, pytał czy nie miałam problemów z nerkami przed ciążą - nie miałam.. pytał o ruchy dziecka - czuję, mąż będzie walczył żebym nie leżała jeśli nie trzeba, albo żebym chociaż mogła się wyrwać na pare godzin :-(.. zobaczę jutro rano po badaniach. Nie wiem czy tam jest net więc będę pisać tylko dziś, chyba że mąż za mnie napisze co i jak;-)
Dostałam też receptę na Monural, taka saszetka na noc mam wypić. Dodam że to moje pierwsze leżenie w szpitalu ;/
bidulo, ja tez dopiero w ciazy pierwszy raz w szpitalu bylam
tez sie balam i przezywalam
zrobia badania i bedzie ok, nie jest tak strasznie

uuu elifit ale się pochrzaniło...ale to dobrze że problem wykryty i teraz bedziesz pod opieką, nie ma się co stresować. Wszystko będzie ok. Na pewno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry