Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Charlois dużo pozytywnej energii!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marand współczuję tych much, nienawidzę paskudztw jak niczego na świecieOby szybko je wymroziło &&&&&&&.
Kciuki trzymam również za wizytę &&&&&.
Dzięki za kciuki i za złe życzenia dla tych latających paskudztw. 
(no, nie powiem, żeby była zapięta na ostatni guzik, ale najważniejsze rzeczy i te ewentualnie najtrudniejsze do ogarnięcia dla męża już tam są; swoją drogą - strasznie to wszystko dużo miejsca zajmuje!). Generalnie - szyjka krótka, dziecko ma 3,5 kg, główka wsunięta w kanał rodny... Także kto wie, może zacząć się wczęśniej, niż między 15 a 20 X jak było prorokowane...
Niesamowite. Leży sobie taki stworek głową do dołu, cały ściśnięty, i zasuwa z kciukiem jak ze smoczkiem. 
Maliowa te muchy i wizyta to u mnie, nie u Marand, ale tyle nas tu, że może się pokręcić, zwłaszcza, jak nicki podobne.Dzięki za kciuki i za złe życzenia dla tych latających paskudztw.
A u mnie wieści po wizycie takie... że spakowałam w końcu tę torbę(no, nie powiem, żeby była zapięta na ostatni guzik, ale najważniejsze rzeczy i te ewentualnie najtrudniejsze do ogarnięcia dla męża już tam są; swoją drogą - strasznie to wszystko dużo miejsca zajmuje!). Generalnie - szyjka krótka, dziecko ma 3,5 kg, główka wsunięta w kanał rodny... Także kto wie, może zacząć się wczęśniej, niż między 15 a 20 X jak było prorokowane...
I widziałam, jak mały sobie ssał kciuk.Niesamowite. Leży sobie taki stworek głową do dołu, cały ściśnięty, i zasuwa z kciukiem jak ze smoczkiem.
![]()
. Dobrze, że czuwasz, dziękuję :-)
później sie odezwe.

jeszcze raz gratulacje Mamuśki!!:-)