M
malenstwo20
Gość
j
a i jeszcze wiecie co mój pies robi ..... odp gwałci kota kurde wyjdą kotopsy![]()
hehehhee
ciekawe czy by szczekał czy miałczał??
malenstwo nie chce sie mądrzyć, ale jestem psychologiem z wykształcenia - odpuść sobie kwestie terapii po ciąży. To zalezy od terapeuty i nurtu w którym bedzie z Tobą pracował, ale zazwyczaj nie są to miłe doświadczenia, a będą wymagały od Ciebie szerokich i głębokich analiz - zastanów sie czy tego chcesz w obecnym stanie. a na chwilowe podniesienie samooceny polecam coś tańszego i prostrzego - wybierz sie do kosmetyczki, fryzjera, posiedz troszke na słoneczku, zeby poprawiło sie samopoczucie, kup sobie coś ładnego, w czym bedziesz wyglądała szałowo, może bielizne? ;-)bedzie dobrze, zaciskam mocno kciuki!
fryzjer kosmetyczka to na m,nie nie działa.
wychowałam się na wsi i do takich wygód nie jestem przyzwyczajona i nigdy nie uważałam że mogą coś wpłynąć na samoocene człowieka.

Ja wiem, że między rodzeństwem bywa różnie, ale nigdy bym nie pomyślała, że siostra może takimi tekstami rzucać
Może zazdrosna jest o coś - moja ciotka właśnie z powodu zazdrości o to, że nam lepiej się w życiu ułożyło niż jej synkowi, który jest bezdzietny i samotny, a my mamy siebie i jeszcze dzieci zaraz, szpile nam wbija przy każdej nadarzającej się okazji
Jednak dużo prawdy jest w powiedzeniu, że z rodziną najlepiej się na zdjęciach wychodzi, ech...