Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a masę już naszykowałam, galaretkę zrobiłam. I trzeba obejść się smakiem, drugiego nie będę robiła. Ale tak to jest, jak robi się 10 rzeczy na raz. No ale trudno.
Ospa i noworodek w domu, współczuję i mam nadzieję, że Maleństwo się nie zarazi. Więc jak to usłyszałam to wolę żeby Olek teraz to przeszedł niż potem mam się stresować, że córcia jeszcze za mała na takie choroby.
ja od początku biorę Prenatal Classic, teraz dodatkowo jeszcze tran. Wyniki mam rewelacyjne, więc nie zmieniam. Są niedrogie (90szt. około 35zł, po jednej dziennie)
gratuluję!!
Dzisiaj kolejny truskawkowy dzień i dodatkowo ciastka kokosanki prosto z piekarni :-)
o matko kochana, jak ja nie cierpię rwania. Ale już dobrze co?A my po dentyscie. U mnie rwanko niestety bo sie okazało ze z wierzchu ok ale w srodku nie bardzo![]()
nawet porę drugiego sniadania przespalam.
Zobaczymy ile mi sie uda ale zamierzam jesc mniej wiecej o stalych porach, moze waga mi sie zatrzyma
Jest mi przykro i smutno bo wczoraj miałam urodziny i wszyscy pamiętali o życzeniach oprócz M :-( Znowu w sobotę obchodzimy 5 rocznice ślubu i ciekawe czy tez zapomni
Dobra nie zamulam![]()
, wystarczyło że raz zapomniał to mu taką jazdę zrobiłam że teraz nie ma problemu hihihihihiwitaj klaczekWitam, czy mogę dołączyć do październikowych mam?
Jestem w 18 tygodniu - z suwaczkiem coś nie tak, bo się nie zmieniaBędę mama dziewczynki
![]()
Witaj.,.c Tak się czaiłam, bo to moja 4 ciąża.. niestety 3 poprzednie nie udane :-(I nie chcę zapeszać..
a taka grupa jak nasza tylko wspiera w tych ważnych chwilach.. to moja 5 ciąża i jestem tutaj od początku i bardzo wiele wsparcia można tutaj dostać..Trzymaj się cieplutko i nie myśl o pechu tylko o szczęściu:-)CHŁOPIEC![]()